- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.300
Sen de hala inanıyorsun ha bu sözlereBana kalsa direk gidicem de eşim biraz bekleyelim ödemezse son çare gidicem diyor polise şikayette bulunucam dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de hala inanıyorsun ha bu sözlereBana kalsa direk gidicem de eşim biraz bekleyelim ödemezse son çare gidicem diyor polise şikayette bulunucam dedi
Neden konu açıp duruyorsunuz o zaman?Bana kalsa direk gidicem de eşim biraz bekleyelim ödemezse son çare gidicem diyor polise şikayette bulunucam dedi
Canım ben daha ne yapabilirim huzurumuz kalmadı ya boşanıcam sırf bu konu yüzünde yada artık hiç karişmicam güzelce kazık yiyecek sürekli kavgalıyız artık bu konu yüzündenSen de hala inanıyorsun ha bu sözlere
İkisini de yapacak kumaş yok ki sendeCanım ben daha ne yapabilirim huzurumuz kalmadı ya boşanıcam sırf bu konu yüzünde yada artık hiç karişmicam güzelce kazık yiyecek sürekli kavgalıyız artık bu konu yüzünden
Eşinizi çok daha fazla darliyorsunuzdur. Sürekli kavga vs vardır dediginiz gibi. Boşayacağım diye de tehdit ediyorsunuzdur. Dikkat edin sonra eşiniz abisini de sizi de hayatından çıkarmasın. Eşiniz bu konuda pasif kaldığı için suçlu ama yeter da ona da yazık. Iyi dayanıyor vallahi. Size karşı da pasif sanırım.Canım ben daha ne yapabilirim huzurumuz kalmadı ya boşanıcam sırf bu konu yüzünde yada artık hiç karişmicam güzelce kazık yiyecek sürekli kavgalıyız artık bu konu yüzünden
Aracı yakın siz de rahatlayın biz de
Siz yaşarsanız böyle bir olay eminim akışına bırakırdınız
İşte benim elimde olsa çoktan gitmiştim benim yetkim yokkiYok. Abiyi coktan mahkemeye vermistim
İşte benim elimde olsa çoktan gitmiştim benim yetkim yokki
Gitsem sahibini soracaklarYok. Abiyi coktan mahkemeye vermistim
ARAÇ EŞİMİN ÜZERİNE AMANiye? Araba ve hesaplar ortak degil mi?
ARAÇ EŞİMİN ÜZERİNE AMA
Ama eşinde senin üzerine ... Bu abla vardı tapusu bende diyen aklıma o geldiARAÇ EŞİMİN ÜZERİNE AMA
Yok önce alınmış abisi battığı için eşimin üstene yapmış aracı eşim parasını ödememiş kendi alıp onun üzerine yapmışEvlilikten sonra mi aldiniz?
Nedir sizce asıl sorun pardonAsıl sorun araç değil bence?
Evet farkındayım sonunu düşünerek hareket ediyorum başımıza kötü birşey gelmeden daha çok üstüne dur halletsin diyorum nasıl sabrediyorsun diyorum ben yapıcam yapıcamı sen rahatına bak diyor sürekliEşinizi çok daha fazla darliyorsunuzdur. Sürekli kavga vs vardır dediginiz gibi. Boşayacağım diye de tehdit ediyorsunuzdur. Dikkat edin sonra eşiniz abisini de sizi de hayatından çıkarmasın. Eşiniz bu konuda pasif kaldığı için suçlu ama yeter da ona da yazık. Iyi dayanıyor vallahi. Size karşı da pasif sanırım.
o zaman araba abisinin mi adina şuan? Bir sey anlamadimYok önce alınmış abisi battığı için eşimin üstene yapmış aracı eşim parasını ödememiş kendi alıp onun üzerine yapmış
Yok önce alınmış abisi battığı için eşimin üstene yapmış aracı eşim parasını ödememiş kendi alıp onun üzerine yapmış