- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Lütfen ama... kanepedir o elit insanlar falan kısır yemez cık cık cık
Şimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt olduBunlar ne çirkin benzetmeler yahu? Size ne milletin eğitim seviyesinden, hangi programı izleyip ne yemek pişirdiğinden? Onlar insan hanımefendi kurt sürüsü değil, ne alfası betası? Her grupta lider ruhlu biri olur ama bu böyle ifade edilmez. Bunu öğrenmeniz size ne kazandıracak ayrıca?
Sakla samani damlaya damlaya göl olurŞimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt oldu
Şimdi size ne denir size de
Kısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum amaEgitim seviyesi yuksek olan meslek gruplarinin, öğretmenlerin hatta profesorlerin bile odalarinda kısır partisi yaptigindan haberiniz yok mu? Ben bizzat izmirin en bilinen üniversitelerinden birinde, eski rektörün borekli kısırlı parti yaptigina sahit olmustum da. Kendinizi cok ustte gormeyin. Sizinde egitim seviyesi cooook cok ustte bir hanim olarak actiginiz konulara sahit olduk.
Karışık ortayaAskeri personel lojmanı mı yoksa polis lojmanları mı? İl neresi hemen yardım edeyım
Kısırın etrafında kek olur börek olur onlar da güzeldirKısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum ama
Çirkin benzetme derkenBunlar ne çirkin benzetmeler yahu? Size ne milletin eğitim seviyesinden, hangi programı izleyip ne yemek pişirdiğinden? Onlar insan hanımefendi kurt sürüsü değil, ne alfası betası? Her grupta lider ruhlu biri olur ama bu böyle ifade edilmez. Bunu öğrenmeniz size ne kazandıracak ayrıca?
Hiç bir şeySürü lideri ile ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ona da bı alfa diyebiliriz belkiŞimdi size ne lafı, bu yaptığınız yorumla çok absürt oldu
Şimdi size ne denir size de
Kısır çok severim ayrica çok güzel yaparım elim lezzetildir ben kısır etrafındakilerinden bahsediyorum ama
Kısır börek hikaye günlerin alfası herkesi rahatça eleştiren ama eleştirilmeyen üyedirOn numara ortam ayol. Şu anda hepimizin gün tabağına ve bol sohbete ihtiyacı var. Siz de az fuları gevsetin alın bir tabak. Alfayi da üçüncü günün şafağında börek tarifi verirken görebilirsin. Şansın varsa Avon kataloğuna bileğini sürttürüp ürün de satar. Gerçi bilmiyorum kaldı mı hâlâ
Tabiki bu menü herşeye rağmen güzelKısırın etrafında kek olur börek olur onlar da güzeldir
Ben konunuzu okuyunca,Hindistan'a falan taşındığınızı düşündüm.Tekrar bir gözden geçirin istersenizÇirkin benzetme derken
Ben gayet doğadan terim kullandım