Kıskanmış olamazlar genelde kızlar değil : ) açık sözlü erkek arkadaşlarımdan duydum, abilerimden duydum. :)aman kızzz onlar senın bacaklarını kıskandıkları için senin içine kurt düşürmüşler sen onları boşver o insanlara inat takma laflarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanmış olamazlar genelde kızlar değil : ) açık sözlü erkek arkadaşlarımdan duydum, abilerimden duydum. :)aman kızzz onlar senın bacaklarını kıskandıkları için senin içine kurt düşürmüşler sen onları boşver o insanlara inat takma laflarını
Şaka mı yapıyosun?? Bende o yazdıklarına böyle kocamaan bir şey falan bekledim. Allah başka dert vermesin ne diyim. Bacak işte yani iki tane, yürümelik.. Normal.. Ben bi anormallik-çirkinlik göremedim?
Yani şu görüntü normal mi kendimden şüphe ettirdiniz beni diyeceğim ama o kadar çok insandan çarpık bacak lafını duydum ki : )
onlarda senin kadar güzel bacaklı kız arkadaşları olmadıkları için kıskanmışlardır o zaman hayata hep dolu tarafından bak tatlımmKıskanmış olamazlar genelde kızlar değil : ) açık sözlü erkek arkadaşlarımdan duydum, abilerimden duydum. :)
Yalnızdım sizden başka kimse görmedi. : )sen bu bacaklarla bide şort mu giydin
Ya ne güzel insanlarsınız çok teşekkür ederim. Kıkır kıkır güldüm okurken, gerçekten fotoğraflardan kötü bacaklarım ve inanılmaz selülitim var ama çıkmamış fotoğrafta nasıl olduysa.
Vala arkadaşım olsan hadi kirmayim diye gercekte ne soyliceksem yumusatir soylerdim. Simdi dogrudan konusuyorum. Hafif bi parantezlik var ama gayet de yolda görsem etek yakismis derim neresi kalin alaskina bi de kalin yazmışsınız kalin yeri hic goremedim thigh gap bile var ya sokakta ne bacaklar goruyoruz ozguven tavan sortla dolasiyolar sergen yalcindan kalin bacaklariyla. Gayet guzel etekle de guzel duruyo topuklu da giysen gayet seksi olur bence sizin cevrenizdekiler sorunluymus durduk yere laf etmisler.
Valla defalarca bacaklarımla ilgili olumsuz yorum duymuş birisi olarak, sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum burada okuduklarıma. : )oyoy bende okuyunca dehteş bişi bekliyordum.
resimlere baktım 1 nisan şakasımı bu dedim.
hakker konu sahibi 1 nisan şakasımı yapıyon bize.
kendi bacaklarıma baktım da pehhh iki kalas senin gibi bacağım olaydı dedim
Hem üzülüyor hem de her gün şükrediyorum Allah'a...bacağı olmayan birini görseydiniz bunu konuşmazdınız
Şu cevap yazmayın cümlesinden nefret ediyorum. Size sormayacağım ne zaman yazıp ne zaman yazmayacağımı. Sizin de bana haddimi bildirmek haddinize değil. Sadece bu konu için akıl fikir dilemiştim ama fikrimi değiştirmek üzereyim. Neyse polemikten gitmek niyetinde değilim. Bacaklarınızla mutluluklar diliyorum size.Haddinizi biliyor olsanız, bana akıl fikir dilemezsiniz, tanımadığınız birisi ile bu şekilde konuşmazsınız, lütfen cevap yazmayın bana.
Rica idi sadece... Ama madem akıl fikir dilediğiniz birisini ciddiye alıp tekrar tekrar yanıtlamaktan kendinizi alamıyorsunuz buyurun lütfen... Ortak noktalarımız vardı belki. : )Şu cevap yazmayın cümlesinden nefret ediyorum. Size sormayacağım ne zaman yazıp ne zaman yazmayacağımı. Sizin de bana haddimi bildirmek haddinize değil. Sadece bu kınu için akıl fikir dilemiştim ama fikrimi değiştirmek üzereyim. Neyse polemikten gitmek niyetinde değilim. Bacaklarınızla mutluluklar diliyorum size.
Gittim, gittim... Polemikten gitmeyeyim diye gittim. Akıl fikir dileği bir köşede dursunRica idi sadece... Ama madem akıl fikir dilediğiniz birisini ciddiye alıp tekrar tekrar yanıtlamaktan kendinizi alamıyorsunuz buyurun lütfen... Ortak noktalarımız vardı belki. : )
Aman unutmayın koyduğunuz köşeyi. :)Gittim, gittim... Polemikten gitmeyeyim diye gittim. Akıl fikir dileği bir köşede dursun