• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun etmek istemiyorum ama, canım sıkılıyor yine de?

Bence haklısın ben de rahatsız olurdum. Anlayamadığım şey erkek arkadaşınız böyle biri değilse onlarla oturup konuşacak ne buluyor ki... Kötü biridilerler demiyorum ama insan ortak noktaları olan insanlarla görüşüz
Ya şöyle, Antalyaya abisi orda diye gitti, arkadaşı yok orda ve haliyle abisiyle, abisinin arkadaşları ile takılıyor gün içinde. Onları seviyor da bahsederken abilerim falan diyor, ama adamlar da yani içki içen tipler ne bileyim rahatsız oluyorum ama ne yapabilirim ki

laf sokmadım, günlerdir peşpeşe yeni üyelere sevgililerinin alkol almasıyla alakalı konular açıyor ve gözüme çarptı.
ne yapalım söylemeyelim mi düşündüğümüzü ?
Günlerdir peşpeşe yeni üyeler bu tarz sorular sorabilir bundan bana ne? Ben ilk defa bugün hesap açıp soru sordum, başkasının ne sorup sormadığı beni hiç ilgilendirmez

bence mevzu bu değil ya mevzu yönetemediği bir yerde olması. üni.deyken muhtemelen hep dipdibe oldukları için alkolüne, yemeğine, gittiği yerlere karışıp yönetiyordu. adam sözünden çıkmıyordu. şimdi görmediği bir yerde. ben öyle anladım konuyu.
Bilip bilmeden nasıl da çözmüşsünüz herşeyi, yeri geldi 9 ay görüşemedik ama böyle aklım kalmamıştı hiç. Bilip bilmeden böyle tespitler yapmanız ne kadar doğru

Bilip bilmeden nasıl da çözmüşsünüz herşeyi, yeri geldi 9 ay görüşemedik ama böyle aklım kalmamıştı hiç. Bilip bilmeden böyle tespitler yapmanız ne kadar doğru

yazdıklarınızdan algıladığımı söylüyorum. emredersiniz amirim siz nasıl derseniz öyle konuşalım. allah allah

mezun oldugunuz bölümle alakalı bir iş aramıyor mu peki ,

otelde nezamana kadar çalışacak ,
Ya mezun olduğu bölümle ilgili iş arıyor da yok işte, kpssye girdi 82 almasına rağmen atanamadı. Oda devamlı bir şekilde otelde çalışmayı planlıyor, bakalım nasıl olacak.

Back