Sorunum tatil!!!

Çocuk için çok daha tehlikeli aslında. Havuzdan çıkınca kulaklarını tazyikli suyla yıkayın. Kulak iltihapları çok yaygın bu ara.
Çok şükür kaç senedir gidiyoruz ama hastalık yaşamadı hiç. Geçen yılda el-ayak yaygındı. Sürekli numune alıyorlardı gün içinde havuzlardan. Ona göre boşaltıyorlardı çocuk havuzunu.

Aslında alkolsüz herşey dahil konseptli oteller muhafazakar işte

Fiyat olarak da diğerlerine göre uygun adında muhafazakar geçmese de hedef alkol almayan kesim

Lakin bir arkadaşıma anlattım geçen sene size de yazayım diğer otellerde de sıkıntı yok

Yıllardır ucuz pahalı yıldızlı pansiyon tarzı birçok otele gittim kimsenin içki içip çevreyi rahatsız ettiğini vs görmedim

Ben de içki içerim bikini giyerim ama kimsenin tesettürüne takılmam

Çama siz eğer eşiniz yanınızda iken rahatsız olacaksanız gitmeyin zira havuz başında oturunca vs eşinizin yanına bikinili kadın denk gelebiliyor
Sanırım muhafazakar otel konsepti sadece içki değil. Ailece görüştüğümüz bir arkadaşım tesettürlü(ben değilim) onlarla birlikte tatil yapmak için birkaç sene evvel 5 yıldızlı muhafazakar bir otele gitmiştik(evet diğerlerinden daha çok para vermiştik) diğer gittiğim otellerden tek farkı kadınlar için ayrı bir yüzme havuzu vardı(ve etkinlikler de). İsteyen herkes orta havuzda yüzebilirdi.

Ama tesettürlü olsam denizde plajı olan temiz bir otele yerleşir tatilimi yaparım. Muhafazakar denilen konsept oteller sadece insanların zaaflarını kullanıp daha çok para tırtıklayan yerler bence.

Not: Şuban Antalya’da bilinen iyi bir oteldeyim. Otelde yerli yabancı, bikinili, haşemalı bir sürü insan var herkes kendine göre bir tatil yapıyor. Denizde haşemasıyla yüzen de, havuzda eğlenen de var bar da içen de kimsenin kimseyi rahatsız ettiği yok.

Sanırım muhafazakar otel konsepti sadece içki değil. Ailece görüştüğümüz bir arkadaşım tesettürlü(ben değilim) onlarla birlikte tatil yapmak için birkaç sene evvel 5 yıldızlı muhafazakar bir otele gitmiştik(evet diğerlerinden daha çok para vermiştik) diğer gittiğim otellerden tek farkı kadınlar için ayrı bir yüzme havuzu vardı(ve etkinlikler de). İsteyen herkes orta havuzda yüzebilirdi.

Ama tesettürlü olsam denizde plajı olan temiz bir otele yerleşir tatilimi yaparım. Muhafazakar denilen konsept oteller sadece insanların zaaflarını kullanıp daha çok para tırtıklayan yerler bence.

Not: Şuban Antalya’da bilinen iyi bir oteldeyim. Otelde yerli yabancı, bikinili, haşemalı bir sürü insan var herkes kendine göre bir tatil yapıyor. Denizde haşemasıyla yüzen de, havuzda eğlenen de var bar da içen de kimsenin kimseyi rahatsız ettiği yok.

Biliyorum o muhafazakar olan otelleri konu sahibi onlar pahalı demiş zaten

Böyle yazanların da hedef kitlesi muhafazakar demem istedim

Alkolsüz otellerde tesettürlü olmayanlar da var da muhafazakarlar işte

Muhafazakar otellerde kadın havuzu vs yerlerde kadınlar açık takılıyor, alkolsüz herşey dahil konsept otellerde her yer karma olduğu için kadınlar açık takılamıyor

Konu sahibi alternatif sordu diye böyle yazanlara bak demek istedim aslında

Eskiden bende böyle düşünürdüm.
Artık hiç takmıyorum valla. Gayet her otele gidiyorum. Kimsede yadırgamıyor. Zaten yadırganacak bir durum da yok.
Muhafazakar olmayan düzgün otelden kastınız nedir? Fiyat karşılaştırması yaptığımda muhafazakar oteller alkol vermediği için daha ucuz genelde.

Bu arada haşema ile havuza girme hedefiniz varsa önceden oteli arayıp bir sorun izin veriliyor mu diye. Kaldığım birkaç otelde bu sebepten sorun yaşayanlarla karşılaştım.
alkol var ama çok uçuk insanların olmadığı ailelerin rahatça tatil yapabildiği bir yer, haşemanın yadırganmayacağı aynı zamanda.

Tam olarak anlatmak istediğine tercüman olmuşsunuz 😊

alkol var ama çok uçuk insanların olmadığı ailelerin rahatça tatil yapabildiği bir yer, haşemanın yadırganmayacağı aynı zamanda.

Aile otelleri bunu tanıtım yazılarında belirtir zaten. Uçuk insanlar da otellere gitmezler, onların tatil anlayışları farklı. Beş yıldızlı otellerin neredeyse hepsi tek erkek konaklama kabul etmez. Haşema yadırganmaz çoğu yerde ancak dediğim gibi havuz konusunda kuralları olabiliyor, onu arayıp öğrenmek gerek.

Merhaba hanımlar sırf bu konu yüzünden üyelik aldım lütfen bana bir yardım edin ben tesettürüyüm tatil yapacak bir otel arıyorum ama muhafazakar değil çünkü fiyatlar çok fazla geliyor bize.
Muhafazakar olmayan ama aileyle rahatça tatil yapabileceğim bir otel,apart vs tavsiyeniz mı?
Şimdiden teşekkür ederim

Sedir park Alanya ya gitmeyi düşünüyoruz.Muhafakazakarlar kadar pahalı değil,haşema vs sıkıntı değil.

Bebek beşiği koyuyorlarmış.

bungalov tarzı.Odalar var bi de bungalov villalar var.

Yemek açık büfe değil.Sipariş veriyorsunuz isteğinizi.

Arayınca da ilgilendiler.

Güzel bi yere giderseniz yazın bize de 🌸

Merhaba hanımlar sırf bu konu yüzünden üyelik aldım lütfen bana bir yardım edin ben tesettürüyüm tatil yapacak bir otel arıyorum ama muhafazakar değil çünkü fiyatlar çok fazla geliyor bize.
Muhafazakar olmayan ama aileyle rahatça tatil yapabileceğim bir otel,apart vs tavsiyeniz mı?
Şimdiden teşekkür ederim
marmara adası hem ekonomik hemde denizi güzeldir ama bayramda gitme kalabalık fazla manastır diye bir yer var ordan denize gir süper

Back
X