• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlu evlilikler çocuk sahibi olmasınlar...

başlığa ithafen evet ;

sorunlu evlilikleri olanlar,
cahiller,
ekonomik şartları elverişsizler,
kötü kalpliler,
kirli zihinliler,
hasetliği, fesatlığı, kıskançlığı yaşam felsefesi edinmişler,
iki satır bişey okuyup anlayacak hayatı değişecek diye tir tir titreyenler,
egoistler,
narsistler,
ergenlikten çıkamamış küçük düşünceliler

mümkünse üremesinler.
amin.
HoppaHoppaHoppa

size bu konu hakkında danışmak istedim ben eşimle çok ama çok mutluyum fakat eşimin ailesiyle yaşamak zorundayım şuan tabi bu durumdan rahatsızım ama anne olmak istiyorum bunun için biraz daha mı düşünsem acaba
bilemem ki o sizin tahammül gücünüze bağlı sabırlı biriyseniz bazı zorluklara göğüs gerebılecegınızı dusunuyorsanız bebek fıkrıne sıcak bakabılırsınız. ama benım fıkrımı sorarsanız ben bebegımı kalabalık bir aile içinde büyütmek istemezdım dede ve buyukanne faktörü bebegı buyurken gelişim aşamasında karakterini etkıleyecektır mesela siz bir konuda disiplin verırken aıle buyuklerı buna karsı cıkacak karısacak deyım yerndeyse kı genelde hep böyle olur bebegınızı sımartacaklar bu yuzden çatısmalar yasayabılırsınız... umarım en dogru kararı verırsınız.

Zor şeyler yaşamişsinz.
Aslına bakarsanız herkesin geçmişinde bir kara delik var.zedelenmeden çıkmak ne mümkün.
Bu duygu sizde sömürülmuş.Ve siz bunu engellenme olarak görüyorsunz.
Belki bu düşüncenizi asarsanız sizden çok iyi bir anne olur.
Tabi yanliş anlamayin anne olmak zorunluluğu kimsenin yok.istemiyorsanız istemiyorsunuzdur

Zor şeyler yaşamişsinz.
Aslına bakarsanız herkesin geçmişinde bir kara delik var.zedelenmeden çıkmak ne mümkün.
Bu duygu sizde sömürülmuş.Ve siz bunu engellenme olarak görüyorsunz.
Belki bu düşüncenizi asarsanız sizden çok iyi bir anne olur.
Tabi yanliş anlamayin anne olmak zorunluluğu kimsenin yok.istemiyorsanız istemiyorsunuzdur
çok teşekkur ederım guzel fıkırlerınız ıcın ... evet tespıtlerını cok dogru bılemıyorum ılerıde belkı degısır dusuncelerim

Back