sorun alnım.

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Kücüklükten beri alnımda cok fazla sac var. Önlerden alnıma doğru saçlar uzuyor uzun uzun bir sürü. Ve tam kaşın bitiş hizası varya onun üst kısmında da öyle hep saç var. Beni gören perçem mi kestirdin diyor. Saçımı toplayamaz oldum. Saçlarım çok gür ve sürekli yeni saçım çıkıyor çok şükür tabi Allahın gücüne gitmesin .. De alnım yüzünden özgüvenim yerlerde ((

İyi de bunun çözümü çok basit hayatım. Karalar bağlamana gerek yok yani kuaföre gidiyorsun aldırıyorsun bu kadar basit. Benim en yakın arkadaşımın öyleydi. Kaşının üstüne kadar saçtı en sonunda binbir ısrarla tabiri caizse zorla kuaföre götürdüm. Alındıktan sonra ve hala bana dua eder

ağdaya cesaret edemem 1 hafta sonra kücük kücük cıkmaya baslayacak falan daha berbat görüntü..

Hormonlariniza baktirdiniz mi ? Benimde saçım çoktur ancak alnımda yok. Igneli operasyondan sonra yine çıkıyor diyosunuz hormonel bişey öyleyse

Hormonlariniza baktirdiniz mi ? Benimde saçım çoktur ancak alnımda yok. Igneli operasyondan sonra yine çıkıyor diyosunuz hormonel bişey öyleyse
çıkıyor dedigim aynı yerden değil baska yerlerinden alnımın. Ortasını aldırdıysam bu sefer sagından solundan cıkıyor ve oralar saç diye girilmiyor. Hormonlarım da sorun yok

çıkıyor dedigim aynı yerden değil baska yerlerinden alnımın. Ortasını aldırdıysam bu sefer sagından solundan cıkıyor ve oralar saç diye girilmiyor. Hormonlarım da sorun yok
O zaman tamamını lazer epilasyon yatırabilirsiniz. Ben aldırılan yerlerde de çıkıyor zannettim. Sürekli ağda ile uğraşmak yerine lazer daha kalıcı . Stres yapmayın halledilecek bişey

Hormonlara baktırdıniz yani tam tarama olarak bana hiç mantıklı gelmedi. Erkeklik hormonuna baktirn birde reglin 3. Günü

Benim saç çizgimin tam ortasından alnımın ortasına doğru bir tutam saç vardı.sağa yatırsam olmazdı sola yatırsam olmazdı.2 sene oraya iğneli epilasyon yaptırdım 1 senedir hiç çıkmıyor.sabredin devam edin saç uzun sürede biter ama bitince güzel açıl ve pırıl pırıl oluyor.

Kaşları gür olanlara gidip sorun hepsinde belli bir yere kadar çıkıyordur. Siz rahat hissettiğiniz kadarını kendiniz alabilirsiniz. Ben kaşlarımı alırken o kısımlarını da temizliyorum. Uzun sürse de temiz görünüyor sonrasında rahat ediyorum. Ben de ilk lisedeyken arkadaşım söylemişti o zaman farketmiştim çok utanmıştım. İnsan lisede çok etkileniyor böyle şeylerden.

Gür saç büyük şans ya. Bence de kahkul sizi için Iyi olur. Şöyle kesseniz mesela, hem açık hem toplu kullanirken güzel durmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…