sorun bebeğim ve çok yanlızım...

arkadaşım herkes sana bişeylşer yazmış 7 aylık bir bebeğe bu zamana kadar baktıysan bundan sonrası zaten daha kolay artık kaşık mamalardan al meyve püreleri yap sebze çorbası yap yedir artık 6 aydan sonra yavaş yavaş bunlara başlayabilirsin ne anlamda tam bakamıyorum diyorsun bunu anlayamadım zaten sen bir tutturmuşssun bakamıyorum neden bakamıyorsun yani canım sen annesin ve eminimki yardıma ihtiyaç duymadan bebeğini gayet güzel büyütebilirsin benim yanımda annemde kayınvalidemde vardı ama ben bebişimi kimseye emanet edemedim 2 yaşına girecek ben daha yeni çalışmaya başladım mesela bence senin şöyle bir kendine gelip ben kızıma en iyi şekilde bakabilirim diyip eşininde yüzünü kara çıkarman lazım eğer bu şekilde önerileride kabul etmiyorsan ozaman araştır artvindeydin galiba bazı kreşler var orda varmıdır bilmiyorum ama 0-6 yaşa kadar bebek ve çocuklara bakan o şekilde bir kreş varsa ve seninde maddi durumun iyiyse öyle bir kreşe ver sabahtan akşama kadar tabi güvenebilirsen

arkadaşım önce bi silkelen ve " BEN BEBEĞİME İYİ BAKIYORUM, BEN İYİ BİR ANNEYİM DE" diğer arkadaşların dediği gibi yedi ay bakmışsın bebeğine. bundan sonra da bakabilirsin. elinin altında da internet var. araştır, benimde yanımda kimse yoktu ama çok şükür yaşına kadar getirdim. hem birilerinin olmaması daha iyi verdiğin kararları daha kolay veriyorsun...

komşuluk ilişkilerim vardı hatta gün bile yapmıştık geçen yıl ama maalesef bu yıl kapımı çalan pek kimse yok malum yardım isterim diye çekiniyo herkes (((

aynı düşünce kızım 3-4 aylık olunca bendede vardı tek başıma nasıl büyğteceğim diye düşünüyordum tam ozamanlarda işe başladım kızıma annem bakmaya başladı emmediği için sütümde kesilince çok hafif bir ilaç p ile başlayan ilaç kullanmaya başladım.hem benim geçmişten gelen psikiyatrik sorunlarımda vardı annemin çocuğuma bakması işe başlamam ve ilaç kullanmayla o düşünce kafamdan gitti düşün benim kız o zamanlarda sadece uyurken besleniyordu çok zor zamanlardı.düşün annem dört çocuk büyütmüş o bile beslenme saatlerinde sıkıntı yapıyordu. bi şekilde o günler geçti annemin desteğiyle.son 3 aydır babamın hasta olması sebebiyle çocuğumu kreşe gönderiyorum.annem babama bakıyor.artık işim olduğunda bile bebeğimi anneme bırakmıyorum çünkü bebeğime en iyi ben bakıyorum.büyüdükçe sorunlar fazlalaşıyor ama bir yandanda hayat daha zevkli oluyor anne dedimi dünyalar benim oluyor çok yazdım sanırım sabret canım annen kardeşin falan varsa yardım etsin yada bence en iyisi onların yanına git. ilk üç ay ben annemin yanında kaldım

merhaba konuyu okuyunca yazman istedim arkadaşım bakamıyorum deme sakın bu senin doğanda vardır zaten bende 1 yıllık evliyim henüz çocuğum yok bak geçen gün eltim düşük tehlikesi atlattı ve 1 buçuk yaşındaki kızını bana bıraktılar akşam onu hastaneye yatırdılar ben çocukla başbaşa kaldım bende bilmiyorum bakmasını deyip telaşlandım ama öle olmadı gayet güzel bir gün geçirdikki çocuk öle haşarıki durmak bilmiyo zaten acil bir çanta yapmışlar içine ıslak mendil biberon bizküvi bez fln koymuşlar uyudu gece uyandıkça bisküvili sütü biberona doldurdum başımın ucuna koydum uyandıkça verdim ağzına :) emerken uyudu gece 3 kere uyandı ya uyutmadı beni :) sabah oldu altını değiştirdim ama gelin bana sorun nasıl cebelleştiğimi:) çorba yaptım yedirdim alıştık birbirimize bir günde insan başa çıkabiliyo isteyince yani buda bana tecrübe olmuş oldu yani okara tv programları var net var bakamıyorum deme lütfen

ahhh ahh beni anlamışsın ama işte sanssızlık şu ki benim bu zor günleri tek başına atlatmam lazım yanına gideceğim biri yok maalesef.. keşke olsa öyle çok isterdim ki...

ne güzel keşke bende böyle tecürbeler yaşamış olsaydım önceden...

benim için yapabilecek birşeyi olan var mı??

Yok.. Kusura bakmayın. 20 küsür sayfa boyunca insanlar sizin için birşeyler yapmaya çalıştı. Ve sizin tek söylediğiniz ne yapayım, birşeyler yapın vs vs..

Ben konunuzu kapatıyorum siz de ilk mesajdan itibaren yeniden okuyup neler yapabileceğinizi düşünün. Ben ne yapayımdan başka söyleyecek birşeyiniz olursa bana özelden mesaj yazın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…