- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Siz uyarınızı yapmışsınız sürekli söylerseniz "ben çocuk muyum, çocuk gibi uyarıyorsun" diyebilir. Bu da ilişkinizde ters etki yapabilir.Merhaba herkese, benim bir konuda canım sıkkın, belki bir tavsiye alırım diye buraya yazıyorum, konuyu özetleyeyim. Benim neredeyse 4 buçuk senedir bir ilişkim var, ünide tanıştık. Erkek arkadaşımın abisi Antalyada çalıştığı için tatillerde Antalyaya gidiyordu. Son 1 senedir mezun olduk ve haliyle artık erkek arkadaşım abisinin yanına Antalyaya taşındı. Ama oradaki arkadaş ortamını hiç sevmiyorum. Genelde abisinin arkadaşlarıyla falan takılıyor, onlar da böyle sürekli alkol kullanan insanlar. Benim erkek arkadaşım alkol kullanan biri değil ama orda haliyle arada içiyor benden de gizlemiyor bunu. Bende lütfen kendine dikkat et, içersen de lütfen çok içmemeye çalış kendine dikkat et dedim. Oda tamam falan dedi, ama yine de içim rahat etmiyor aklım onda kalıyor. Ciddi düşünüyoruz yakında aileleri tanıştırmayı da düşünüyoruz ama bilmiyorum Antalyada yaşama fikri bana iyi gelmiyor. Bide yani bu insanların genelde hep kısa dönemli yabancı sevgilileri oluyor, erkek arkadaşımı da kötü etkilerler diye çekiniyorum. İçim rahat değil, arada görüşüyorlar bişeyler içiyorlar erkek arkadaşım, abisi, abisinin arkadaşları ve onların sevgilileri. Bu ortamlarda bulunmasına alışkın değilim haliyle yadırgıyorum ve içim rahat etmiyor. Ama tabi arkadaşsız kalmasını, tek tabanca takılmasını da istemiyorum. Keşke bir an önce orada iş bulsa diyorum, otelde iş bakıyor ama haliyle daha sezon tam açılmadığı için bulamadı henüz. Onu sıkmak darlamak istemiyorum ama dediğim gibi bulunduğu o ortam çok içime sinmiyor, ne yapabilirim? Akışına mı bırakmalıyım yoksa? Şimdiden teşekkür ederim görüşleriniz için.
Ya aslında bundan ziyade içen biri değil ve bu beni rahatsız ediyor çevresi sürekli içen kişiler. Sorduğumda arada arkadaşlar ile içiyoruz dedi, bende bunu çok sık yapma falan dedim ama, yine de içim rahat değil.Benim de hep kısa dönemli yabancı sevgililerim olur, daha bir arkadaşımı etkilediğim olmadı:) hatta çoğu arkadaşım evlilik sandalina bindi,uzun yıllar birlikte oldukları insanlarla.
çok gereksiz şeye takilmissiniz bence. Eşinin dostunun hayatına özenip hayatında biri varken gözü sağa sola kayacak bir adamsa gözü çıksın zaten :) onun dışında aklı başında kimse onun bunun hayatına özenip maceralara atilmaz
Aslında benim rahatsız oldugum esas konu çevresinde sürekli olarak alkol tüketen birilerinin olması. Kendisi içen biri değil ama sorduğumda işte arada içiyoruz arkadaş ortamında dedi. Buda beni rahatsız ediyor ya sarhoş olacak kadar içerse diyeİçinde olduktan sonra her şekilde her yerde yapar. Kendinizi böyle şeyler için yormayın.
Evet ama başka ne yapabilirim bilmiyorum, sürekli içen kişiler var etrafında ve erkek arkadaşım da öyle olur diye endişe ediyorum.Siz uyarınızı yapmışsınız sürekli söylerseniz "ben çocuk muyum, çocuk gibi uyarıyorsun" diyebilir. Bu da ilişkinizde ters etki yapabilir.
endişe etmekte haklısınız ama gerçekten çok hassas bir konu. az üzerine gitseniz ters teper. Siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Artık gerisi ona kalmış.Evet ama başka ne yapabilirim bilmiyorum, sürekli içen kişiler var etrafında ve erkek arkadaşım da öyle olur diye endişe ediyorum.
Kendi bilincinde olan biriyse o derece içmez.Aslında benim rahatsız oldugum esas konu çevresinde sürekli olarak alkol tüketen birilerinin olması. Kendisi içen biri değil ama sorduğumda işte arada içiyoruz arkadaş ortamında dedi. Buda beni rahatsız ediyor ya sarhoş olacak kadar içerse diye
İşte diyo ki yok yok zaten abiler bana sigara bile içirmiyo öyle bişeye kalkışsam hop yavaş napıyosun falan derler bana dedi. Ama yani demiyo ki yok ben öyle bişey yapmamKendi bilincinde olan biriyse o derece içmez.
Doğru diyorsunuz, bekleyip görecem galibaendişe etmekte haklısınız ama gerçekten çok hassas bir konu. az üzerine gitseniz ters teper. Siz söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Artık gerisi ona kalmış.
Canım ne olursa olsun kendini Bi insan için yıpratma daha ne olacağınız bile belli değil. O kendini düşünmedikten sonra sen ne kadar onu düşünebilirsin ki?İşte diyo ki yok yok zaten abiler bana sigara bile içirmiyo öyle bişeye kalkışsam hop yavaş napıyosun falan derler bana dedi. Ama yani demiyo ki yok ben öyle bişey yapmam
Evet ama kaç yıllık erkek arkadaşım ya istemesem bile aklıma takılıyo biliyo musunuzCanım ne olursa olsun kendini Bi insan için yıpratma daha ne olacağınız bile belli değil. O kendini düşünmedikten sonra sen ne kadar onu düşünebilirsin ki?
Merak etme, sarhoş olacak kadar içerse diğer herkes gibi gider bir köşede kusar ya da masada uyuyakalir.Aslında benim rahatsız oldugum esas konu çevresinde sürekli olarak alkol tüketen birilerinin olması. Kendisi içen biri değil ama sorduğumda işte arada içiyoruz arkadaş ortamında dedi. Buda beni rahatsız ediyor ya sarhoş olacak kadar içerse diye
Merak etme, sarhoş olacak kadar içerse diğer herkes gibi gider bir köşede kusar ya da masada uyuyakalir.
"Sarhoştum,hiç tanımadığım biriyle aldattım" falan tamamıyla filmlerde olan bir şey. Ben de çok sarhoş oldum, ama sarhoşken biri ile yakınlaşman için zaten içerken aynı masada onun olması, yavaş yavaş - kur yapa yapa içmek , adım adım yakınlaşmak lazım. Yani zaten aynı masadaysan bir süre sonra yakinlasmalar, normalde -biraz düşünsen yapmayacağın bir şeyler yapmak falan olası. Ama dedigim gibi ya aynı masada içeceksin ya da gökten zembille genç kız inecek de o da aynı duygularda olacak
İş her halükarda içkide değil, senin adamda yani. Eğer hafiften hoşlandığı kızlarla içki masasına oturursa, karşılıklı içip durup cakirkeyf olunca kıza yaklaşırsa seni aldatabilir. Ama bu davranıştaki insanin zaten niyeti vardır. Yani içki masasi olmaz kafe masası olur, gel bize bir mangal yapalım masası olur, zaten bir sekilde seni aldatır.
Yani bu düşünceler gereksiz yere kendini yemenden başka hiç bir şeye yaramaz. Boşvermeye çalış,güzel canını sıkma.
Aldatmaya meyilli biriyse aldatsin da vur tekmeyi, daha iyi. Onun dışında bir insana asla engel olamazsin, ister dırdır et, ister telefonunla baglantili konum uygulaması kullanın, ister Kur'an'a el bastır ... Niyeti olan insan her halükarda bir yolunu bulur .
Senin yapman gereken ilişkinize ve sevgiline güvenmek, şüphelendiğin bir durum olursa araştırıp böyle bir seyle karşılaşirsan gerekeni yapmak. Onun dışında güzel canini sıkma.
Esinden dostundan da etkilenmez, merak etme
Pardon? Diğer yeni üyelerin benimle alakası ne, neyi ima etmeye çalışıyorsunuz? Böyle laf sokmalı mesajlar da moda oldu nedensebu alkol kullanan sevgiliden rahatsız olma konuları amma çok gündeme gelmeye başladı. hep de yeni üyeler :)
konunuza gelince, alkol aldığında sapıtıp kendini kaybeden, çevresine zarar veren biri değilse burada gördüğünüz sıkıntı nedir ? türk filmlerindeki gibi sarhoş olup sabah bir turistle uyanacağını mı düşünüyorsunuz ?
asıl problem güvensizlik. güvenseniz bunlara bu kadar takılmazsınız.
Pardon? Diğer yeni üyelerin benimle alakası ne, neyi ima etmeye çalışıyorsunuz? Böyle laf sokmalı mesajlar da moda oldu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?