- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
Merhaba hanımlar ben küçükken de çok utangaç bir insandım imsanların yanında rahat edemezdim ama büyüyünce artık sorunlarım artmaya başladı herşeye çok heyecan yapıyorum insanlarla rahat bir iletişimim yok ergenlikte de fark ettim herkes birbirinle rahat rahat konuşurdu ben kaygılanmaktan insanların ne dediğini anlamazdım 24 saat kalbim de çarpıntı var üzerine gidiyorum atlatamıyorum ne yapsam kurtulamadım salak gibi oluyorum insan içinde ailemin yanında da rahat konuşan biri değilim annemin yanında telefonum çalsa zor açarım hep böyle mi kalacagım işe başladım kimseyle konuşamıyorum o kadar stres yapıyorum ki dikkatim dağılıyor insanların anlattıklarını anlayamıyorum 4 ay ilaç kullandım ara verdim daha da arttı aklıma konuşacak hiç bir şey gelmiyor iyi hissetmiyorum 24 yaşındayım bu sorunlarım yüzünden liseyi de yarım bırakmıştım insanların yüzüne de rahat bakamıyorum hep bir korku var içimde çalısmam lazım para biriktirmek lazım annemle babam ayrı senelerden beri. Babam çok sorumsuzdu ne ilgi gösterdi ne sevgi annemle yaşıyorum annemi de üzmek istemiyorum ama ben napıcam sürekli sıkıntı basıyor 9 seneden beri