E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
hayatım .. önce dikkaltle sardım yufkaları.. usul usul dizdim tepsiye...fırında kızarışlarını seyrettim ...naaarrrrrrrr gibi....sora cosss diye et suyunu döküpp her bir dilimin et suyunu çekişini bekledim....
sonra sarısaklı yoğurdu çırptım çırptım .... üzerine ayin yapar gibi gezdirdim.. ve en nihayetinde cas cus eşiliğinde tereyağda kavrulmuş pulbiberi döküverdim.... işte buuuuu ....gece gece yapılan çin işkencesi....kaydirigubbakcemile3
yatacak yerin yok kötükedihüso
canımsın beim şekerparem...
inanki tatlım tadıda görünüşü kadar güzel....oyy kıyamam ... gel hemen birlikte yiyelim...var bir tepsi daha...kendimi işe verdim...tepsi tepsi mamalar yapıyorum....opuyorumnanaktan
cokacimcoookellerinden yemis kadar oldum inankicokacimcoook
cansin sen düsünmen yeter
iyiki yemek yapiyosun
sayende harika tatlar görüyoruz
elinize sağlık çok güzel
anam anam anammmm
süper yaaaa cokacimcoook
kim uğraşacak mantıyla falann
al sana kolay yoldan mantı işteee hihoyyyt
ellerine sağlık tatlımmmm a.s.
sosyete mantısı diyoruz biz buna çok güzel olur kıymalı falan.
çoktandır yemyorum bi ara yapayım bari.
nefis görünüyo canimcokacimcoook
ama bulyonlu suyu dökünce islak hamur gibi olmuyormufisfisfis
ama gercekten görünüsü nefiscokacimcoook
denemek isterimzemuszemus
ellerine emeciklerine saglik canimopuyorumnanaktan
yok tatlım olmuyor.. bu börek aslında mantı gibi...fırından çıktıktan sonra biraz dinleniyor ne zaman servis yapacaksan o zaman kaynamış bulyonlu yada et sulu (kendi haşladığımız) suyu tepsıye döküyoruz ocağın üzerinde üzeri kapalı kızık ateşte çekmesini sağlıyoruz çevire çevire alt üst ederek...iyice haşlandıktan sonra yani herbir börek et suyunu iyice çektikten sonra mantı gibi servis yapacağız... sarımsaklı yoğurt ideali..afiyet olsun...cokacimcoook
yaparsan mutlaka ekle...ve beğenip beğenmediğini yaz bekliyorum...opuyorumnanaktan.
tamam canim cok ilgimi cekti insallah yapacamvereliniortak
yapinca mutlaka paylasirimopuyorumnanaktan