sorun buyuk!!!!

Yeni evlendiğimde bende de olmuştu. Muhtemelen balayında havuzda kapılıyor. Doktor bana fitil+antibiyotik vermişti. 1 haftada geçmişti.
evet benimde balayindan sonra oldu ya fitil ve antibiyotik kullandim iki gun sonra yine basladi

Tesekkur ederim dikkat ederim artik saolun

Ilacsiz geçmez o mantar canım başka doktora gitmeyi dene bence

Genital bölge temizleyicileri satılıyor eczanede. Bi arkadaşım kullanmışti memnun olduğunu söylemişti. Deneyebilirsin...

Evlendikten sonra olduysa ve tedavi olduğunuz halde ilerleme yoksa
Enfeksiyonu her seferinde size o bulaştırıyor olabilir onun için esinizin de tedavi olması şart

bi akıntıyla kendinden niye nefret ediyosun..
bu doğal bişey herkeste oluyor..
temizliğine dikkat edince geçiyor..
pamuklu iç çamaşırı kullan günde birkaç defa değiştir..
aynı şekilde eşinde hergün değişsin çamaşırlarını..
bol bol su iç
birde doktorun verdiği ilacı kullanırsan geçmeyecek bişey değil..
ha bu arada ben günlük pedi önermiyorum çünkü yüzde yüz pamuk değiller.. ve sırf günlük ped yüzünden bile olabiliyor..

Cunku koku esime gittigi zaman daha gecmedi falan deyince oyle nefret ediyorum. Ama esim doktora gittigimde hep yanimda olur utandigm icin utanmamda soyle cekiniyorum hic boyle seyleri bilmezdim ogrenciyken ama evlenince tam hayati ogreniyorsun. Biliyorum saglik onemli daha cok dikkat edecem

böyle durumlarda eşin de tedavi olması öneriliyor.
bende de var sorun ve doktor direk eşe de ilaç yazdı çünkü geçmiyor.

Bendede sürekli devam eden bu rahatszlık var ilaç verip gönderiolar sonrası yok. Düzenli takip edecek iyi bi dr a düsemedim. Namaz abdest büyük sorun oluyor.nefret ediyorm bu durumdan ama ne yaptysam gecmedi. Bilirçsiz antibyotk direnç yapıomuş baktedilere.

Geçmiş olsun canim. Bendede ayni sorun vardi. Sonra tuvalet kagitligim metaldendi sanirim mikrop kapiyodum kagidi koparirken onu degistirdim bidaha geçti olmadi tekrar

Akıntının nedeni olası bir enfeksiyondur. Eşinizin ve sizin bu konuda ilgili testleri yaptırmanızı, önce etkeni tespit edilip sonra tedavi uygulanmasını tavsiye edebilirim.

Bu alanda yapılan en gelişmiş test PCR testleridir. Hastaya herhangi bir müdahale olmaz, hastadan alınan idrar ve akıntı örneklerinde yabancı DNA lar araştırılır. Böylelikle enfeksiyon etkeni tespit edilir.

Çalıştığım laboratuvarda bu testlerde ürün sorumlusu olarak görev yapıyorum. Dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Özel mesajla telefon numaramı yazıyorum

Istanbulda misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…