Sorunlu araç hk?!

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Avukat veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar e hacizli trafik ve vergi borçlu araç bu borçlar Ödenmeden muayeneye sokulabiliyor mu acaba?

Konu sahibi senden ricamdır lütfen Allah aşkına ya da hangi dine kitaba inanıyorsan bizi bi sal artik ya bıkmadın usanmadın su aynı konudan.
Senin kocan da is yok birak bu işin peşini derim biz burda şiştik sen de nasil bir azim var vallahi çözemedim

Avukat veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar e hacizli trafik ve vergi borçlu araç bu borçlar Ödenmeden muayeneye sokulabiliyor mu acaba?
Valla vergisi varken muayeneden geçmemişti bizim araç. Gidip onu hallettikten sonra geçti. Yine de haciz farklı hükümlere dayanıyor. Telefonla arayıp sorun bence

Az önce başka bir konu daha vardı oda sizinmiydi bu arabanın şeklini şemalini modelini çok merak ettim ben

"kurban olim bi git ya, bi git ya, kurban olim bi git"

yazıda asıl anlatmak istediğin buydu sanırım ahaahhahaa

Evet yapılandırma yapıldı ama ödenmedi yinede olmaz değil mi
Bak şimdi randevu alacan ya muayene için a dan z ye bakacaklar herbir evrağına arabanın şekline şemaline benim arabam 2 kere geri döndü vize için vitesteki yazıya kadar bakıyorlar. Evrak olarakta bakacaklar evet.

Ben artık konu sahibinin eşine acımaya başladım. Böyle takıntılı bir insanla bir saniye dahi geçmez.

Oysa ki Mune ne güzel anlatmıştı
Siz neyi yargılama peşindesiniz ben şuan kısa bir soru sormak istedim uzun yazılan sorularım altına yazmayı tercih etmedim rahatsız olduysanız cevap vermeyin illa sürekli farklı şeyler mi sorucaz benim başımda bu sorun var ve merak ediyorum nasıl oluyor nasıl işliyor evet herkes güzel yorum yaptı ama şuan ki sorum farklı zaten

O kadar konu açtınız sağlıklı bilgi alabildiniz mi?

Defalarca ama defalarca konu açtınız, gidin bir bilene danışın, emniyete, notere tam olarak bilmiyorum ama buradan aldığınız cevaplardan daha doğru bilgiler edinececiğiniz kesin.

Bana kalsa direk gidicem de eşim biraz bekleyelim ödemezse son çare gidicem diyor polise şikayette bulunucam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…