- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi MissMthrMM
Matik olmayan urunler makinelerde kullanimaz sirke gibi. Hic parlatici koyma. Sadece deterjanini koy yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben siemens kullanıyorum 8 sene oldu hiç bir şikayetim yokdeğiştirip ne alayım ? anladım ki burda da makinesinden memnun kişi sayısı az .
Normal tuz mu yemek ilk
yukarda da bir arkadaş boş çalıştırabileceğimi söylemiş. içinde tuzu var. sirke ve karbonat koyup boş çalıştırmayı düşünüyorum .
yok cnm hatta makineyi değiştirdik yenisi de aynı herşeyi kitabına göre yapıyoruz ama ne tam kurutuyor nede zamanla cam esyalarda bugulanma olmasına çözüm bulamadık 2-3 defa servıs geldi birşey yok yok tuz yok tablet deterjan mır mır agızlarının içinde geveleyip durdular bardaklar cam cay tabakları zamanla bugulanıyor mesela ne tuzu ne parlatıcısını eksık etmıyoruz tablette jel de detarjan değiştirdik ı ıhh sanırım bundan sonra marka değiştireceğiz suanki arçelikMerhabalar
Öncelikle burda anlatılanlar gibi büyük bir sorunum yok. Başka foruma da yazdım cevaplayan yok . O yüzden, konumu silmezseniz sevinirim .
Benim bulaşık makinesiyle ilgili bir sorum olacak bayanlar . Bulaşıkların sürekli su lekesiyle çıkmasından artık gına geldi . Tuzu var, parlatıcı olarak da sirke kullanıyorum . (Diğer parlatıcıları kullanamam durulama suyuna ekleniyormuş) . Jel deterjan kullanıyorum . Parlatıcı ayarını sürekli değiştirip denedim ama yok. Ve nerdeyse makineyi atma noktasına geldim Benimle aynı sorunu yaşayan ya da daha önce yaşayıp çözüm bulan var mı ?
Kirlerinden arindirarak mi koyuyorsunuz makineye.Mesela ben salcali corbali suya tutmadan koyarim 10 senelik arcelik makinem hic sorun yasamadim.yok cnm hatta makineyi değiştirdik yenisi de aynı herşeyi kitabına göre yapıyoruz ama ne tam kurutuyor nede zamanla cam esyalarda bugulanma olmasına çözüm bulamadık 2-3 defa servıs geldi birşey yok yok tuz yok tablet deterjan mır mır agızlarının içinde geveleyip durdular bardaklar cam cay tabakları zamanla bugulanıyor mesela ne tuzu ne parlatıcısını eksık etmıyoruz tablette jel de detarjan değiştirdik ı ıhh sanırım bundan sonra marka değiştireceğiz suanki arçelik
yok cnm bulasık fırcası ıle akıtarak koyuyoruz elekronık sans birazda diye bakıyorum ben iki makinedir sıkıntı olduKirlerinden arindirarak mi koyuyorsunuz makineye.Mesela ben salcali corbali suya tutmadan koyarim 10 senelik arcelik makinem hic sorun yasamadim.
Temiz konuldugunda deterjan kirlere tutunamadigi icin fazla ciziyormus.
Gercekten sans isi ama siz fircayla akitmadanda deneyin bir benim dedigim gibi corba ictiniz su degmeden makineye.Gerci cizilenler duzelmez artik.yok cnm bulasık fırcası ıle akıtarak koyuyoruz elekronık sans birazda diye bakıyorum ben iki makinedir sıkıntı oldu
emin olun yanlış birşey yapmıyoruz 15 senedir kullanıcıyız 2 önceki makinemizi yıllarca daha hoyrat kullandıgımız halde bu tarz sorunlar yaratmadı filitre temizleme makineyi boşta yıkama tuzu parlatıcısı eksik olmaz öyle sirke yada uygun olmayan deterjan kullanılmaz deterjanda farklı marka tablet jel deterjansız yıkama hepsi denendi alındıgından beri ıkı defada servis geldi hatta bır oncekını degısıme alırken yenı makıne neden degıstırdınız dedıgınde servıs degısım yapmadınız bardak tabak degıstırmekten gına geldi dedik hala garanti kapsamında yakında 3. cagırıp degısım talep edeceğiz onuda yapmazlarsa bu kadar nazik davranmayı bırakıp başka bir marka için butce ayırmaya bırıktırmeye calısacagız aynı markanın başka ürünleride var ama ıkı bulasık makınesındende verım alamadıkFiltresini temizliyo musunuz?
Birde hangi programda yıkıyosunuz?
Tencere koymuyosanız cam programında yıkarsanız parlatıcı ayarıda enyüksekte olursa leke olmasına imkan yok.