- 17 Temmuz 2021
- 7.113
- 23.198
- 298
bilmiyorum belki de arkadaşı yönlendiriyordur annesi çocuguna bakmıyormuşya.Fabrika ayarlarına dönmüş sizinki güncelleme lazım ona davranışlarını abartmamasını yoksa işten çıkıp çocuğa kendinizin bakacağını söyleyin ayrıca kayınvalide ile oturmayacağınızı bunun ucunun boşanmaya kadar gidebileceğini üstüne basa basa belirtin birinden akıl alıyor gibi geldi şöyle davran böyle davran durumu kabullensin gibi
demiyorum sonra olay çok farklı yerlere gidiyor. daha da coşuyor annem babam kardeşlerim her saat her dakika gelirler demeye getiriyor.Kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız neden bunun nimetlerinden faydalanmıyorsunuz? Rest çekin. Kreşe gidecek o kadar deyip gidip yazdıracaksınız. Yırtsın kendini siz ilgilenmeyin. Hele hele size sormadan anne babasını nasıl eve çağırır. Siz ona sormadan çocuğunuzu kreşe gönderemiyorsunuz ama o size sormadan sizin yaşadığınız yere ailesini topluyor. Buna nasıl cesaret ediyor? Annen baban geldiği an ben giderim bu ne cüret demiyor musunuz?
Kabahat sizde de var. Kendinize gelin biraz. Siz gelince o da gelir
Sizi kaale almayan adama neden maaşınızı veriyorsunuz ki?bilmiyorum belki de arkadaşı yönlendiriyordur annesi çocuguna bakmıyormuşya.
maaşımı vermiyorum ortak hesapta birikiyor onunki de benimki de. ve benden habersiz tek kuruş dahi çekemezSizi kaale almayan adama neden maaşınızı veriyorsunuz ki?
Çocuk sadece onun değil sizin de çocuğunuz.
Şimdiden kreşleri araştırın ve Pazartesi kaydını yaptırın.
Eşiniz bunun için sizi boşayacak ya da dövecek değil herhalde.
Eşinizden neden bu kadar korkuyorsunuz? En fazla boşanırsınız, çocukla tehdit eder, verirsiniz çocuğu da, zaten 1 aya kadar kapınıza gelir çocuğu bırakırlar. Mesai bitene kadar bakmak ile 7/24 bakmak her sorunu ile ilgilenmek her masrafı halletmek aynı değil. En fazla boşanırsınız, nafakadan kalanı ailesine sıvar yani. Neden bu kadar korkuyorsunuz?demiyorum sonra olay çok farklı yerlere gidiyor. daha da coşuyor annem babam kardeşlerim her saat her dakika gelirler demeye getiriyor.
Buna siz kendiniz inanıyor musunuz gerçekten? Bir gün gözünüzün içine bakıp çekecem der ve çeker. Hangi dediğine karşı gelebildiniz de buna geleceksiniz?maaşımı vermiyorum ortak hesapta birikiyor onunki de benimki de. ve benden habersiz tek kuruş dahi çekemez
Buna siz kendiniz inanıyor musunuz gerçekten? Bir gün gözünüzün içine bakıp çekecem der ve çeker. Hangi dediğine karşı gelebildiniz de buna geleceksiniz?
Erkek olup şöyle çalışan bir kadın ile evlenmek varmış. Yanlış zamanda yanlış cinsiyet ile doğmuşuz valla.Bende onu yazacaktim..adam hem istedigini yapiyor, hem kadinin hicbirseyde fikrini sormuyor. Böyle biriyle evli kalmak bastan hata. Adam ailesine yaranmaya calisiyor..esi umrunda degil
Kreşe vereceği en fazla 1000 TL dir. Ama annesi ne istese fizandan getirecek, bu durumda 1000 TL yetmez. Çocuk bakımı, adamın ailesine dilediği gibi yağdırabilmesi için güzel bir bahane. Merak ettim, konu sahibinin ailesi paraya sıkışsa eşinden izin alabilir mi?bir de esiniz sirf krese para vermemek icin gondermiyor krese verecegime anneme harcarim diyor.
eger tartisma cikmadan halletmek istiyorsaniz kv nizle ayarlayin kresi annesi ben artik yoruldum yetisemiyorum diyebilir guzelce konusup oglunu ikna etsin.
yada otizm belirtisi goruldu doktor tavsiye etti vs. bir sekilde krese yazdirin.
ama bu adamla cok isiniz var.
karı gibi adam derler ya o cinsten
Siz de eşinize aynısını yapın , kendi aileniz bir şey isteyince hemen yapın , canım annem babam diyin. Aynısını yapınca bence kendi yaptığının nasıl etki bıraktığını anlayacakdemiyorum sonra olay çok farklı yerlere gidiyor. daha da coşuyor annem babam kardeşlerim her saat her dakika gelirler demeye getiriyor.
dün tepki gösterdim ne oldu, olayı gidip anneme iki kg birşey aldım o yüzden yapıyor olayına getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?