- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 32
-
- Konu Sahibi kelebek4616
Evlenmeden önce gerçekten böyle değildi hatta aileme çok düşkündü her hafta 1 gününü ayırır annene gidelim derdi. Şimdi annem gelince evde bile durmuyor duruncada surat asıyor konusmasına dikkat etmiyorEvlenmeden önce bunun çok mu zıttıydı ki
kendinizi kardeşinizle karsilastirmayin, daha çok mutsuz olursunuz. anneniz sizin durumunuzu biliyorsa size de ballandıra ballandıra anlatmamasi gerekir. esiniz hakkında konuşturmayın bence aileniz bile olsa, sonra sizin caniniz yanar. ailenize herhangi bir saygisizlik yapmiyorsa bence etraflarında pervane olmasina gerek yok. bazı insanlar misafir eglemesini bilmiyor, muhtemelen ailesinden görmemiştir. aranızda sorunlar varsa once yapıcı bir sekilde düzeltmeye calisin. rahatsız oldugunuz seyleri surat asmadan net bir sekilde ifade etmeye calisin. Guzel yaptigi seyler var mi? mesela kavgacidir ama ailesine karşı çok korumacidir vs gibi. kimse mükemmel degil.Evlenmeden önce gerçekten böyle değildi hatta aileme çok düşkündü her hafta 1 gününü ayırır annene gidelim derdi. Şimdi annem gelince evde bile durmuyor duruncada surat asıyor konusmasına dikkat etmiyor
Evlenmeden önce böyle değildi yada bana yansıtmıyordu bilmiyorum. Konusmasına çok dikkat ederdi. Her hafta kendi derdi annene gidelim diye. Şimdi demiyorum anneme gitsin gelsin diye. Ama en azından evine misafir gelince saygı gösterse yeter. Ama maalesef ben diken üstünde oluyorum. Annemle kavga edecekler diyeEvlilik öncesi hareketleri nasıldı?
o zaman annenleri egleyememistir, annenler de trip atmistir, o da tepkisini boyle gösteriyor. bence ailelerin ne olursa olsun yapıcı olması gerek, esin bana saygisizlik yaptı beni hayal kirikligina uğrattı demesi doğru degil bence. bir seyler düzelecek olsa bile daha kötüye gider boyle.Evlenmeden önce böyle değildi yada bana yansıtmıyordu bilmiyorum. Konusmasına çok dikkat ederdi. Her hafta kendi derdi annene gidelim diye. Şimdi demiyorum anneme gitsin gelsin diye. Ama en azından evine misafir gelince saygı gösterse yeter. Ama maalesef ben diken üstünde oluyorum. Annemle kavga edecekler diye
Eski mesajlarınıza bakılırsa eşinizi affedemiyorsunuz, sanırım o yüzden evlilik size eziyet gibi geliyor. Birkaç kez boşanma aşamasına gelmişsiniz, eşiniz istemediği için vazgeçmişsiniz.Evlenmeden önce böyle değildi yada bana yansıtmıyordu bilmiyorum. Konusmasına çok dikkat ederdi. Her hafta kendi derdi annene gidelim diye. Şimdi demiyorum anneme gitsin gelsin diye. Ama en azından evine misafir gelince saygı gösterse yeter. Ama maalesef ben diken üstünde oluyorum. Annemle kavga edecekler diye
Yani şöyle bana küfür etmez saygısızlık yapmaz sürekli iyi misin birseye ihtiyacın var mı diye sorar. Hatta özel günleri hiç atlamaz. Arada çiçek alır hediye alır. Mutlu etmeye çalışır ama çevreye ailelerimize başka insanlara karşı çok saygısız ve fevri davranırBeni sever demissiniz de. Nasil sever? Kusura bakmayin sunun icin sordum. Burada siddet goren kadinlarimiz da esim beni seviyor diyor da o yuzden sordum. Esiniz kufur ediyormus. Agresifmis. Yani saygisiz biri anladigim kadariyla. Size de kufur ediyordur o zaman. Bu sevmek degil ki.
Evet boşanmak istememe rağmen maalesef eşim kabul etmiyor bazen bu durumla baş edemediğim için içime kapanıyorum sessizleşiyorum o zamanlar beni daha çok bunaltıyor üstüme geliyor beni sevmiyor musun bana soguk davranma dayanamıyorum diyor ağlıyor sızlanıyorEski mesajlarınıza bakılırsa eşinizi affedemiyorsunuz, sanırım o yüzden evlilik size eziyet gibi geliyor. Birkaç kez boşanma aşamasına gelmişsiniz, eşiniz istemediği için vazgeçmişsiniz.
Bence siz mutsuz olduğunuz için eşiniz de mutsuz. O yüzden evi otel gibi kullanıyor yani sorunlardan kaçıyor. Önce aile terapisti, bireysel terapi deneyin. Eğer yine bir şeyler değişmezse gerekeni yaparsınız.