Sorunlu kisilik babam!

Kız kardeşiniz ablamla yapamıyorum demiş ya o abla siz misiniz?Yoksa başka abla da mı var?

Benim.Ama sorunu benle değil yaşadığım şehirde kimseyi tanımamasi,arkadasi olmaması. Burda yapamıyorum dedi yani
Eee bir sürü cocuk taşınıyor, yeni okula gidiyor, alışma süreci yaşıyor. Tabii sizin kardeşiniz bunu anne acısı ve yokluğuyla daha zor geciriyordur ama yine de bir şekilde alışır. Kendine yeni arkadaşlıklar kurar. Okul açılınca daha da hızlı adapte olur. Bence babaya göndermeyin artık kardeşinizi. Hiç normal gelmedi.

Kesinlikle zaten simdi alisti birlikte cok daha fazla vakit geçiriyoruz birde o zaman icin ben hep çalışıyordum cok az görüyordu beni belki bununda etkisi vardır.Zaten babamın yanında kalırken nefes sıkışması başlamış doktora gittiklerinde pedagog ile görüşmesi gerekiyor demişler ben hemen gittim götürdüm doktora kardesim ile görüştükten sonra babamın ona iyi gelmediğini surekli o kadindan bahsettigi için annemin haksızlığa uğradığını düşünüyormuş kardesim gondermeyeyim de yasalar benim yanımda olur mu ki simdi bana okullar açılana kadar gor sonra zor görürsün o çocuğu dedi baba böyle bir hakkı varmi

Evet öyle bir hakkı vardır tabii görünürde babası sonuçta. Ama dava açarsanız yaşı da büyüyeceği için kardeşinize sorarlar diye düşünüyorum. Dava sonuçlanana kadar orda olur sadece bu durumda. Yine de bir müddet alır yani. Tabii bu benim düşüncem

Kimin ne yarası varsa gocunduğu o anlayışa çeker.
Demekki kendisi yanında tutmaktan zorlanıyor, size yansıtma yapıyor.
Siz kardeşinizle bütünlüğünüzü koruyup babanızın ihmalini hissettirmedikçe yaralarınız sarılacaktır.
Kolaylıklar diliyorum

Allah rahmet eylesin anneniz nur içinde yatsın. Kardesinize sahip çıkın ruh sağlığı açısından yaninizda kalsin. Babanizi da Allah islah etsin. Hamilelikte uzmeyin kendinizi herseyi Allaha birakin tez zamanda yardimciniz olsun. Durumunuz zor ne denir bilemedim.

Ben paylastiginiz şeyde kardesinizi istemeyecek tek bir cümle görmedim başınız sağolsun. Bence kardeşimize sizde babanizla görüşmeyin böyle birinin kimseye faydası olmaz

Babanız dıze zarf atmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…