• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu kisilik babam!

Sivilbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
46
15
18
26
Merhaba ben 18 yaşındayken babam evi terk etti.suan 23 yaşındayım. Hayatına başka bir kadını aldi kadin evli ve 3 cocuk annesi.Annem kanser hastasiydi zaten gecen yıl annemi kaybettik 3 yıl boyunca sayılı gördüğümüz babamiz cezaevindeydi annem vefat ettiğinde annem öldükten sonra teyzem hariç kimse el uzatmadı bize.Ananem dayım hergun vakit geçirdiğimiz insanlar yuz ustu bıraktılar bizi 12 yaşındaki kardeşim ve ben öylece kalakaldık Allah razı olsun sonra teyzemin yanina yerleştik babamın 4 yıl cezası vardi daha ama pandemi nedeniyle annemden 2 ay sonra cikti cezaevinden ben bir yillik nisanliydim o süreçte düğünüme de 3 ay vardi.Neyse babamın yanına geçtik vs dugun oldu.okullar kapali diye kardeşimi kendi yanıma getirdim zaten babam surekli o kadından bahsederek çocuğun psikolojisini bozmuştu.2 aydır benimle kalıyor ekleyeceğim resmi görüp durumumda paylaştım laf sokmak adına. AMA APTAL ADAM BENI KARDESIMI ISTEMEMEKLE SUCLUYOR CILDIRMAK UZEREYIM COCUGU YOLLA BURAYA ISTE BIRDAHA SANA GOSTERMEYICEM FALAN DIYOR ANLATACAK KIMSEM YOK PSIKOLOJIM ALT UST OLDU BENDE ARTIK BU ADAMA SON SANS VERDIGIMI DUSUNUYORUM OLMAZ OLSUN BOYLE BABA HAMILE HAMILE SABAHTAN BERI AKLIMA GELDIKCE AGLIYORUM
SIZLER NE YAPARDINIZ BÖYLE BİR DURUMDA BU ARADA ANNEN YOKSA KIMSEN YOK NE KADAR DOGRU BI SÖZ

Merhaba ben 18 yaşındayken babam evi terk etti.suan 23 yaşındayım. Hayatına başka bir kadını aldi kadin evli ve 3 cocuk annesi.Annem kanser hastasiydi zaten gecen yıl annemi kaybettik 3 yıl boyunca sayılı gördüğümüz babamiz cezaevindeydi annem vefat ettiğinde annem öldükten sonra teyzem hariç kimse el uzatmadı bize.Ananem dayım hergun vakit geçirdiğimiz insanlar yuz ustu bıraktılar bizi 12 yaşındaki kardeşim ve ben öylece kalakaldık Allah razı olsun sonra teyzemin yanina yerleştik babamın 4 yıl cezası vardi daha ama pandemi nedeniyle annemden 2 ay sonra cikti cezaevinden ben bir yillik nisanliydim o süreçte düğünüme de 3 ay vardi.Neyse babamın yanına geçtik vs dugun oldu.okullar kapali diye kardeşimi kendi yanıma getirdim zaten babam surekli o kadından bahsederek çocuğun psikolojisini bozmuştu.2 aydır benimle kalıyor ekleyeceğim resmi görüp durumumda paylaştım laf sokmak adına. AMA APTAL ADAM BENI KARDESIMI ISTEMEMEKLE SUCLUYOR CILDIRMAK UZEREYIM COCUGU YOLLA BURAYA ISTE BIRDAHA SANA GOSTERMEYICEM FALAN DIYOR ANLATACAK KIMSEM YOK PSIKOLOJIM ALT UST OLDU BENDE ARTIK BU ADAMA SON SANS VERDIGIMI DUSUNUYORUM OLMAZ OLSUN BOYLE BABA HAMILE HAMILE SABAHTAN BERI AKLIMA GELDIKCE AGLIYORUM
SIZLER NE YAPARDINIZ BÖYLE BİR DURUMDA BU ARADA ANNEN YOKSA KIMSEN YOK NE KADAR DOGRU BI SÖZ
Yaşadıklarımız yeterince zorken bir de bu dramaları paylaşıp kendi psikolojinizi bozmaktan vazgeçin... Bu sadece size zarar verir başka kimseye değil. Dua edin ki yuvsnızı kurup kardeşinizi de yanınıza almışsınız. Artık ileriye bakın

Yaşadıklarımız yeterince zorken bir de bu dramaları paylaşıp kendi psikolojinizi bozmaktan vazgeçin... Bu sadece size zarar verir başka kimseye değil. Dua edin ki yuvsnızı kurup kardeşinizi de yanınıza almışsınız. Artık ileriye bakın
Bir derdim var başlığı altına paylasilmis bi yaziyi okuyup bu yorumu yapman ne kadar saçma.Yasadiklarin zor ve ağır geliyorsa okumayabilirsin.Senin yasadiklarin sana ağır benim yaşadıklarımsa bana ağır geliyor kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum girip okumasın psikolojini bozuyorsa

Bir derdim var başlığı altına paylasilmis bi yaziyi okuyup bu yorumu yapman ne kadar saçma.Yasadiklarin zor ve ağır geliyorsa okumayabilirsin.Senin yasadiklarin sana ağır benim yaşadıklarımsa bana ağır geliyor kimseye anlatamadığım için buraya yazıyorum girip okumasın psikolojini bozuyorsa
Sizin okuma yazmanız yok galiba... Böyle üzücü şeyler sizin psikolojinizi bozar. Yok yere kendinizi üzmeyin dedim...

Sizin gibi insanlara insan gibi yorum yapanda zaten suç. Yaşayın böyle aynen bu şekilde olduğu gibi. ...

Ha bu arada konu sahibi böyle herkese sayıp sallayıp saldırıyorsanız. Sevilmemeniz çok normal ..

Baban istemiyor kardeşini sen bak istiyor işine öyle geliyor tabi, Allah minigi mutlu etsin zor

ekleyeceğim resmi görüp durumumda paylaştım laf sokmak adına

Bu kadar zorlukların üstüne,
O yavrucak tam da sığınacak yer bulmuşken,
Hamileliğiniz yeterince önemli bir meşguliyetken.
Laf sokmak biraz ekstra olmuş sanki.
Hayır gelse babanızdan, şimdiye kadar çoktan gelirdi.
Bari çocukcağız yıpranmasın arada.
Ona rağmen birlikteliğinizin tadını çıkarın.
Laf sokarak tadınızı kaçırmadan.

Sizin okuma yazmanız yok galiba... Böyle üzücü şeyler sizin psikolojinizi bozar. Yok yere kendinizi üzmeyin dedim...

Sizin gibi insanlara insan gibi yorum yapanda zaten suç. Yaşayın böyle aynen bu şekilde olduğu gibi. ...

Ha bu arada konu sahibi böyle herkese sayıp sallayıp saldırıyorsanız. Sevilmemeniz çok normal ..
Ilk mesajinizda "yasadiklariniz" yerine "yasadiklarimiz" yazmissiniz yanlislikla. Konu sahibi de haliyle yanlis anlamis sizi.

Ayrıca paylaşmakla psikoloji bozulmuyor yaşayınca bozuluyor.Yasamaktanda kaçamıyorsun.Ki en zor zamanları şükür ile atlattım.

Yasadigim durumdan dolayı yanlis anlamışım söylemek istediginizi sadece bu..Kusura bakmayın önceki yorumlar için bu arada babam tarafından sevilmiyorum sadece ki onunda sevgisine ihtiyacım yok 🤗

Baban istemiyor kardeşini sen bak istiyor işine öyle geliyor tabi, Allah minigi mutlu etsin zor
Bende bunu düşünüyorum sabahtan beri ya bu çocuklar zor günler gecirdi bari simdi yanlarında olayım diyeceğine daha da soğutuyor kendinden.Kiz kardesimde ayni şekilde soğuyorum seni üzüyor diyor benim babamla basim buyuk dertte galiba nolur böyle bilmiyorum 😔

Bu kadar zorlukların üstüne,
O yavrucak tam da sığınacak yer bulmuşken,
Hamileliğiniz yeterince önemli bir meşguliyetken.
Laf sokmak biraz ekstra olmuş sanki.
Hayır gelse babanızdan, şimdiye kadar çoktan gelirdi.
Bari çocukcağız yıpranmasın arada.
Ona rağmen birlikteliğinizin tadını çıkarın.
Laf sokarak tadınızı kaçırmadan.
Ben baba kisisine laf sokmadim amcalar dayılar vs gibi kişilere laf soktum.Yani aslinda yanımızda olmadıklarını dile getirdim sadece bu fotoğrafla ama babam kardeşimi istemiyorum olarak anladi.Bu durum bu anlayışa çekilecek bi durum mu

Neden herkese laf soktuğunuzu anlamadım. Hele tek elinizden tutan teyze iken onu da araya niye kattiniz anlamadım. Eminim teyzeniz de kardeşini kaybettiği için acı çekmiştir. Olan olmuş, biten bitmiş, giden gitmiş. Bundan sonra siz kardeşiniz, eşiniz ve doğacak çocuğunuz ile hayatınıza bakın..

Kardeşiniz şuan 12 yaşında mı, yoksa 5 sene önceki yaşı mı o?
Eşinizle de aranızda sorun olmuyorsa inşallah, kardeşinizi göndermeyin zaten babanıza.

Ben baba kisisine laf sokmadim amcalar dayılar vs gibi kişilere laf soktum.Yani aslinda yanımızda olmadıklarını dile getirdim sadece bu fotoğrafla ama babam kardeşimi istemiyorum olarak anladi.Bu durum bu anlayışa çekilecek bi durum mu
Hayır değil, babanız işine geldiği gibi anlamış.

Boşverin siz de sağa sola laf sokmayı.
Bu laflara alınacak olan insan zaten öyle davranmazdı.
Bence kurduğunuz yuvada mutlu olmaya bakın.
Üzüntülerinizde beklentilerinizde haklısınız ama yapacak bir şey yok. Herkes kendi hesabını verecektir.

Kardeşiniz şuan 12 yaşında mı, yoksa 5 sene önceki yaşı mı o?
Eşinizle de aranızda sorun olmuyorsa inşallah, kardeşinizi göndermeyin zaten babanıza.
Suan 12 yasinda gelmeden önce babam ile görüştük biz bu konuyu dediği en fazla 1.5 sene dursun yanınızda el oğlu devir kötü ne olacağı belli değil büyüme çağındaki kiz çocuğu sonra yanıma alirim tamam dedim getirdim kiz kardeşim ablamla yapamıyorum diyerek tekrar dondu 1 ay kaldı ama babam bakmadı onu bırakıp dostunun yanina gitti hep.bende tekrar getirdim şimdide böyle şeyler söylüyor bana inciniyor insan herseye gogus gerdim ama artık dayanamıyorum galiba

Back