D
duygukaan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi duygukaan
-
caycana katılıyorum hem sizi emmesi hem ardından 120 cc fazla bunu 2 saate düşürürseniz bebeğinizde ciddi hazım problemi olabilir diye düşünüyorum doktoru gelişimine göre söyler aslında nekadar içmesi gerektiğini
bebeğin biberonun hepsini bitiriyorsa demek ki ihtiyacı var. istersen 150lik ver dene. bebek ihtiyacı kadar içiyordur heralde. ama keşke seni emse daha çok. biberonun hızlı akıtıyorsa seni emmeye üşeniyodur bebiş. nasılsa arkasından mama gelcek curk curk o yüzden kendini yormuyordur. istersen biberon emziğini değiştir. ne kullanıyosun bilmiyorum ama dr browns bu iş için çok uygun.
5 dk emdikten sonra 120 cc yapıyorum valla mamayı komple yıyor aç olmasa yemez dıye dusunuyorum.bazen bugun 150 yaptım onuda içti.sütüm cogalsın dıye neleryapmadımki((ben bebedor kullanıyorum agzı evet bıraz hızlı akıtıyo bende öyle dusunuyorum az geldıgı için emmıyor cekıyor dr brownsu denıyım bakayım sağol cnm
EVET DR BRAOWS dene benim bebegim ilk bastan wee biberonla beslemistim ve beni emmedi.daha sonra dr brownsun kullanmaya basladim ve 3e aylikken oylesine emzirmeye denedim ve emmeye basladi.ama bebegimden uzun zaman uzak kalmak zorundaydim ve tekrar emeye brakti.Ama demek istedimki dr brownsun senin durumunda uygundur.Bebegin 150 iciyorsa ve ondan sonra fazla kusmuyorsa demekki gercekten ihtiyaci vardir
Merak etme canım senden daha cok emeye baslar.Hep bıberonu verdıgınde artık kolay olmayacak anlayınca senden de daha cok emeye baslayacak ve buyuk bır ıhtımalle tamamamen anne sutune gecersınız.Yalnız bır tavsıyem eger ımkanın varsa her emzırmeden sonra her gogusunu 15 er dk sagarsan sutun artar ve bebegın daha cabuk bıberondan vazgecer.Tansastan ayva meyve suyu alırda esım cok cok faydasını gordum sen de dene komposto taze ayva da olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?