- 21 Aralık 2016
- 34
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi MissMthrMM
-
makinem daha yeni birkaç oldu alalıMakinayı önce kireçten arındırın.Bolca sirke ve karbonatla boş çalıştırın.
tuz var içinde . bu söylediğiniz sofra tuzu mu ? tam olarak nereye koymalıyım ?Makinenizi calistirmadan once 1 avuc dolusu mutfak tuzu atin icine
parlatıcı kullanmadan nasıl çözebilirim o zaman (veya sirke , sirkeyi parlatıcı olarak kullandığım için ...)
Birkaç yıl,bu kadar kireçli su için çok uzun bir süre.makinem daha yeni birkaç oldu alalı
benim bosch değil arçelikBenim ilk evlendiğimde hepsinde oluyordu servis geldi baktı makineyi götürdü yenisini getirdi. O da aynı çıktı. Bosch benim ki... arada çatal bıçak da da kalıyor ne yazık ki.
pardon yazmayı unutmuşum birkaç ayBirkaç yıl,bu kadar kireçli su için çok uzun bir süre.
durulama suyunda olması bir tek beni mi rahatsız ediyor ? siz rahatsız olmuyor musunuz?Hiç bir fikrim yok malesef. Ben parlatici kullanıyorum.
durulama suyunda olması bir tek beni mi rahatsız ediyor ? siz rahatsız olmuyor musunuz?
Sofra tuzu evet. Direk icine attirin elinizle. Sonrada deterjani koyup calistirin.tuz var içinde . bu söylediğiniz sofra tuzu mu ? tam olarak nereye koymalıyım ?
doğal bir yolu yok mu? yani aslında şu leke olayını bir çözebilseydim doğal deterjan arayışım alacaktı . ama maalesef bu beni deli ettiği için şimdilik deterjanla devam ediyorum .Makinelerin parcalari deterjanlarla kullanima uygun sirke limon gibi seyler bozulmalarina yol aciyor parlatici kullanmazsaniz lekelerin cozumu yok.
yarın bunu da denicem . yalnız ben evde de iyotlu tuz değil çekilmiş kaya tuzu kullanıyorum . bu sorun olmasa gerek .Sofra tuzu evet. Direk icine attirin elinizle
farketmezyarın bunu da denicem . yalnız ben evde de iyotlu tuz değil çekilmiş kaya tuzu kullanıyorum . bu sorun olmasa gerek .
ben de aynı mantıkla parlatıcı kullanmak istemiyorum . parlatıcı durulama suyunda kullanılıyor ve maalesef ekstra durulama seçeneği yok benimkinde . bu yüzden sirke kullanıyorum .
herşey zararlı diye doğal arayışına girmemiz mi lazım o zaman ? ben hayatımızın merkezine bu derece yerleşmiş bu kimyasallardan mümkün mertebe kurtulmak istiyorum .Makinanın parlaticisina gelene kadar çok daha zararlı şeylerle muhatap oluyoruz. O yüzden çok da umursamiyorum açıkçası.
hiçbir şey kullanmazken de oluyordu maalesefe hiç kullanmayın.. ben parlatıcı kullanmıyorum .. sirke de..
leke falanda olmuyor..
sirke bendede ayni sorunu yapti malesef mecbur partalaticiya döndüm. ama bizim burdak sular aşırı kirecli. bi de cok fazla plastik leğen, kap vs koyulumcada sanirim böyle lekelenme yapiyormis diye duydum ne alaka tam bilmiyorum tabi sadece söylenti de olabilirdoğal bir yolu yok mu? yani aslında şu leke olayını bir çözebilseydim doğal deterjan arayışım alacaktı . ama maalesef bu beni deli ettiği için şimdilik deterjanla devam ediyorum .
hiçbir şey kullanmazken de oluyordu maalesef
o yüzden sirkeye başladım
sadece porselen tabaklarımı, bardaklarımı yıkadığımda da oluyor . bence de alakalı değil .sirke bendede ayni sorunu yapti malesef mecbur partalaticiya döndüm. ama bizim burdak sular aşırı kirecli. bi de cok fazla plastik leğen, kap vs koyulumcada sanirim böyle lekelenme yapiyormis diye duydum ne alaka tam bilmiyorum tabi sadece söylenti de olabilir
makine yeni buna gerek var mı ?o zaman makineyi temizleyin önce .. bir bardağa sirke koyup dik şekilde koyun makineye bir tane limonun yarısını koyun.. deterjan gözünede karbonat bu şekilde çalıştırın.. sonra sirkede koymadan yıkayın bakalım leke olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?