Sorum içerde

Kısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum ama

Burada benim gordugum 3.konunuz. gelip gidip linc yiyorsunuz ki ilk konunuzda oldugunca ilimli yazmistim size. Yorumlariniz ise yedigim linc yetmedi daha fazla istiyorum der gibi. Uslubunuz gerçekten cok kotu. Begenmiyorsaniz mesafeli durursunuz boyle konu acmanin anlami nedir?

Fuları yuları diye okudum yeminle

Allah Allah nasıl bir ortamda büyüdünüz,yetiştiniz anlamadım.Hemen hemen herkesin çevresinde vardır böyle insanlar ama sarma,dolma ile eğitim seviyelerini nasıl belirlediniz ki?
Yabancısı değilim yazmıştım aslında
Ama ilk defa bu kadar yoğun yaşayan bir topluluk içine girdim

Ne iş yapıyorsunuz merak ettim. Hangi meslek gözlem yeteneği geliştiriyor insanda?
Benim de öyle bir yeteneğe ihtiyacım var çünkü.

Şimdi link veriyorlar Trendyoldan yeni nesil teyselerr

Ben konunuzu okuyunca,Hindistan'a falan taşındığınızı düşündüm.Tekrar bir gözden geçirin isterseniz.
Niye burasıda gayet küçük
Üslup neresi kötü Allah aşkına?
Gayet pozitif bir dil ile yazdım

Şimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt oldu
Şimdi size ne denir size de
Vallahi forumda konu açarsanız yorum yazan kimseye size ne diyemezsiniz. Ama aklınızca insanları aşağılarsanız ve absürt sorularla ego mastürbasyonu yaparsanız gayet de size ne derler.
Çirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım
Ben de onlar insan, kurt sürüsü değil dedim zaten? Düşünüp düşünüp cevap mi buluyorsunuz taksit taksit, ultra yüksek seviyeli hanımefendi

Çirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım

Serengeti düzlüklerinde bugün dışardan gelen dişi kedi, tüm aslanları gözlemliyor... gözlem yeteneği oldukça gelişmiş olan vahşi kediler, sadece 1 saat içinde aslan sürüsünün tüm dinamiklerini anlayabilir ve arkadaşlık için alfaya yanaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…