- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 34
22 yaşındayım Eşimin Gözünde Çok Çekingen Sessiz bir insanım Sürekli bir toplumun içine girince beni gözetliyor. Yok Sohbete dahil olmuyorsun muhattap olmuyorsun kendini hep geri plana atıyorsun gibi sözler duyuyorum. Bize Gelen Misafirler benden yaşça çok büyük Sohbetleri ilglimi çekmiyor Sürekli hepsi Eşinden Çocuğundan kaynanasından kayınpederinden dert yanan ve dedikodu yapan insanlar.! Ben böyle sohbetlere girmeyi sevmiyorum. ama Sürekli göze batıyorum Eşim hep aktif konuşkan vıdı vıdı konuşan biri olmamı istiyor yapamıyorum. Benim kişiliğim farklı olduğuna inanmaya başladım artık kendi kendimi Sorgular oldum İnsanmı Seçiyorum acaba diye ama terazi kurduğumda hiç bi insanı küçümsemediğimi hissediyorum. Ben Sessizce bi kenarda kitap okumayı siyasi programları izlemeyi seviyorum balık tutmayı seviyorum hayvanlarla uğraşmayı sevgimi paylaşmayı istiyorum.. Doğa Sporlarıyla uğraşmak bana son derece keyif veriyor uzun uzun yürümeyi seviyorum Birazda yalnız kalmak hoşuma gidiyor.. ama Çevremdeki insanlar bana Garipsin diyor ve garip garip bakıyor Sorun bende onlardamı anlayamadım...