Sorum içerde

El değmemiş Amazon ormanlarının Amazon kadınları mı bunlar. Kabile reisesi vardır bı tane o iş bölümü yapar sen sarma sarcan , sen börek yapcan. Sen müge anlı yi iyice dinlicen kuş ucurtmican falan.

Yahu bu kadar düşünmeye ne hacet onların kemiklesmis bı ilişkisi vardır. Sizi içlerine alıp biteviye muhabbetin, örüntünun içine zaten sokmazlar siz istemediğiniz sürece. İki üç kafanıza göre katılır katılmazsiniz. Eksikliğinizi hissetmezler sanmam.

Şimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt oldu
Şimdi size ne denir size de

Kısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum ama

Size ne insanların eğitim seviyesi, izlediği program ve ne yaptığından? Hayir milleti bu kadar aşağılarken siz diğer tarafta dünyayı kurtarıyorsunuz sanki.
Beğenmiyorsunuz görüşmezsiniz olur biter. Hem beğenmeyip hem rol kesmeyi düşünüyorsunuz. Sizin gibi olmaktan iyidir.

Çirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım

Reactions: Kuf
On numara ortam ayol. Şu anda hepimizin gün tabağına ve bol sohbete ihtiyacı var. Siz de az fuları gevsetin alın bir tabak. Alfayi da üçüncü günün şafağında börek tarifi verirken görebilirsin. Şansın varsa Avon kataloğuna bileğini sürttürüp ürün de satar. Gerçi bilmiyorum kaldı mı hâlâ

Kısır börek hikaye günlerin alfası herkesi rahatça eleştiren ama eleştirilmeyen üyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…