- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.743
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Kısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum ama
Fuları yuları diye okudum yeminleOn numara ortam ayol. Şu anda hepimizin gün tabağına ve bol sohbete ihtiyacı var. Siz de az fuları gevsetin alın bir tabak. Alfayi da üçüncü günün şafağında börek tarifi verirken görebilirsin. Şansın varsa Avon kataloğuna bileğini sürttürüp ürün de satar. Gerçi bilmiyorum kaldı mı hâlâ
Ha anladım siz kadınları kendinize denk görmüyorsunuz ama gün tabağından da mahrum kalmak istemiyorsunuz hadi hadiiiTabiki bu menü herşeye rağmen güzel
Yabancısı değilim yazmıştım aslındaAllah Allah nasıl bir ortamda büyüdünüz,yetiştiniz anlamadım.Hemen hemen herkesin çevresinde vardır böyle insanlar ama sarma,dolma ile eğitim seviyelerini nasıl belirlediniz ki?
EvvvvettttttHa anladım siz kadınları kendinize denk görmüyorsunuz ama gün tabağından da mahrum kalmak istemiyorsunuz hadi hadiii
Ama ben hamileyim nasıl olacak simdi, patates salatası, patatesli börekGece gece gözümün önünden sarmalı,mercimek köfteli,patates salatalı,börekli,tatlılı gün tabakları geçiyor
Şimdi link veriyorlar Trendyoldan yeni nesil teyselerrOn numara ortam ayol. Şu anda hepimizin gün tabağına ve bol sohbete ihtiyacı var. Siz de az fuları gevsetin alın bir tabak. Alfayi da üçüncü günün şafağında börek tarifi verirken görebilirsin. Şansın varsa Avon kataloğuna bileğini sürttürüp ürün de satar. Gerçi bilmiyorum kaldı mı hâlâ
Niye burasıda gayet küçükBen konunuzu okuyunca,Hindistan'a falan taşındığınızı düşündüm.Tekrar bir gözden geçirin isterseniz.
Üslup neresi kötü Allah aşkına?Burada benim gordugum 3.konunuz. gelip gidip linc yiyorsunuz ki ilk konunuzda oldugunca ilimli yazmistim size. Yorumlariniz ise yedigim linc yetmedi daha fazla istiyorum der gibi. Uslubunuz gerçekten cok kotu. Begenmiyorsaniz mesafeli durursunuz boyle konu acmanin anlami nedir?
Bende IF diyetindeyim saatlerdir açımAma ben hamileyim nasıl olacak simdi, patates salatası, patatesli böreknasıl yerim olsa
Afrika'da belgesel çekiyor diye tahmin ettim.Ne iş yapıyorsunuz merak ettim. Hangi meslek gözlem yeteneği geliştiriyor insanda?
Benim de öyle bir yeteneğe ihtiyacım var çünkü.
Vallahi forumda konu açarsanız yorum yazan kimseye size ne diyemezsiniz. Ama aklınızca insanları aşağılarsanız ve absürt sorularla ego mastürbasyonu yaparsanız gayet de size ne derler.Şimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt oldu
Şimdi size ne denir size de
Ben de onlar insan, kurt sürüsü değil dedim zaten? Düşünüp düşünüp cevap mi buluyorsunuz taksit taksit, ultra yüksek seviyeli hanımefendiÇirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım
Niye burasıda gayet Delhi den halliceBen konunuzu okuyunca,Hindistan'a falan taşındığınızı düşündüm.Tekrar bir gözden geçirin isterseniz.
Ne pozitifliği, iyi misiniz?Niye burasıda gayet küçük
Üslup neresi kötü Allah aşkına?
Gayet pozitif bir dil ile yazdım
Biz de o savanalardan arazi bakacak duruma geldik belgesel izleye izleye.Afrika'da belgesel çekiyor diye tahmin ettim.
Hoş o da doğruŞimdi link veriyorlar Trendyoldan yeni nesil teyselerr
Ayyy kaça kaç saat olarak?Bende IF diyetindeyim saatlerdir açım
Bacım girdiğin ortamda kabile lideri sürü alfası falan arıyor musun? Yoo izlemekle olmaz. Konu sahibininki mesleki deformasyonBiz de o savanalardan arazi bakacak duruma geldik belgesel izleye izleye.
Ama tabii işin mutfağında ise, iş değişir.
Çirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım
Her şeyin en iyisini onlar bilir. Tarif verecekse de ya onlar verir ya da onay verirKısır börek hikaye günlerin alfası herkesi rahatça eleştiren ama eleştirilmeyen üyedir