• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorum Makinemle İlgili

Makinelerin parcalari deterjanlarla kullanima uygun sirke limon gibi seyler bozulmalarina yol aciyor parlatici kullanmazsaniz lekelerin cozumu yok.

Makinelerin parcalari deterjanlarla kullanima uygun sirke limon gibi seyler bozulmalarina yol aciyor parlatici kullanmazsaniz lekelerin cozumu yok.
doğal bir yolu yok mu? yani aslında şu leke olayını bir çözebilseydim doğal deterjan arayışım alacaktı . ama maalesef bu beni deli ettiği için şimdilik deterjanla devam ediyorum .

ben de aynı mantıkla parlatıcı kullanmak istemiyorum . parlatıcı durulama suyunda kullanılıyor ve maalesef ekstra durulama seçeneği yok benimkinde . bu yüzden sirke kullanıyorum .

e hiç kullanmayın.. ben parlatıcı kullanmıyorum .. sirke de..
leke falanda olmuyor..

Makinanın parlaticisina gelene kadar çok daha zararlı şeylerle muhatap oluyoruz. O yüzden çok da umursamiyorum açıkçası.
herşey zararlı diye doğal arayışına girmemiz mi lazım o zaman ? ben hayatımızın merkezine bu derece yerleşmiş bu kimyasallardan mümkün mertebe kurtulmak istiyorum .

doğal bir yolu yok mu? yani aslında şu leke olayını bir çözebilseydim doğal deterjan arayışım alacaktı . ama maalesef bu beni deli ettiği için şimdilik deterjanla devam ediyorum .
sirke bendede ayni sorunu yapti malesef mecbur partalaticiya döndüm. ama bizim burdak sular aşırı kirecli. bi de cok fazla plastik leğen, kap vs koyulumcada sanirim böyle lekelenme yapiyormis diye duydum ne alaka tam bilmiyorum tabi sadece söylenti de olabilir

hiçbir şey kullanmazken de oluyordu maalesef
o yüzden sirkeye başladım

o zaman makineyi temizleyin önce .. bir bardağa sirke koyup dik şekilde koyun makineye bir tane limonun yarısını koyun.. deterjan gözünede karbonat bu şekilde çalıştırın.. sonra sirkede koymadan yıkayın bakalım leke olacak mı?

sirke bendede ayni sorunu yapti malesef mecbur partalaticiya döndüm. ama bizim burdak sular aşırı kirecli. bi de cok fazla plastik leğen, kap vs koyulumcada sanirim böyle lekelenme yapiyormis diye duydum ne alaka tam bilmiyorum tabi sadece söylenti de olabilir
sadece porselen tabaklarımı, bardaklarımı yıkadığımda da oluyor . bence de alakalı değil .

o zaman makineyi temizleyin önce .. bir bardağa sirke koyup dik şekilde koyun makineye bir tane limonun yarısını koyun.. deterjan gözünede karbonat bu şekilde çalıştırın.. sonra sirkede koymadan yıkayın bakalım leke olacak mı?
makine yeni buna gerek var mı ?

Back