Eşinize çok üzüldüm..
Çok arada kalmışa benziyor bence boşanmak yerine başka teklifler sunun daha sık gitsin görmeye mesela.
En azından bir süre yaşamaya gidemez misiniz Türkiye'ye? Eşinize ayrılmak yerine bunu teklif edin bence. Eşinizin, o ailenin yerine koyun kendinizi. Bilerek, vicdanını sızlatmak için yapmıyorlardir, siz de ailenin bir parçası olmaya bakın sizi konuşmalarıyla davranışlarıyla itmiyorlarsa.
Yanlarında değil belki ama aynı şehirde, en azından bir süreliğine veya gelmeler gitmeler siklastirilabilir. O aileyle aranızı sıkı olmasa da iyi tutun derim ben. Eşiniz için.Kendide yasamazki ailesiyle. Gercekten cok zor insanlar özellikle annesi. Hayatta yapamaz onlarin yaninda istemiyorda.
Yanlarında değil belki ama aynı şehirde, en azından bir süreliğine veya gelmeler gitmeler siklastirilabilir. O aileyle aranızı sıkı olmasa da iyi tutun derim ben. Eşiniz için.
Bi insan babasinin hastaliginda yaninda olamayacaksa ne icin yasar, ne icin calisir? Saglik bu ya. Sizin soylemeniz lazim" gidelim en azindan ayni sehirde olalim varsa ihtiyaclari giderelim" diye. Aa kardesleri var falan demeyin. Herkes kendi evlatligindan, vicdanindan sorumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?