bu yıl ki tm puanlarım 222 233 246 lardaydı yani çıkartabilirmiyim netlerimi diye tereddütteyim ya
antalyada var tatlım akdeniz üniv
akdeniz üniverstesi güzel bi yer tatlım yazdın mı sen :)antalyada var tatlım akdeniz üniv
dediğim gibi alasını çıkartırsın matematiğe bakar ama o iş dershaneye odaklanırsan nema problema
Hımm.Teşekkür edrim canım saol :)
Ama yazmıcam oras cok uzakk :)
akdeniz üniverstesi güzel bi yer tatlım yazdın mı sen :)
emin değilim ya şmdi istediim bölüm var hem yeni açılmşlar seneye yükseltebilirler puanlarını diye endişelenmiyor değilim hanii
valla pdr olduğu için ben göze alıyorum çünkü hepi topu 2 bölüm zaten ve başka seçeneğim yok arkeolojide yazdım ama hadi hayırlısıben ilk Antalya pdr yi gördüğümde arkadaşlarım delimisin pdr bulmuşsun git işte Antalya güzel yer falan dediler ilk terchte o var ztn
valla pdr olduğu için ben göze alıyorum çünkü hepi topu 2 bölüm zaten ve başka seçeneğim yok arkeolojide yazdım ama hadi hayırlısıben ilk Antalya pdr yi gördüğümde arkadaşlarım delimisin pdr bulmuşsun git işte Antalya güzel yer falan dediler ilk terchte o var ztn
Hımm.Aslında ıyı ama ben yazsammı bılemıyorum.Zonguldak unıversıtesını de yazın birinci ve ikinci öğretim var.
Toplam 3 tane Pdr yazmış olursunuz.Diğer üniversitelerde Pdrler cok yüksek zaten ama en iyi öğretmenlik Pdr bence sonra mat :)
Canım başka hangı bolumler yazdın
ya umarım bi bilgin vardır tatlım ya şimdi okul bittikten sonra bu çalışma ortamlarını devletmi belirliyor ya ben deli gibi sosyal hizmet istiyodum ama hastane ve kimsesizler yurtlarında bunu belirlemek bizim elimizdemi yoksa devletin mi tatlımm
bu mesleğin hasta kabul veya hasta bakıcılıkla alakası yok.okulu bitirince kpss ye girip seçeceğin yere göre atanırsın.
bir arkadaşım sosyal hizmetlerde kimsesiz çocuklarla ilgileniyordu.
ilk 2 tercih pdr 7 -8 tane arkeoloji 2-3 sosyoloji sosyal bilgiler öğt falan buldum yeni açılanlardan yazdım işte
Zonguldak Pdr 2.öğretimide yaz Pdr 3 olsun.
Zonguldak Pdr 2.öğretimide yaz Pdr 3 olsun.
arkeoloji niye yazdın yahu
mutlaka 300 ü bulur emin ol
diyosun yapıcam ulan tercihh :) öğrenir öğrenmez ya psikoloji bölümünü okuyunca hastanelerde çalışabiliyomyduk ya
çaresizlik desem ?
oda dahil bakalım inşallah çıkar aynı ünivde karşılaşırsak artık şaşmam :)
açıkçası okumayı göze alabilir miyim? hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?