Sorunlu araç hk?!

Evet aynen öyle ve ehacizli vergiler ödenmediğiden dolayı

Sahsen söyle düsünüyorum. Aileyi dara sokacak durumlar iki esi de ilgilendirer. Yani sen dur ben yaparim bir durum yok ortada. Belli ki esiniz birsey yapmayacak. Bence siz bir avukat ile görüsün ne yapabileceginizi. Bana kalsa abi araci sattigi icin ve borclari ödemedigi icin ödeme niyetinde degil.

Sahsen söyle düsünüyorum. Aileyi dara sokacak durumlar iki esi de ilgilendirer. Yani sen dur ben yaparim bir durum yok ortada. Belli ki esiniz birsey yapmayacak. Bence siz bir avukat ile görüsün ne yapabileceginizi. Bana kalsa abi araci sattigi icin ve borclari ödemedigi icin ödeme niyetinde degil.
Ama alan kişide zararda çevirmede meydana çıkarsa bu olay büyük suç değilmi Araç borçlu devlet el koyabilir

2 3 aydır sadece siz uğraşıyorsunuz.yeni yılda bu adamı boşayın zaten evde huzur yok kafaya takmaktan hasta oldunuz psikolojiniz bozuldu.
Bende çok düşündüm ama bu konu dışında bir suçu yok evine oğluna çok düşkün bu konu dada kötülük olmasın diye bekliyor ama pasif kalıyor işte

Bende çok düşündüm ama bu konu dışında bir suçu yok evine oğluna çok düşkün bu konu dada kötülük olmasın diye bekliyor ama pasif kalıyor işte
En büyük kötülüğü size ve çocuğuna yapıyor ama.2 3 aydır takip ediyorum siz düşünmekten hasta oldunuz ama eşiniz hala kötülük olmasın ayıp olmasın diye bekliyor.

Aracı muayeneye sokmayı boşver git kendin bir check upa falan gir, geç olmadan teşhisini koydur tedaviye başla. Dert sahibi oldun arabayla uğraşmaktan

Ama alan kişide zararda çevirmede meydana çıkarsa bu olay büyük suç değilmi Araç borçlu devlet el koyabilir

Simdi devlet icin önemli olan nedir? Vergisinin ödenmesi degil mi? Yoksa kim almis, kim kullanmis kimseyi pek ilgilendirmez. Sizin tek yapabileceginiz sey benim gözümde abiyi esinizin üstünde olan arabayi rizasi disinda satmasindan mahkemeye vermek. Parayi talep edip o borclari kapatmak. Yoksa bu adam kardesim aptal diye istedigi at kosturmaya devam edecek

sen daha buralardamısın gurban oldugum 2020 bıtecek az kaldı sende 2020yle beraber bu konu acmayı bırak olurmu lutfen rıca ediyorum cumku ben sınırlenıce sekerım yukselıyor. yukselınxe agzım bozuluyor agzım bozulunca banlanmıyorum degmez. anladın sen benı he bacım

Siz neyi yargılama peşindesiniz ben şuan kısa bir soru sormak istedim uzun yazılan sorularım altına yazmayı tercih etmedim rahatsız olduysanız cevap vermeyin illa sürekli farklı şeyler mi sorucaz benim başımda bu sorun var ve merak ediyorum nasıl oluyor nasıl işliyor evet herkes güzel yorum yaptı ama şuan ki sorum farklı zaten
Yargı nerde yarı kısacık cümleden ne anlamlar çıkarmışsınız

X