- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Merhaba herkese, benim bir konuda canım sıkkın, belki bir tavsiye alırım diye buraya yazıyorum, konuyu özetleyeyim. Benim neredeyse 4 buçuk senedir bir ilişkim var, ünide tanıştık. Erkek arkadaşımın abisi Antalyada çalıştığı için tatillerde Antalyaya gidiyordu. Son 1 senedir mezun olduk ve haliyle artık erkek arkadaşım abisinin yanına Antalyaya taşındı. Ama oradaki arkadaş ortamını hiç sevmiyorum. Genelde abisinin arkadaşlarıyla falan takılıyor, onlar da böyle sürekli alkol kullanan insanlar. Benim erkek arkadaşım alkol kullanan biri değil ama orda haliyle arada içiyor benden de gizlemiyor bunu. Bende lütfen kendine dikkat et, içersen de lütfen çok içmemeye çalış kendine dikkat et dedim. Oda tamam falan dedi, ama yine de içim rahat etmiyor aklım onda kalıyor. Ciddi düşünüyoruz yakında aileleri tanıştırmayı da düşünüyoruz ama bilmiyorum Antalyada yaşama fikri bana iyi gelmiyor. Bide yani bu insanların genelde hep kısa dönemli yabancı sevgilileri oluyor, erkek arkadaşımı da kötü etkilerler diye çekiniyorum. İçim rahat değil, arada görüşüyorlar bişeyler içiyorlar erkek arkadaşım, abisi, abisinin arkadaşları ve onların sevgilileri. Bu ortamlarda bulunmasına alışkın değilim haliyle yadırgıyorum ve içim rahat etmiyor. Ama tabi arkadaşsız kalmasını, tek tabanca takılmasını da istemiyorum. Keşke bir an önce orada iş bulsa diyorum, otelde iş bakıyor ama haliyle daha sezon tam açılmadığı için bulamadı henüz. Onu sıkmak darlamak istemiyorum ama dediğim gibi bulunduğu o ortam çok içime sinmiyor, ne yapabilirim? Akışına mı bırakmalıyım yoksa? Şimdiden teşekkür ederim görüşleriniz için.