- 18 Ağustos 2016
- 7
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi nidakenansinem
Merhabalar. Geçen yıl Sinem'in 'Anne sen beni sevmiyorsun.' Sorunuyla uğraşmıştım tüm yıl. Gittiğim pedagoglar mı dersiniz, kendi konuşmam mı dersiniz, daha çok vakit geçirmemiz mi dersiniz neyse bir şekilde hallettik. Artık onu sevdiğime inanıyor en azından. Ama şimdi, 8 aylık hamileyim. Bir oğlum olacak Allah nasip ederse. Sinem'e (3,5 yaşında bu arada) kardeşinin olacağını hamileliğimin 4. ayındayken söyledik eşimle. O günden sonra aldığı tavrı nasıl anlatsam... Her şeyi benden istiyor şimdi. Mesela dün akşam su istedi, Kenan kalktı getirmeye. Sonra Sinem Kenan'ı oturttu, 'Baba sen getirme, annem getirecek!' dedi. Neyse kalktım getirdim içti güzelce. Bu en basit örneği. Onun dışında televizyon izlerken geliyor yanıma oturuyor, 'Bebeğin nasıl?' diyor bana bir görseniz Diyorum kızım o senin kardeşin, ben kardeş istemiyorum o senin bebeğin benimle alakası yok tarzında cümleler kuruyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. Ben kilo da aldığımdan artık pek yerimden kalkamaz hale geldim, sancılarım kasılmalarım kramplarım oluyor. Telaşlanmasın diye ona yansıtmamaya çalışıyorum ama gerçekten çok yoruluyorum. Her şeyi benden istiyor, babasına düşkün kız şimdi bir anda anneci oldu. Karnımdaki afacan desen rahat durmuyor, sürekli hareket halinde, sürekli tekmeler oynamalar. İkisi bir olmuş canım çıktı valla.