• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun esim ve ailesi...

ben iki sokaklık mesafede sıkıntılar yaşıyorum diyorum keşke uzak olsam diye demekki yurt dışıda olsa telefonla bile huzur bozulabiliyor yokmu bunun kurtuluşu? sizin durumunuza gelirsek bu eşinizin pdikolojisi onlar doldurdukva devam eder çünlü eşiniz çok etkileniyor belli bazı insanlar o kadar etkilenmez ama eşiniziie bayağı duygu sömürüsü yapıyorlar bence sizde eşinizi biraz kendine bırakın size birşey diyen eden yoksa sizde birşey demeyin zamana bırakın

Uzaktanda can sikabiliyorlar maalesef. Telefonda onlarin nosunu görünce bile gögüsüme öküz oturuyor sanki. Acasim gelmiyor. Esime duygu sömrüsü bana laf sokmalar (tabi esim yanimda olmaidigi zaman). Sabrediyorum sabir diyorum...

Uzakta oldugunu biliyorlar neden her şeyi söylüyorlar anlamıyorum.Sanırım eşiniz ilgilendiği için sürekli dert yanıyorlar.Ya da maddi destek çıkıldıgı zaman.Paraya düşkünler mi bilmiyorum, bizimkiler sayet öyle para gönder hemen düzelirler.

Nekadar kolay söylüyorsunuz kv yi tanimiyorsunuz nerde nasil yasadiklarini bilmiyorsunuz bilseniz acaba böyle konusurmuydunuz. Onlarin yanina gitmemiz 1. evliligimin sonu 2. sagligimin sonu demektir. Ayrica esim kendi de istemiyor yakinda yasamayi. Gerisini siz düsünün artik...
Ben size gidin ayni sokakta oturun demiyorum. Ayni sehirde oturusunuz en azindan. Kayinvalidenizle cok ciddi sorunlar yasaydiysaniz zaten orda da gorusmezsiniz. En azindan esiniz yakin olur, ihtuyaclarini giderir. 2 gun sonra sizin cocuklarinizda en zor zamanlarinizda yuz doner, sorununuzu dinlemeye bile yuksunurse kafanizi vurucak yerleri bulamazsiniz.

Trye ailesiyle yaşamak için dönme sakın. Kendi almadıkları altınları bile almışlar bence de amaçları yurt dışında sizle yaşamak. Bunu da kabul etme. Çok zorlanıyorlarsa kardeşler bakıcı tutsun maaşı tüm kardeşler versin. Telefonla aramakla olmuyor madem çok düşünüyorlar. En iyisini söylemişsin kaldıramıyorsa boşanın geri dönsün buraya. Yanına getirme böyle bi hata yapma.

Eşiniz depresyonda olabilir. Yurtdışında değilim ama evliliğimdeki ilk yılımda dışarıdan beni anlatsalar aynen böyle anlatırlardı. Geceleri uyuyamama var mı, çok aşırı erken saatlerde uyanıyor mu (4te uyanmak gibi), aniden hüzünleniyor mu gözlemleyin. Depresyonu araştırın derim..
Umarım mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur

Bu insanlar kac yaslarindalar? Gercekten yaslari itibariyle bakima muhtaclarsa kim bakiyor onlara? Turkiyedeki cocuklari hic ilgilenmiyor mu? Eger diger cocuklari ilgilenmiyorsa, ve o insanlar da bakima mihtaclarsa üzgunum ama esiniz onlarla ilgilenmek zorunda. Digerleri vefasizsa esiniz de ayni olacak diye birsey yok. Adamcagizin uzulmesi de normal. Sonucta ana babasi.

Aynı şehir de değilsiniz, hatta aynı ülkede bile değilsiniz ve tlfnlarından bile rahatsız oluyorsunuz bahsettiğiniz kişiler eşinizi doğuran, doğurtturan büyüten insanlar.Eşinize bu kadarmı desteksiniz yani ? Ailesine üzülüyor eve yansıtıyor diye boşanalım diyecek kadar desteksiniz yani.Evlilik böyle birşey değil ama,iyi gün kötü gün diyoruz imzaları atarken..Benimde bir çok sorunum var kv le ama bu demek değildir ki eşim onların dertleriyle dertlenmesin,nasıl ben evlatsam oda evlat ve her zaman üstüne düşeni yapacak.İyiki aynı yerde oturmuyorsunuz gerçekden..

Aynı şehir de değilsiniz, hatta aynı ülkede bile değilsiniz ve tlfnlarından bile rahatsız oluyorsunuz bahsettiğiniz kişiler eşinizi doğuran, doğurtturan büyüten insanlar.Eşinize bu kadarmı desteksiniz yani ? Ailesine üzülüyor eve yansıtıyor diye boşanalım diyecek kadar desteksiniz yani.Evlilik böyle birşey değil ama,iyi gün kötü gün diyoruz imzaları atarken..Benimde bir çok sorunum var kv le ama bu demek değildir ki eşim onların dertleriyle dertlenmesin,nasıl ben evlatsam oda evlat ve her zaman üstüne düşeni yapacak.İyiki aynı yerde oturmuyorsunuz gerçekden..

En güzel cevap buydu. Tebrikler.

Back
X