rehberde '' - - - -'' işaretlileri yazmayı dene onlar puansız alıyor bu sene açılan bölümler
bende onlara bakıyorum tatlım yeni açlan bölümlere :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rehberde '' - - - -'' işaretlileri yazmayı dene onlar puansız alıyor bu sene açılan bölümler
yaparım yapmasına amamatematiğim pek ii değil geoda erbat bu sene 2 kat fazla çalışmam gerek ama öte yandan bu ek tercihler kafamı karıştırdı ya
açıkçası İstanbul tutmadığı için İstanbul bakmadım pek zaten İstanbul yarısından çoğu özel şehir dışında pdr falan yazdım ben 2 yer puasız alıyor pdr Antalya ve Zonguldak İstanbul - Antalya nasıl gidip gelicem bilmiyorum ama pdr için değer diye düşünüyorum gerisi de zaten arkeoloji ve sosyoloji yazmak zorunda kaldım puanım düşük diye artık yerleşemezsem kısmet ama inşallah yerleşirim bir yere
tercih işi çok sancılı bir dönem kafa çok karışıyor iyi bir bölüm olsun istiyruz ama bölüm çok bide puana göre bulma meselesi tercih rehberiyle yatıp kalkıyorum resmen
istanbuldada yeni açılmış bölümler vardı tatlım ya
bak sözel çıkışlıyım matematikten zerre kadar anlamam hatta çarpım tablosunu daha bu sene ezberledim anla durumumu sınavda nasıl denk geldiyse Allah yardım etti diyelim 10 tane mat 5 geo çözmüşüm bu tm 3 puanıma yaramış 230 civarı bir tm puanım var onunla tercih yapmayı deniyorum bakalım çıkarsa artık ve ben hayatımda hiç dershaneye gitmedim
Aynen canım ,sınav stressınden daha fazla stress edıyoruz..Kaç gundur gece 4 den aşağı yatmıyorum klavuzu açıp tekrar bakıyorum bussuru lıste çıkarıyorum kafam karışıyor ...(((((
özel değil mi onlar ? ve benim niyetim biraz aileden uzaklaşmak o yüzden şehir dışı yoksa tam burslu olan yerler var istanbulda puansız
30 tercih hakkımız var yeminle depresyona girdim artık pc bağımlısı gibi yaşıyorum
yapıp yapmamakta tereddütlüyüm ya yarın bi hocayla konuşucam ama halen emin değilimii bi yer olsun üni hayatı yaşim istiyorumm
30 tercih hakkımız var yeminle depresyona girdim artık pc bağımlısı gibi yaşıyorum
özel ama tam bursluları var yeni açılmış olanlarr
kızlar benim yerimde olmsanız tercih yaparmıydınız ya dersane başladı malumm ama karasızım ya mat pek i değil alt yapı yetersiz geoda öyle sadece istediğim bölümleri şansıma çıkarsa diye tercih etsem mii?
kızlar benim yerimde olmsanız tercih yaparmıydınız ya dersane başladı malumm ama karasızım ya mat pek i değil alt yapı yetersiz geoda öyle sadece istediğim bölümleri şansıma çıkarsa diye tercih etsem mii?
Bence istediğin gönlünden geçen bölümleri tercıh et ama gıdeceksen ..
Ben gecen sene kazandım ve dondurdum okulu bu sene puanım kırıldıı ..Kötü oldu..
Karabük te yeni açılmış puansız alıyo 60 kişilik kont. var ama emin olamıyorum tabi
sonunda istemediğin bir bölüme girip üzülüceksen yapma ama biliyosun bu sınav çok stresli açıkçası ben senin yerinde olsam o hengameyi bir daha kaldıramam bu sene çok yordu beni tercih yapıcam olmazsa seneye ama inan bana seneye denemeyi de göze alabilmiş değilim o günler geliyor gözümün önüne bir fena oluyorum
Kızlar ben Pdr yenı açılmış olarak sadece Zonguldakta buldum başka unılerde var mI?