Sorunum tatil!!!

Verabera

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
249
187
18
44
Merhaba hanımlar sırf bu konu yüzünden üyelik aldım lütfen bana bir yardım edin ben tesettürüyüm tatil yapacak bir otel arıyorum ama muhafazakar değil çünkü fiyatlar çok fazla geliyor bize.
Muhafazakar olmayan ama aileyle rahatça tatil yapabileceğim bir otel,apart vs tavsiyeniz mı?
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar sırf bu konu yüzünden üyelik aldım lütfen bana bir yardım edin ben tesettürüyüm tatil yapacak bir otel arıyorum ama muhafazakar değil çünkü fiyatlar çok fazla geliyor bize.
Muhafazakar olmayan ama aileyle rahatça tatil yapabileceğim bir otel,apart vs tavsiyeniz mı?
Şimdiden teşekkür ederim
Rahatlıktan kastınız nedir tam olarak? Çünkü muhafazakar oteller dışındakilerin konsepti bellidir.

Şimdiden teşekkür ederim
Air bnb diye bir site var oradan uygun fiyatlı pansiyon ya da ev bulabilirsiniz. Muhafazakar otelleri bilmiyorum ama geçen kurbanda gittiğimiz otel yüzde 50 pahalıydı bu sene. Genel olarak oteller pahalanmış diyebiliriz bence

Evet muhafazakar oteller çok pahalı kamp yapamam bebeğim küçük daha muhafazakar olmayan ama düzgün otel arıyorum 😊

Eskiden bende böyle düşünürdüm.
Artık hiç takmıyorum valla. Gayet her otele gidiyorum. Kimsede yadırgamıyor. Zaten yadırganacak bir durum da yok.

Muhafazakar olmayan düzgün otelden kastınız nedir? Fiyat karşılaştırması yaptığımda muhafazakar oteller alkol vermediği için daha ucuz genelde.

Bu arada haşema ile havuza girme hedefiniz varsa önceden oteli arayıp bir sorun izin veriliyor mu diye. Kaldığım birkaç otelde bu sebepten sorun yaşayanlarla karşılaştım.

Dusundugunuz oteli arayip sorabilirsiniz. Annem kapali i tatil icin arastirirken arayip sorduk. Cok sorun eden bir yer yok aslinda.

Aslında alkolsüz herşey dahil konseptli oteller muhafazakar işte

Fiyat olarak da diğerlerine göre uygun adında muhafazakar geçmese de hedef alkol almayan kesim

Lakin bir arkadaşıma anlattım geçen sene size de yazayım diğer otellerde de sıkıntı yok

Yıllardır ucuz pahalı yıldızlı pansiyon tarzı birçok otele gittim kimsenin içki içip çevreyi rahatsız ettiğini vs görmedim

Ben de içki içerim bikini giyerim ama kimsenin tesettürüne takılmam

Çama siz eğer eşiniz yanınızda iken rahatsız olacaksanız gitmeyin zira havuz başında oturunca vs eşinizin yanına bikinili kadın denk gelebiliyor

Ben hiç denk gelmedim buna ama yasak mı gerçekten? Ne zararı olabilirki bunun?

Haşema fazla bakteri barındırdığı için havuza haşemayla girilmesini yasaklıyorlar. Yoksa otele kapalı insan sokmamak değil amaç. Açık alanda dolaşılmasına ya da denize girilmesine karışmıyorlar, havuz problem sadece.

antalya taraflarında otellere bakabilirsiniz.içleri yüzde 95 turist , ağırlıklı rus. dönüp de bir kişiyi rahatsız ettiklerini görmedim.zaten yazın türkten çok yabancı ağırlıklı otellere gidiyoruz biz daha medeniler çünkü ne yazık ki.ne açığa dönüp bakarlar ne tesettürlüye.yalnızca eğer haşema giyiyorsanız oteli önceden arayın sorun, her otel izin vermiyor.

Haşema fazla bakteri barındırdığı için havuza haşemayla girilmesini yasaklıyorlar. Yoksa otele kapalı insan sokmamak değil amaç. Açık alanda dolaşılmasına ya da denize girilmesine karışmıyorlar, havuz problem sadece.
Bakteri barındırdığını bilmiyordum. Yinede kendimde dahil havuza dökülen saçlar daha mide bulandırıcı geliyor bana. Keşke bone şartı koysalar bizede bende uymak zorunda kalsam :)

antalya taraflarında otellere bakabilirsiniz.içleri yüzde 95 turist , ağırlıklı rus. dönüp de bir kişiyi rahatsız ettiklerini görmedim.zaten yazın türkten çok yabancı ağırlıklı otellere gidiyoruz biz daha medeniler çünkü ne yazık ki.ne açığa dönüp bakarlar ne tesettürlüye.yalnızca eğer haşema giyiyorsanız oteli önceden arayın sorun, her otel izin vermiyor.

Üstsüzleri, tangalıları görünce konu sahibi kriz geçirebilir bence 🤣

Bizde aynı sebepten turist ağırlıklı otellere gidiyoruz. Kimseyi rahatsız etmiyorlar bakışlarıyla.

Bakteri barındırdığını bilmiyordum. Yinede kendimde dahil havuza dökülen saçlar daha mide bulandırıcı geliyor bana. Keşke bone şartı koysalar bizede bende uymak zorunda kalsam :)

Havuza girmemeyi ya da gireceksem sabah ya da akşam saatlerini tercih ediyorum ben genelde. Elli kişinin içinde olduğu suya girmek çok mantıklı gelmiyor zaten. Denizciyiz biz, deniz varsa başka hiç bir şey tercihim olmaz.

Havuza girmemeyi ya da gireceksem sabah ya da akşam saatlerini tercih ediyorum ben genelde. Elli kişinin içinde olduğu suya girmek çok mantıklı gelmiyor zaten. Denizciyiz biz, deniz varsa başka hiç bir şey tercihim olmaz.
Bende denizciyimdir ama çocuk küçük olunca havuzdada vakit geçirmek zorunda kalıyorum.

Back
X