Sorunların çözümü artık sondu...

Bu beddua etmeyen yorumunuz mu?
Yooo beddua etmiyorum. Bela okumuyorum mesela Rabbim sorsun hesabını diyorum. Ben kimseye hiç bir söz söylemeyen kendi halinde bir kızdım durduk yere onlar sataştı... Durduk yere birine laf sokar durursan Allah hesabımı sorar.... Onlara hiç bişi yapmıyorum madem bu dünyada hesap soramıyorum....öbğr dünyada elbet en doğal hakkımı helal etmeme gibi hakkım var onu kullanıyorum. Her bir damla göz yaşımı haksız yere döktüm bunu da herkes şahit önce Allah şahit ben kendimden emin olmasam bu kadar kimseye iftira atmam....

Ünlü değilim ama bir çok konu açtım... Gerçekler gün yüzüne çıktı... Bilerek aramızı bozdular eşimle bilerek benim psikolojimi bozdular bunun hesabını Allah sormayacaklar mı ben üzülüyorum diye annem bile ağladı hadi beni geç annemin göz yaşının bedelini kim ödeyecek annemi üzdüğü için.... Kaynanam annemi ağlattığın için bile ona hakkımı helal etmem. Benim için haklılığım ortaya çıktı ve kendileri bile kendilerini ifşa ettiler kıskanç ve fesat olduğunu iki kişi de itiraf etti daha ne olsun.

Bir daha konu açmayacak mısınız, söz mü?
Açmak istemem ama dediğim gibi bu kişiler de rabbim in yardımıyla da kendilerini itiraf etti beni bilerek üzdükleribi de itiraf etti gerçekler gün gibi ortada ha bunlar itiraf etti diye bu huyları bitecek mi hayır ama ben bu saaten sonra üzülen taraf olmayacağım. Bunun için mutluyum...

Bu beddua etmeyen yorumunuz mu?
Ben kullarından korkmuyorum Allaha güvendim rabbim bu sorunlarımı çözmeme yardımcı ol artık şu kişileri kendi ağızlarıyla ifşa etmelerini sağla dedim 1 yıl içinde ikisi de ifşa etti benim diyecek biliyim yok onlar her şeyi itiraf etti herkes de her şeyi duydu. Rabbim de her şeyi zaten biliyor benim artık bişi dememe veya yapmama gerek kalmadı.

"İyi ki cehennem var" ne demek gulcin hanım?

Sen ne anlatıyon cidden..
Eşimin kız arkadaşı olmadığı halde kaynanam ilk evlendiğimiz sene kız arkadaşı var arkasına yapılacaktı da biz de korktuk falan diye bilerek ve isteyerek benim eşime olan güvenimi sarsmak için söyledi. Yani yalan söyleyerek aramızın bozulması için hem kıskanç hem yalancı hem fesat hem de sinsi bir kadın. Ben eşime sordum öyle bir şey yok dedi nitekim de yokmuş zaten onun yüzünden biz kavga ettik 2 gün küsndurduk şimdi kimin yüzünden kavga ettik düşünün bakalım. Sonuçta ben eşimi yeni tanıyorum tabi güvenirken 2 kere düşüncem.....

Tamam.

Gelin "ben fesat kıskanç ve kötü biriyim" dedi öyle mi? Bir de her şey sizin aşırı saf ve iyi niyetli olmanızdan kaynaklaniyor dimi.. Oldu iyi akşamlar.

Bu kişi cehenneme mi gider cennete mi bilmem ama bana yaptıkları hatta oğluna yaptıklarının bedelini illa ki ödeyecek. Rabbim sormaz mı neden yalan söyledin de oğlunun yuvasında huzursuzluk çıkardın diye. Burası dünya imtihan yeri onlar unuttular ama ben farkındayım. Senin gelinin iyi kalpli kıza buna neden yaptın da mutsuz ettin diye sormaz mı sanıyorsun.... Bu sadece 1 tanesi bunun gibi 7 yılda bin tane örnek sayarım.... Ben kimseye iftira atmam yaptı ve bize bilerek kötülük aramızı bozdu aramızda güven problemi yaşattı. Onlar bizden uzak şehirde yaşarken biz eşimle 1 gün bile birbirimizi kırmadık üzmedik..... Şimdi kim fesatlık çıkarmış.... Bu dünya bana da kalmayacak neden kendime bu kadar eminim çünkü ben sonuna kadar dürüstüm ve haklıyım....

Tamam ben gerçekten ikna oldum, haklısınız.
Uyuyun hadi biraz.

Gelin "ben fesat kıskanç ve kötü biriyim" dedi öyle mi? Bir de her şey sizin aşırı saf ve iyi niyetli olmanızdan kaynaklaniyor dimi.. Oldu iyi akşamlar.
İster inanın ister inanmayın benim kimseye verilecek bir hesabım yok kendimden de eminim. Rabbim den de korkarım iftira atmaktan da yerden göğe kadar haklı olmasam. Bu kadar buraya yazmam ki zaman beni haklı çıkardı kendilerini ifşa ettiler buraya yazdığım sadece yüzde 5 yüzde 95 bilmediğiniz için normal bu yazdığınız

Tamam ben gerçekten ikna oldum, haklısınız.
Uyuyun hadi biraz.
Haklı olsam neye yarar zamanında görüp önlem almadıktan sonra ben bilerek kötülük yapacaklarına ihtimal vermedim... Tanımıyorum eşimde annesinin gerçek yüzünü söylemiyor nerden bileyim.

Hayatınızı haklı çıkmak üzerine kurmayın. Sorunsuz ve huzurlu yasamak istemek de bir seçenektir...

Hayatınızı haklı çıkmak üzerine kurmayın. Sorunsuz ve huzurlu yasamak istemek de bir seçenektir...
İspat peşinde koşmamı sebebi eşimi ve kendi ailemi inandırmak tın yıllarca söyledim bu kişiler yüzünden kavga ediyoruz diye inanmadılar şimdi de haklıymışsın dediler neye yarar ki şimdi haklı olmam.

Haklı olsam neye yarar zamanında görüp önlem almadıktan sonra ben bilerek kötülük yapacaklarına ihtimal vermedim... Tanımıyorum eşimde annesinin gerçek yüzünü söylemiyor nerden bileyim.
Haklısınız deyince bile olmuyor bakın.
Ben size ne yaptım ki gulcin hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…