ya umarım bi bilgin vardır tatlım ya şimdi okul bittikten sonra bu çalışma ortamlarını devletmi belirliyor ya ben deli gibi sosyal hizmet istiyodum ama hastane ve kimsesizler yurtlarında bunu belirlemek bizim elimizdemi yoksa devletin mi tatlımm
bence sececeğin üniversitede önemli onuda göz önünde bulundur puanları nasıl?
güzelmiş tatlım eğer istiyorsan git kaçırma özel değilse
bildiğim kadarıyla kpss ile en düşük puanla atanıyomuş zaten
hımm iyimişşşş ....özel değil devlet
4 yıllık canım ya puansız aınıyo ondan tercih etmek istemiştim
hımmişi şansada bırakmakta istemiyorum ya olmadı pdr yada çocuk gelişimi yazıcamm
ya bu arada ankarada çocuk gelişiimi uzamanlığı adında bir bölüm var mı ya
hımm iyimişşşş ....
emin misin tatlımmmm....
hemde çok eminim defalarca baktım ama yazmaya korktuğum için yazamadım bir türlü kendimce net bir cevap bulamadım
avantaj bölümün bu sene açılmış olması seneye falan fırlar puanları bu sene puansız giricek tercih edenler ve 60 kişi alınması 2. avantaj oluyo :)
of benimde kafam karıştı acaba tercih etsem mi bende yayarın bir dersaneye sormmak lazımmm
tercihler 30 unda bitiyo banada haber verirsen çok sevinirim bende yazmak istiyorum da
tamam tatlım yarın öğrenir öğrenmez haber verririm başka bölümlerde var baktın mı tatlım çocuk gelişimi tam burlu bahçe şehir üniverstesinin var tam bakamadım ya
Sosyal hızmetler güzel bır bence ama tam fikrim yok..
Ben de ek tercihlerle uğraşıyorum kafam çok karıştıı(((
Bende tercıhlerde hemsırelık anestezı ılkogretm mat ogretmenlıgı yazmayı dusunuyrm ama sağlık konusunda cok karışık kafam...(((
Herkese soruyorum bılgı almak ıstıyorum ama bır turlu kendımden emın olamıyorum.
açıkçası İstanbul tutmadığı için İstanbul bakmadım pek zaten İstanbul yarısından çoğu özel şehir dışında pdr falan yazdım ben 2 yer puasız alıyor pdr Antalya ve Zonguldak İstanbul - Antalya nasıl gidip gelicem bilmiyorum ama pdr için değer diye düşünüyorum gerisi de zaten arkeoloji ve sosyoloji yazmak zorunda kaldım puanım düşük diye artık yerleşemezsem kısmet ama inşallah yerleşirim bir yere
bende emin olamıyorum ya korkuyorum ya beklediğim gibi olmassa öbür yandan düşünüyorum ya bu senede ii puan getiremessem
bende emin olamıyorum ya korkuyorum ya beklediğim gibi olmassa öbür yandan düşünüyorum ya bu senede ii puan getiremessem
Bende canımm( .Çok kararsız bır ınsanım bıdeee .tercıh donemı ben delı oluyorum resmen..30 eylül son güne kadar emınım ,ben gece gunduz tercihlerle ugrasıcam..
Bende canımm( .Çok kararsız bır ınsanım bıdeee .tercıh donemı ben delı oluyorum resmen..30 eylül son güne kadar emınım ,ben gece gunduz tercihlerle ugrasıcam..
dershaneye kendini verirsen yapamayacağını sanmıyorum mat yapabiliyorsan 300 rahat yaparsın korkma
bednde kararsızım ya aynen bende taktım şimdi bakıyorum tek tek yazıcam yarında hocaya sorucimmm
hımm ben genel olarak puansızlara bakıyorum aslında pdr de iimiş ya istanbuldada var puansız tatlımm ek tercihini yaptın mı canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?