aynı düşünce kızım 3-4 aylık olunca bendede vardı tek başıma nasıl büyğteceğim diye düşünüyordum tam ozamanlarda işe başladım kızıma annem bakmaya başladı emmediği için sütümde kesilince çok hafif bir ilaç p ile başlayan ilaç kullanmaya başladım.hem benim geçmişten gelen psikiyatrik sorunlarımda vardı annemin çocuğuma bakması işe başlamam ve ilaç kullanmayla o düşünce kafamdan gitti düşün benim kız o zamanlarda sadece uyurken besleniyordu çok zor zamanlardı.düşün annem dört çocuk büyütmüş o bile beslenme saatlerinde sıkıntı yapıyordu. bi şekilde o günler geçti annemin desteğiyle.son 3 aydır babamın hasta olması sebebiyle çocuğumu kreşe gönderiyorum.annem babama bakıyor.artık işim olduğunda bile bebeğimi anneme bırakmıyorum çünkü bebeğime en iyi ben bakıyorum.büyüdükçe sorunlar fazlalaşıyor ama bir yandanda hayat daha zevkli oluyor anne dedimi dünyalar benim oluyor çok yazdım sanırım sabret canım annen kardeşin falan varsa yardım etsin yada bence en iyisi onların yanına git. ilk üç ay ben annemin yanında kaldım