• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunum her ne ise ilaçsız çözmek istiyorum!!!

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
kızlar bendede senelerdir anksiyete var ara ara gittim doktora hep ilaç yazdı aile geçmişimdede yüklüce psikolojik rahatsızlık var çok sıkıldım artık bu durumdan iyileşmek istiyorum ne zaman böyle söylesem doktora ilaç yazıyor ve ilaç beynindeki eksik maddeleri (serotonin) yerine koyacak diyor ama hayır eksik olduğuma inanmak istemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum anksiyeteliler ne duyduysanız bu hastalıkla ilgili paylaşın ben sağlıklı bir insan olmak istiyorum...:50:

kızlar bendede senelerdir anksiyete var ara ara gittim doktora hep ilaç yazdı aile geçmişimdede yüklüce psikolojik rahatsızlık var çok sıkıldım artık bu durumdan iyileşmek istiyorum ne zaman böyle söylesem doktora ilaç yazıyor ve ilaç beynindeki eksik maddeleri (serotonin) yerine koyacak diyor ama hayır eksik olduğuma inanmak istemiyorum kendi kendime yenmek istiyorum anksiyeteliler ne duyduysanız bu hastalıkla ilgili paylaşın ben sağlıklı bir insan olmak istiyorum...:50:

merhaba psikologa gitseniz? onlar ilaç yazmıyor yalnızca terapi ile sorunlarınızı çözmenize yardım ediyorlar. ayrıca siz eksik değilsiniz yalnızca serotonin hormonunuz biraz az olabilir, boşuna kendinizi üzmeyin, umarım her şey yoluna girer

Back