Sorunlu araç hk?!

Evet farkındayım sonunu düşünerek hareket ediyorum başımıza kötü birşey gelmeden daha çok üstüne dur halletsin diyorum nasıl sabrediyorsun diyorum ben yapıcam yapıcamı sen rahatına bak diyor sürekli
Adamda peygamber sabri var. Iki yerden iki şeye katlanıyor. Yazık be. Borç vermiş suçlu çıkmış her türlü

Oysa ki Mune Mune ne güzel anlatmıştı
Konuda zaten bdvlik değil Calcifer.
Siz yaşarsanız böyle bir olay eminim akışına bırakırdınız

İşte benim elimde olsa çoktan gitmiştim benim yetkim yokki
Araç eşinizin üzerine olabilir, araçla alakalı hiçbir şey yapamayabilirsiniz ama kayınbiraderinizin yakasına yapışmanız için bir yetkiye ihtiyacınız yok.

Siz harekete geçmediğiniz sürece 100 tane konu da açsanız bu iş çözülmez, eşiniz de kulak arkası yapıp duruyor zaten, üyelere siz yaşasanız eminim akışına bırakırsınız demişsiniz lakin valla canına tak edince kimse akışına bırakmıyor, bir zamanlar hizmeti karşılığı yazdığımız çeki çek-senet mafyasına kırdırıp bize çek çalındı diye yalan söyleyen, aklınca da dolandırmaya kalkan mali müşavirin, başımıza musallat ettiği mafya tarafından tehdit edildiğimiz halde hepsinin peşine düştüm, ortada ne mafya kaldı ne mali müşavir, değil bir abiye pabuç bırakacağım.

X