- 21 Aralık 2016
- 34
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi MissMthrMM
-
Sirke zaman içinde gider tahliye borusunu çürütüyor. Annem de hepsirke kullanır dört yılda çürüttü boruyu değiştirdi hala sirke kullanıyor. Dört yılda bi boru değîştiririm parlatıcı yiyeceğime diye düşünüyorSirke makinaları bozuyor. Kullanmaya devam ederseniz makinaniz kullanılmayacak duruma gelecek.
Sirke zaman içinde gider tahliye borusunu çürütüyor. Annem de hepsirke kullanır dört yılda çürüttü boruyu değiştirdi hala sirke kullanıyor. Dört yılda bi boru değîştiririm parlatıcı yiyeceğime diye düşünüyor
Krıttuğundan emin misin tam kurutmuyosa su lekesi yaparMerhabalar
Öncelikle burda anlatılanlar gibi büyük bir sorunum yok. Başka foruma da yazdım cevaplayan yok . O yüzden, konumu silmezseniz sevinirim .
Benim bulaşık makinesiyle ilgili bir sorum olacak bayanlar . Bulaşıkların sürekli su lekesiyle çıkmasından artık gına geldi . Tuzu var, parlatıcı olarak da sirke kullanıyorum . (Diğer parlatıcıları kullanamam durulama suyuna ekleniyormuş) . Jel deterjan kullanıyorum . Parlatıcı ayarını sürekli değiştirip denedim ama yok. Ve nerdeyse makineyi atma noktasına geldimBenimle aynı sorunu yaşayan ya da daha önce yaşayıp çözüm bulan var mı ?
bunu mutlaka yapıyorum ama sonuç aynıYıkama bitikten sonra kapağını aralayıp buharın dışarı çıkmasına izin verin.
ne tavsiye edersiniz ? marka yazmak sorun değilse ne kullandığımı yazabilirim .Deterjanınızı değiştirdiniz mi? Ben değiştirincr çözmüştüm.
Zaten tamamen kurutmuyor. Ben sirkeden kaynaklı olabileceğini bir yerde okumuştum ancak ne sirke ne de herhangi bir parlatıcı kullanmazken de %100 kurutmuyordu . 50 de yıkıyorum günlükleri, tabii çok kirli değilse. servisi aradığımda 50 de bunun olabileceğini söylemişlerdi . 70'de de denedim ama su lekesinden kurtulamadım .Krıttuğundan emin misin tam kurutmuyosa su lekesi yapar
hayır daha çatal kaşıklarda ve çay tabaklarındaBardaklarda ml oluyor daha çok ? Benim bardaklarımın ağızları gövdelerine göre daha dar. Benim bardaklarda da leke kalıyor.
Suların aşırı kiraçli olması da yapabiliyor. Ben de aynı dertten muzdaripim. Hatta su lekesi değil kalıcı buğulanmalar oldu bardaklarımda ve cam tabaklarımda. Ne yaptıysam olmadı. Bi çare bulursan haberim olsun benim de.bunu mutlaka yapıyorum ama sonuç aynı
ben de aynı mantıkla parlatıcı kullanmak istemiyorum . parlatıcı durulama suyunda kullanılıyor ve maalesef ekstra durulama seçeneği yok benimkinde . bu yüzden sirke kullanıyorum .Sirke zaman içinde gider tahliye borusunu çürütüyor. Annem de hepsirke kullanır dört yılda çürüttü boruyu değiştirdi hala sirke kullanıyor. Dört yılda bi boru değîştiririm parlatıcı yiyeceğime diye düşünüyor
jel dediğim sıvı deterjanJel deterjan dediğiniz sıvı mı yoksa jel tablet mi. Eğer üçü bi arada tabletse makinaya ekstra tuz ve parlatıcı koymayın zaten bu deterjanın arkasında da yazıyor. Ama direk sıvı kullanıyorsanız onlar en az performanslı olanı.
Bi diğer ihtimal de makineden kaynaklı olabilir. Aldığınızdan beri böyleyse.
Benim ilk evlendiğimde hepsinde oluyordu servis geldi baktı makineyi götürdü yenisini getirdi. O da aynı çıktı. Bosch benim ki... arada çatal bıçak da da kalıyor ne yazık ki.hayır daha çatal kaşıklarda ve çay tabaklarında
parlatıcı kullanmadan nasıl çözebilirim o zaman (veya sirke , sirkeyi parlatıcı olarak kullandığım için ...)Sirke makinaları bozuyor. Kullanmaya devam ederseniz makinaniz kullanılmayacak duruma gelecek.
Makinenizi calistirmadan once 1 avuc dolusu mutfak tuzu atin icineMerhabalar
Öncelikle burda anlatılanlar gibi büyük bir sorunum yok. Başka foruma da yazdım cevaplayan yok . O yüzden, konumu silmezseniz sevinirim .
Benim bulaşık makinesiyle ilgili bir sorum olacak bayanlar . Bulaşıkların sürekli su lekesiyle çıkmasından artık gına geldi . Tuzu var, parlatıcı olarak da sirke kullanıyorum . (Diğer parlatıcıları kullanamam durulama suyuna ekleniyormuş) . Jel deterjan kullanıyorum . Parlatıcı ayarını sürekli değiştirip denedim ama yok. Ve nerdeyse makineyi atma noktasına geldimBenimle aynı sorunu yaşayan ya da daha önce yaşayıp çözüm bulan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?