Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay olsa burada ne kederleniciim kardeş:)))Aaay sakın sakın estetiklik bir durum yok...Eğer paranız çoksa o 7.000 tl yi bana verin
Aslında haklısınız ama, ekonomik boyutu olduğundan ortak bir karar haline getirmek durumundaydım. :)Ben en çok eşinize soylemenize takıldım. Bunu gerçekten yapmayın.
Eşiniz kendi bacaklarıyla meşgul olsun, aklına sokmayın böyle fikirler.
Kesinlikle öyle, hep bi daha böyle düşünmeyeceğim diyorum ama engel olamıyorum kendime. Düzgün (bana göre düzgün) bacaklı elbisenin gerçekten yakıştığı birisi görünce içim gidiyor yine...bacaklarinizda hicbi sorun yok ama boyle sikayet ederseniz Allahin gucune gider.
insanlar kul yapimi protez bacaklarla iki adim atmak icin milyarlarca lira dokuyorlar,saglikli insanlar en azindan sukretmeli dimi..
Bakan gözler güzel o zaman. Buna kendimi ikna edebilmeyi çok isterdim teşekkür ederim.etekli fotonuz gayette hoş duruyor
E beraber gidelim o zaman terapiye. : )Bacaklarıma bakıyorum senin yüzünden. Şu an üstümde tayt var be yamuk yumuk görünüyor gözüme. Hiç bu gözle bakmamıştım
Teşekkür ederim öneriniz için, bakmış ama denememiştim aklımda olsun.Bacakların vayy bacaklara bak denecek kadar güzel değil ama ıyy bacaklara bak denecek kadar da çirkin değil.
Normal bacak işte :) Giyimini kısıtlayacak bir durum yok.
Çok rahatsız oluyorsan siyah veya lacivert mus çorap giyebilirsin.Mus çorap hatlarını gizler.
Dar pantolondan kastın skinny ise,onlar zaten çoğu kişiye uymuyor.
Pantolon için Koton'un 49 tl lik basic serisini öneririm.(Her şubesinde dizi dizi renkleri olan klasikleşmiş modeli.)
Hahahah : )) Valla eşimin bacakları benden on kat güzel : )))Kız erkeklerin kıllı bacaklarının nesi güzel geldi allasen
HahayyHahahah : )) Valla eşimin bacakları benden on kat güzel : )))
Aslında bu kötü bir şey benim için, kemik eğri olunca tıp çaresiz kalıyor. :)))Üst bacağını tam olarak göremedim ama üstte bir sorun yok, genelde üst bacak çok yağlı olmadığı sürece iç taraf biraz kavisli olur. Sorun alt bacakların kavisli olması. Evet haklısın, sutun gibi bacakların yok ama yorumlara bakarsan seninle aynı sorunu yaşayan hatunların çoğunlukta olduğunu anlarsın. Onlar etek giymekten, dar pantolon giymekten çekinmiyorlar, sende çekinme.
Ayrıca, sorun kas yapından kaynaklı değil, bacak kemiklerin kavisli olduğu için kas ve doku kendine bu şekilde bir yol izlemiş yani estetiklik işin yok.Dert etme.
Aslında bu kötü bir şey benim için, kemik eğri olunca tıp çaresiz kalıyor. :)))
Teşekkür ediyorum yorumunuza.
benim bacaklarımda alttan tam düz değil ama çok beğeniyorum :) sanki sütun olanlar çok da güzel olmuyor ya bende mi anormallik var bilemedim ama asimetri çekici geliyorÜst bacağını tam olarak göremedim ama üstte bir sorun yok, genelde üst bacak çok yağlı olmadığı sürece iç taraf biraz kavisli olur. Sorun alt bacakların kavisli olması. Evet haklısın, sutun gibi bacakların yok ama yorumlara bakarsan seninle aynı sorunu yaşayan hatunların çoğunlukta olduğunu anlarsın. Onlar etek giymekten, dar pantolon giymekten çekinmiyorlar, sende çekinme.
Ayrıca, sorun kas yapından kaynaklı değil, bacak kemiklerin kavisli olduğu için kas ve doku kendine bu şekilde bir yol izlemiş yani estetiklik işin yok.Dert etme.
Şimdi burada ne desem yanlış anlaşılır o yüzden no commentbenim bacaklarımda alttan tam düz değil ama çok beğeniyorum :) sanki sütun olanlar çok da güzel olmuyor ya bende mi anormallik var bilemedim ama asimetri çekici geliyor
Şimdi burada ne desem yanlış anlaşılır o yüzden no comment