- 13 Eylül 2020
- 46
- 15
- 18
- 26
- Konu Sahibi Sivilbirisi
Merhaba ben 18 yaşındayken babam evi terk etti.suan 23 yaşındayım. Hayatına başka bir kadını aldi kadin evli ve 3 cocuk annesi.Annem kanser hastasiydi zaten gecen yıl annemi kaybettik 3 yıl boyunca sayılı gördüğümüz babamiz cezaevindeydi annem vefat ettiğinde annem öldükten sonra teyzem hariç kimse el uzatmadı bize.Ananem dayım hergun vakit geçirdiğimiz insanlar yuz ustu bıraktılar bizi 12 yaşındaki kardeşim ve ben öylece kalakaldık Allah razı olsun sonra teyzemin yanina yerleştik babamın 4 yıl cezası vardi daha ama pandemi nedeniyle annemden 2 ay sonra cikti cezaevinden ben bir yillik nisanliydim o süreçte düğünüme de 3 ay vardi.Neyse babamın yanına geçtik vs dugun oldu.okullar kapali diye kardeşimi kendi yanıma getirdim zaten babam surekli o kadından bahsederek çocuğun psikolojisini bozmuştu.2 aydır benimle kalıyor ekleyeceğim resmi görüp durumumda paylaştım laf sokmak adına. AMA APTAL ADAM BENI KARDESIMI ISTEMEMEKLE SUCLUYOR CILDIRMAK UZEREYIM COCUGU YOLLA BURAYA ISTE BIRDAHA SANA GOSTERMEYICEM FALAN DIYOR ANLATACAK KIMSEM YOK PSIKOLOJIM ALT UST OLDU BENDE ARTIK BU ADAMA SON SANS VERDIGIMI DUSUNUYORUM OLMAZ OLSUN BOYLE BABA HAMILE HAMILE SABAHTAN BERI AKLIMA GELDIKCE AGLIYORUM
SIZLER NE YAPARDINIZ BÖYLE BİR DURUMDA BU ARADA ANNEN YOKSA KIMSEN YOK NE KADAR DOGRU BI SÖZ
SIZLER NE YAPARDINIZ BÖYLE BİR DURUMDA BU ARADA ANNEN YOKSA KIMSEN YOK NE KADAR DOGRU BI SÖZ