- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
o zaman araba abisinin mi adina şuan? Bir sey anlamadim
Hayır eşimin üzerine araç zamanında kendisi battığı için eşimin üzerine yapmış ve hala eşimin üzerindeo zaman araba abisinin mi adina şuan? Bir sey anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır eşimin üzerine araç zamanında kendisi battığı için eşimin üzerine yapmış ve hala eşimin üzerindeo zaman araba abisinin mi adina şuan? Bir sey anlamadim
Bana sen morelini bozma ben yapıcam yapacağımı diyor bu konu halledilecek diyorEsiniz yasal haklarini kullanmaya düsünmüyor mu hala
Evet aynen öyle ve ehacizli vergiler ödenmediğiden dolayıYok arabayi abi ödemis. Ama vergi borcu felan esin üstünde gözüküyor ve ödenmemis
borc ne kadarHayır eşimin üzerine araç zamanında kendisi battığı için eşimin üzerine yapmış ve hala eşimin üzerinde
konu sahibinin bununla ilgili bir suru konusu var, hepsini okuyup ama hic bir sey anlamamistim. Tesekkur ederim simdi anladimYok arabayi abi ödemis. Ama vergi borcu felan esin üstünde gözüküyor ve ödenmemis
Evet aynen öyle ve ehacizli vergiler ödenmediğiden dolayı
Ama alan kişide zararda çevirmede meydana çıkarsa bu olay büyük suç değilmi Araç borçlu devlet el koyabilirSahsen söyle düsünüyorum. Aileyi dara sokacak durumlar iki esi de ilgilendirer. Yani sen dur ben yaparim bir durum yok ortada. Belli ki esiniz birsey yapmayacak. Bence siz bir avukat ile görüsün ne yapabileceginizi. Bana kalsa abi araci sattigi icin ve borclari ödemedigi icin ödeme niyetinde degil.
2 3 aydır sadece siz uğraşıyorsunuz.yeni yılda bu adamı boşayın zaten evde huzur yok kafaya takmaktan hasta oldunuz psikolojiniz bozuldu.Bana sen morelini bozma ben yapıcam yapacağımı diyor bu konu halledilecek diyor
Alan kişi için ne zaman konu açacaksınız ben onu bekliyorum işte....Ama alan kişide zararda çevirmede meydana çıkarsa bu olay büyük suç değilmi Araç borçlu devlet el koyabilir
Bende çok düşündüm ama bu konu dışında bir suçu yok evine oğluna çok düşkün bu konu dada kötülük olmasın diye bekliyor ama pasif kalıyor işte2 3 aydır sadece siz uğraşıyorsunuz.yeni yılda bu adamı boşayın zaten evde huzur yok kafaya takmaktan hasta oldunuz psikolojiniz bozuldu.
Neden darliyorsunuz o zaman adamı hiç mi güveniyorsunuz eşinize ?Bana sen morelini bozma ben yapıcam yapacağımı diyor bu konu halledilecek diyor
En büyük kötülüğü size ve çocuğuna yapıyor ama.2 3 aydır takip ediyorum siz düşünmekten hasta oldunuz ama eşiniz hala kötülük olmasın ayıp olmasın diye bekliyor.Bende çok düşündüm ama bu konu dışında bir suçu yok evine oğluna çok düşkün bu konu dada kötülük olmasın diye bekliyor ama pasif kalıyor işte
Bu kadar uzaması canımı sıkıyor çünküNeden darliyorsunuz o zaman adamı hiç mi güveniyorsunuz eşinize ?
Ama alan kişide zararda çevirmede meydana çıkarsa bu olay büyük suç değilmi Araç borçlu devlet el koyabilir
Yargı nerde yarı kısacık cümleden ne anlamlar çıkarmışsınızSiz neyi yargılama peşindesiniz ben şuan kısa bir soru sormak istedim uzun yazılan sorularım altına yazmayı tercih etmedim rahatsız olduysanız cevap vermeyin illa sürekli farklı şeyler mi sorucaz benim başımda bu sorun var ve merak ediyorum nasıl oluyor nasıl işliyor evet herkes güzel yorum yaptı ama şuan ki sorum farklı zaten
Sizin derdiniz araba veya borç değil sanki adamın yaptığını burnundan getirmeye çalışıyorsunuz gibi ..Bu kadar uzaması canımı sıkıyor çünkü
Bizim de burnumuzdan getiriyorSizin derdiniz araba veya borç değil sanki adamın yaptığını burnundan getirmeye çalışıyorsunuz gibi ..