Sorunlu araç hk?!

Bana kalsa direk gidicem de eşim biraz bekleyelim ödemezse son çare gidicem diyor polise şikayette bulunucam dedi
Neden konu açıp duruyorsunuz o zaman?

Sadece eşinizin çözüm bulacağı olayda bizler ne yapabiliriz?

Yapılacak şey belli, hergün hergün aynı şeyleri yazmanın kimseye bir faydası yok.

Sen de hala inanıyorsun ha bu sözlere
Canım ben daha ne yapabilirim huzurumuz kalmadı ya boşanıcam sırf bu konu yüzünde yada artık hiç karişmicam güzelce kazık yiyecek sürekli kavgalıyız artık bu konu yüzünden

Canım ben daha ne yapabilirim huzurumuz kalmadı ya boşanıcam sırf bu konu yüzünde yada artık hiç karişmicam güzelce kazık yiyecek sürekli kavgalıyız artık bu konu yüzünden
Eşinizi çok daha fazla darliyorsunuzdur. Sürekli kavga vs vardır dediginiz gibi. Boşayacağım diye de tehdit ediyorsunuzdur. Dikkat edin sonra eşiniz abisini de sizi de hayatından çıkarmasın. Eşiniz bu konuda pasif kaldığı için suçlu ama yeter da ona da yazık. Iyi dayanıyor vallahi. Size karşı da pasif sanırım.

Evet farkındayım sonunu düşünerek hareket ediyorum başımıza kötü birşey gelmeden daha çok üstüne dur halletsin diyorum nasıl sabrediyorsun diyorum ben yapıcam yapıcamı sen rahatına bak diyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…