İyi de bunun çözümü çok basit hayatım. Karalar bağlamana gerek yok yani kuaföre gidiyorsun aldırıyorsun bu kadar basit. Benim en yakın arkadaşımın öyleydi. Kaşının üstüne kadar saçtı en sonunda binbir ısrarla tabiri caizse zorla kuaföre götürdüm. Alındıktan sonra ve hala bana dua ederKücüklükten beri alnımda cok fazla sac var. Önlerden alnıma doğru saçlar uzuyor uzun uzun bir sürü. Ve tam kaşın bitiş hizası varya onun üst kısmında da öyle hep saç var. Beni gören perçem mi kestirdin diyor. Saçımı toplayamaz oldum. Saçlarım çok gür ve sürekli yeni saçım çıkıyor çok şükür tabi Allahın gücüne gitmesin .. De alnım yüzünden özgüvenim yerlerde((
ağdaya cesaret edemem 1 hafta sonra kücük kücük cıkmaya baslayacak falan daha berbat görüntü..
İyi de bunun çözümü çok basit hayatım. Karalar bağlamana gerek yok yani kuaföre gidiyorsun aldırıyorsun bu kadar basit. Benim en yakın arkadaşımın öyleydi. Kaşının üstüne kadar saçtı en sonunda binbir ısrarla tabiri caizse zorla kuaföre götürdüm. Alındıktan sonra ve hala bana dua eder
çıkıyor dedigim aynı yerden değil baska yerlerinden alnımın. Ortasını aldırdıysam bu sefer sagından solundan cıkıyor ve oralar saç diye girilmiyor. Hormonlarım da sorun yokHormonlariniza baktirdiniz mi ? Benimde saçım çoktur ancak alnımda yok. Igneli operasyondan sonra yine çıkıyor diyosunuz hormonel bişey öyleyse
O zaman tamamını lazer epilasyon yatırabilirsiniz. Ben aldırılan yerlerde de çıkıyor zannettim. Sürekli ağda ile uğraşmak yerine lazer daha kalıcı . Stres yapmayın halledilecek bişeyçıkıyor dedigim aynı yerden değil baska yerlerinden alnımın. Ortasını aldırdıysam bu sefer sagından solundan cıkıyor ve oralar saç diye girilmiyor. Hormonlarım da sorun yok
Hormonlara baktırdıniz yani tam tarama olarak bana hiç mantıklı gelmedi. Erkeklik hormonuna baktirn birde reglin 3. Günüçıkıyor dedigim aynı yerden değil baska yerlerinden alnımın. Ortasını aldırdıysam bu sefer sagından solundan cıkıyor ve oralar saç diye girilmiyor. Hormonlarım da sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?