Göz Çevresi Bakımı Sorunum göz çukurları.Bunlar zamanla geçer mi,yada kilo alırsam sorun çözülür mü

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
Selamlar...Benim sorunum göz çukurlarım..Sanırım gözlerim biraz içe çökük..Ve göz altlarım çukur..Anneme arada dert yanıyorum çok zayıfsın da ondan diyor hakikaten 42 bedenden 38 e düştüm.Sizin başında bu durum olan var mı?Gerçekten zayıflıktan mı?Acaba geçer mi ve de rengi koyu malesef...İşte bildiğimiz koyu halkalar....Pek takılmıyorum ama zaman zaman neden böyle diyorum..Estetik ameliyat harici bunun bie çözümğü var mıdır ve ya hafif kilo alsam geçer mi acaba?Bi fikri olan varsa anlatırsa memnun olurum....

cukur icin birsey bilmmiyorum ama koyuluk icin elma kabuklari ya da elmanin iyi geldigini biliyorum ,birde kaniniza baktirin belki düsüktür ablamda b12 ekligi var ara ara hat safhada oluyor o zamanlar gözalti ayni koyulasiyor

zayıflıktanda olabiliyor ama çukur değil çöküklük..yani zayıflıktan olduğuda anlaşılır zaten..göz yapından olabilir..bazı insanların gözleri aşırı çukur ve miniciktir..bilmiyorum ama makyajla isediğin görünüme kavuşabilirsin gibi geliyor..aslında çukur göz güzeldir ne bileyim bnun için sıkma öyle kendini..

Konu içeriği nedeniyle "Göz çevresi bakımı hakkında herşey"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim .

Son düzenleme:
aynı problem bende de var ve ırsi olduğu için geçmiyor. sadece düzenli uyku ve düzenli beslenmeyle biraz hafifliyor ama yok olmuyor. eğer fazla makyaj yapmayı sevmiyorsan garnier'in kafeinli göz çevresi roll on'unu öneririm. mükemmel değil ama göz çevresindeki yorgun görünümü alıyor.

makyaj yapmıyorum tavsıyenı deneyecegım cok tesekkur ederım

Evet ayrıca gozlerım cok kucuk..Zaten yuzum de kucuk....Makyajla nasıl duzeltebılırım kı?Fondoten daha fecı yapmaz mı?

bence büyük ihtimalle zayıflıktandır canım çünkü benim ablamında kilo verince gözleri çöküyo sen kilo almaya bak :)

Yapıyla ilgili... kilon da normalmiş 38 bedensen, gayet iyi. çok estetikle olacak birşey de değil gibi, göze yapılan dolgu maddeleri çok iyi olmuyor diyorlar, zaten ince olan deriin altına yapmayı da tercih etmiyor doktorlar,sonuç güzel olmuyor. bence beslenmeyle ilgili bi doktora git, en azındna daha sağlıklı durması için önerilerde bulunur.. uykuna dikkat et, vitamin minarellere falan =) benim de yüzüm çok ince ve beğenmediğim şeyler oluyor.. böyle sevmek zorundayıoz kendimizi :) çok fazla göz çevrene makyaj yaparak daha fazla yıpratma bence..

canım ırsi değilse uykusuzluktan az uyumaktanda kaynaklanabilir,ayrıca 42 bedenken o çukurluk yokmuydu,yoksa zayıfladığın içinde olabilir tabiiki.

Aynı problem bende de vardı zaman zamanda çok hafif tekrarladığı oluyor..
Birkaç kronik rahatsızlığımdan dolayı yıllardır bir sürü ilaç kullanıyordum artık kimyasal çöplüğe döndüğümü düşünmeye başladığım için ilaçsız tedavi uygulayan bir dr.a gittim.
Kısaca bahsetmem gerekirse başımın arkasına uygulanan sülük tedavisinden sonra birçok rahatsızlığımın iyileşmesinin yanısıra göz etrafındaki morluklardan kurtuldum..kan dolaşımının hızlanmasını sağladı ..
(Tabii ki sülük tedavisi ilaçsız tedavimin sadece %10 luk kısmı)
canım sana tavsiyem bol su içmen,uykusuz kalmaman ve de uzun süreli bilgisayar kullanımından ve tv den uzak kalman..Alerjik bir rahatsızlığında olabilir..Dolayısıyla makyajla kapatayım derken daha fazla sıkıntı yaşayabilirsin.
Zaten makyaj ve kamuflaj geçici çözümler..
Bu arada kan değerlerini de kontrol ettirmelisin..
umarım en kısa zamanda o can sıkıcı morluklardan kurtulursun..

hepinize çok teşekkür ederim beslenme için bir diyetisyene gidicektim zaten bunu da soylerım dr a

Evet ayrıca gozlerım cok kucuk..Zaten yuzum de kucuk....Makyajla nasıl duzeltebılırım kı?Fondoten daha fecı yapmaz mı?

yok fondoteni kastetmedim..zaten ben fondoten hiç kullanmıyorum kullanmamda çok özel gün olmasa..makyaj malzemelerimde yoktur ondan onu bilmiyorum zaten nasıl yapar da..yani gözlerin madem küçük göz kalemi pek kullanma o kapatır dahada..yani gözlerine kullandığın mazemelerden demiştim yani..seninki zayıflıktan değil madem göz yapından kaynaklanıyordur..

bugün fondoten + pudra sürdüm biraz düzeldi saırım koyu renk uykumu falan alınca düzeliyo ama bu çukur işte..uf ya napalım kader....

gerçi konunu üstünden çok geçmiş ama çok iyi anlıyorum mesele koyu renk göz altı falan değil. bizde göz altı çukuru belli oluyor ve ışık o çukura az gittiği için koyu görünüyor oralar fondotenle falan kapanmaz eğer benimki gibiyse tamamen ırsi bişi tek çözümü de dolgu gibi uygulamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…