Arkadaş Çevrem Rahat Yaşamayı Tercih Eden Kişilerden Oluşuyor, Evliliğimde Bu Durum Sorun Oluyor

Konuyu toparlamak-kıvırmak için yalan bari söylemeyin baştan beri farkındaydınız bilerek yorum yaptınız baştan bari de düzenleme filan yapmadınız kimse aptal değil :KK66:

alttaki yorumumu fark ettikten 1 dk sonra düzenledim şaka misin

herkesi yalancı ve numaraci saniyor niyeyse artik!

Bence siz cok haklisiniz. Ben bana "sununla gorusme" diyen veya benim arkadas cevremi, hayat tarzimi begenmeyen, burun kiviran bir esle yasamak istemezdim. Evlenmeyecekti o zaman. Ayni sekilde ben de sevdigim insanin cevresini kotulemem. Sevmek zorunda diiliz ama saygi duymak zorundayiz. Bir de daha onceden gorustugunuz grup uzerinden size kendinizi suclu hissettiriyor. Sanki o karar ve yargi merciiymis gibi. Siz sanki kotu bir sey yapiyormussunuz gibi arkadaslarinizla goruserek.

Benim eski sevgilim (3 senelik), benim arkadas cevremi cok "rahat, bati ozentisi vs vs" bulurdu. Arkadas cevremde herkes Avrupa'da filan master yapmis, 2 yabanci dili olan kisilerdi ve evet ahlaki degerleri de ondan degisikti. Bana "onlar dejenere" derdi. "Sen farklisin" sonra coguyla gorusmemi kisitladi veya acik acik demese bile sanki ben dejenerelerle suc isliyormusum onsuz gibi davrandi. Neyse gel zaman git zaman bunun bir kiz arkadasi var sozde normal arkadas. Ben 0 kiskanc biriyim ama hissediyorum yani bir sey var. Kac kere dedim arana mesafe koy diye. Ama asla dinlemedi, sana ne dedi. Sonra beni onunla aldattigini ogrendim. Pis hadsiz bencil herif. Bu yuzden bu turden bir davranis gorunce deliriyorum. Belki biraz onyargili olabilirim bilmiyorum. Ama ezdirmeyelim kendimizi bence kurallari illa koca koymaz.

Sizin tek derdiniz polemik değilse alakasız şekilde cevap da yazmayın konularıma o halde inan'ın boş yorumlarınızı görmek hiç de zannettiğiniz kadar eğlenceli değil

orada gözardı et seçeneği var. ona basabilirsiniz. konu boş olunca yorumlar da boş oluyor, napalım.

valla bazı insanlar değil arkadaşlarından evlenince ailesinden kardeşlerinden bile vazgeçiyor
senin durumuna gelince kim sadakat duygusuna sahip olmayan birileriyle eşinin görüşmesini ister ki
kimse istemez, arkadaş arkadaşı değiştirir durumu sadece çocuklukta değil yetişkinlikte de geçerlidir çünkü, insan bazen aile mutluluğu huzuru için otomatik tepki verebilir, zarar gelmesin ilişkisine diye
sanırım arkadaşlardan vazgeçmek eşini ne kadar sevdiğin ne kadar hayat arkadaşı olarak gördüğün ve ne kadar beraber yaşlanmak istediğinle alakalı
illaki arkadaşların arasında daha olgun insanlar vardır onlarla görüşebilirsin eğer onlara da muhalefet ediyorsa o zaman kötü niyetli olduğunu düşünür dur dersin

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim lafına dayanarak söylüyorum evlilik sizin işiniz değilmiş. Eşinizi haklı buluyorum bende olsam eşimi o ortamlarda görmek istemezdim. Adı üstünde eş bu ev arkadaşım değil.Arkadaş seçimi ve evliliğin sorumluluğunu taşıyabilmek ayrı bir meziyet.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diyorum.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim lafına dayanarak söylüyorum evlilik sizin işiniz değilmiş. Eşinizi haklı buluyorum bende olsam eşimi o ortamlarda görmek istemezdim. Adı üstünde eş bu ev arkadaşım değil.Arkadaş seçimi ve evliliğin sorumluluğunu taşıyabilmek ayrı bir meziyet.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diyorum.
evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?

="Passionatewoman, post: 54236307, member: 834444"]evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?
Bir de o ortamlar dediği ne yani:)) şahsen ben hayatını açık şekilde yaşayan insanlara daha çok güvenirim. İnsan kendini bildikten sonra girdiği ortam hiç fark etmez.

evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?

Anlamadığın şey de bu tatlım senin malesef ki :) ben ev hanimiyim ve haftanın 4 günü belki disaridayim ama eşimin gorusmemi istemediği biriyle de görüşmem asosyal olmana gerek yok anlayacağın arkadaşların düzgün olsa bence eşinle arabadaki problem çözülecek ama sen bence eşine arkadaşlarına verdiğin değeri vermiyorsun :eek:

Anlamadığın şey de bu tatlım senin malesef ki :) ben ev hanimiyim ve haftanın 4 günü belki disaridayim ama eşimin gorusmemi istemediği biriyle de görüşmem asosyal olmana gerek yok anlayacağın arkadaşların düzgün olsa bence eşinle arabadaki problem çözülecek ama sen bence eşine arkadaşlarına verdiğin değeri vermiyorsun :eek:
seni de anlıyorum bu senin tercihin, senin hayatın sen böyle mutlusun tamam ama bir de empati kurmaya çalış ben evlendim diye eşimden önce bana kötü günümde, zor olan bütün zamanlarımda yanımda olan insanları tüm çevremi silmeli miyim? bu eşe verilen değerle değil dosta duyulan vefayla alakalı..

="merveeeeeeeee717, post: 54236586, member: 804190"]Anlamadığın şey de bu tatlım senin malesef ki :) ben ev hanimiyim ve haftanın 4 günü belki disaridayim ama eşimin gorusmemi istemediği biriyle de görüşmem asosyal olmana gerek yok anlayacağın arkadaşların düzgün olsa bence eşinle arabadaki problem çözülecek ama sen bence eşine arkadaşlarına verdiğin değeri vermiyorsun :eek:
şahsen eski arkadaşlarıyla sırf eşi istiyor diye görüşmeyen insan kocasına değer veriyor diye görünmüyor gözümde korkak olarak görünüyor.

seni de anlıyorum bu senin tercihin, senin hayatın sen böyle mutlusun tamam ama bir de empati kurmaya çalış ben evlendim diye eşimden önce bana kötü günümde, zor olan bütün zamanlarımda yanımda olan insanları tüm çevremi silmeli miyim? bu eşe verilen değerle değil dosta duyulan vefayla alakalı..

Eşimden önce benim yanımda olan kişiler çok oldu çok da kötü zamanlar gecirdigimde oldu ama yuvamda huzursuzluk çıktığı için hadi eyvallah dedim bu kadar zor olmamalı

şahsen eski arkadaşlarıyla sırf eşi istiyor diye görüşmeyen insan kocasına değer veriyor diye görünmüyor gözümde korkak olarak görünüyor.

Korkak mi alakası yok kuzum evimde huzursuzluk çıkartan arkadaşlarım hiç olmasın daha iyi benim yuvam da bir başkası için sorun çıkarsa on kere sorgularım kendimi

X