- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.583
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Ellerine emeğine sağlık canım harika görünüyor.
Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlık canım. Yarışmada bol şans diliyorum
Düdüklü den neden korkuyorsun kiCok lezzetli gorunuyor eline saglik. Dudukluden cok korkuyorum var ama hic kullanmadim. Yarismada basarilar. Denemedigim yemeklere oy vermiyorum
Ellerine sağlık tatlım başarılar
Ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim
Cok lezzetli gorunuyor eline saglik. Dudukluden cok korkuyorum var ama hic kullanmadim. Yarismada basarilar. Denemedigim yemeklere oy vermiyorum
Klasik sehir efsaneleri patlarsa diye korkuyorum annem kullanirken bile mutfaga girmiyorumDüdüklü den neden korkuyorsun ki
Bende 3 tane var aşure zamanı 3 unu birden kullanıyorum
Havasını aldirdigin sürece sıkıntı olmuyor düdüklü de korkma dene bence :))
Havasını cikartmazsan sesli bir şekilde açılıyor hatta patliyormus Şükür hiç yaşamadım ama havasını alırsan hiç bir sıkıntı olmuyor :))Klasik sehir efsaneleri patlarsa diye korkuyorum annem kullanirken bile mutfaga girmiyorum
Insallah bi gun denerimHavasını cikartmazsan sesli bir şekilde açılıyor hatta patliyormus Şükür hiç yaşamadım ama havasını alırsan hiç bir sıkıntı olmuyor :))
Annenle dene tek başına deneme sen yine de :))Insallah bi gun denerim
Güzel görünüyo canım tadı da eminim güzeldirMerhaba hanımlar bugünkü tarifimiz soslu biftek tarifi nacizane umarım beğenirsiniz:)
Önce malzemeleri yazalım
Etin istenen bölümünden 8 10 parça biftek(bonfile antrikot vs olabilir
üç adet domates
bir orta boy soğan
iki diş sarımsak
bir yemek kaşığı salça
biraz sıvı yağ
bir bardak sıcak su
tuz,karabiber,kekik,kırmızı pul biber
Eki Görüntüle 2306011
Önce etleri sıvı yağda arkalı önlü kızartarak mühürlüyoruz
Eki Görüntüle 2306012
Domateslerin kabuklarını soyarak rendeliyoruz. Salçayı biraz suda açıp domates rendesine katıyoruz bir bardak sıcak suyumuzuda bu karışıma ekliyoruz sarımsakları soyup bütün bırakıyoruz soğanı soyup dörde bölüyoruz.
Eki Görüntüle 2306013
Kızarttığımız etleri düdüklü tencerenin zeminine diziyoruz. Üzerine hazirladigimiz sosu döküyoruz sarimsak ve soganlari sosun uzerine koyuyoruz ve baharatları hepsinin üzerine serpip kapağı kapatıyoruz. İşte bukadar :)
Eki Görüntüle 2306015
Eki Görüntüle 2306016
Düdüklüden buhar cıkmaya başladıktan sonra kısık ateşte kontrollü bir şekilde 30-45 dk suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2306021
Elma dilim patates ve pirinç pilavı eşliğinde sunumumu yaptım umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 2306022 Eki Görüntüle 2306023 Eki Görüntüle 2306024 Eki Görüntüle 2306025 Eki Görüntüle 2306026 Eki Görüntüle 2306027
Hahah patlarim falanAnnenle dene tek başına deneme sen yine de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?