ne yapayım nasıl yapayım yardım edin ne olur bana hayatla tek başıma mücadele edecek gücüm kalmadı artık.
canım özel olacak ama maddi sıkıntıda var gibi hissettim bebeğime bakamıyorum derken doğrumu..
eğer doğru değilse sorunlar çokta büyük değil gibi
beklenmedik bir gebelikmiydi yani hazır hissetmiyormuydun kendini
birde yaşını merak ettim
canım önce sakin ol bakamayacak bir şey yok bende çocuklarıma hastahaneden geldiğimden itibaren tek baktım
iki tarafında rahatsızlığı vardı mecburen gelemediler
şimdi bak
7aylık olana kadar baktığına göre çokta güzel bakmışsın korkma
bundan sonrası daha rahat artık
doktorun dediklerini harfiyen uygula uyku saati banyosu maması
bana hepsini doktor söyledi aynen dediklerini yaptım çokta rahat ettim karışanım görüşenim yoktu
haydi topla kendini sen annesin dirayetli ol canım bakarsın niye bakamayasın
Canım sorun bebek bakımı konusunda tecrübesiz ve bilgisiz olmanmı,?
yoksa yanlız ve mutsuz olmanmı?
bak canım yalnızım diyorsun ya bak tek başınasın ve patron sensin öyle düşün ya etrafında bir sürü işe yaramaz sinirlerini yıpratacak kişiler olsaydı olumlu düşün olumlu olsun ... lohusalık depresyonu diyeceğim ama daha erken dönemde yaşanan bi durum bebeğimiz artık elden avuçtan çıkacak artık onlar bizim arkadaşımız olacaklar bak hem emzirmiyormuşşsun mamalar daha tok tutuyor daha çok uyur ....sen de kendine vakit ayırmayı dene.....
Öncelikle siz bir annesiniz ve bebeğinize en iyi siz bakabilirsiniz bunu sık sık hatırlayın.
Bebeğiniz hazır olmadığınız bir dönemde mi geldi de böyle çıkmaza girdiniz bilmiyorum ama internete girme imkanınız varsa ihtiyacınız olan her şey internette var biliyorsunuzdur zaten söylemişsiniz de internetten bazı şeyleri öğrendiğinizi.
Yanınızda size yardımcı olacak kimsenin olmaması gücünüzü kırmış belli ki fakat mutsuz bir anne olursanız bunu bebeğinize de yansıtırsınız ve eşinize de o zaman sadece bakım yönünden tecrübesizlik sorunu daha büyük problemler doğurur.
Buradaki tecrübeli annelerimiz size mutlaka yardımcı olacaklardır, forumda bebeği olan annelerin yardım alacağı çok güzel konular var.
Komşularınız yok mu size bu konuda yardımcı olabilecek, annemden biliyorum çevremizdeki bir çok bebeğin büyümesine katkıda bulunmuşluğu vardır
Annelikten keyif almaya çalışın sadece şunu şunu yapmam gerekiyor yapamıyorum diye yetersiz hissetmeyin kendinizi.
Çaresizlikten sıyrılın ve minik bebeğiniz için çabalayın eminim onu çok iyi şekilde büyüteceksiniz, kendinize güvenin.
Anne değilim sadece size destek olmak için yazdım fakat çocuk gelişimi mezunuyum danışmak istediğiniz şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Kendinizi üzmeyin bebeğinizin güçlü bir anneye ihtiyacı var.
[B]Yanınızda size yardımcı olacak kimsenin olmaması gücünüzü kırmış belli ki fakat mutsuz bir anne olursanız bunu bebeğinize de yansıtırsınız ve eşinize de o zaman sadece bakım yönünden tecrübesizlik sorunu daha büyük problemler doğurur.[/B] aynen boyle oldu. malesef komsularım bana yardım edecek kadar musaıt durumda degıller. annelikten keyıf almak soyledursun aldıgım her nefes ezıyet gıbı caresizlik umutsuzluk guvensızlık tedırgınlık esır aldı benı kurtulamıyorum.
bebegımı emanet edebılecegım guvenılır bı yer var mıdır acaba?? Boyle bı yer bılıyor musunuz??
çok şükür aç değilim açıkta değilim eşim çalışıyor kazancı kiraya ev giderlerine yetiyo maddi zorluk değil yaşadığım 27 yaşındayım çok istiyordum bebeği aslında hatta hamileyken patikler yelekler bile örmüştüm internetten öğrenip ama doğumdan sonra alt üst oldum çok yanlız kaldım doğumda neler gerekir onu bile netten bakarak hazırladım hastane çantamı doğumda yanlızdım bebek hastane de kaldı yapayanlızdım emzirmeyi bile beceremedim ne olduysa yanlızlıktan oldu benimkisi. Yoğun bir depresyona girdim ve çıkamıyorum( Artık mahvoldum çöktüm
bebegımı emanet edebılecegım guvenılır bı yer var mıdır acaba?? Boyle bı yer bılıyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?