Sorum içerde

Vallahi forumda konu açarsanız yorum yazan kimseye size ne diyemezsiniz. Ama aklınızca insanları aşağılarsanız ve absürt sorularla ego mastürbasyonu yaparsanız gayet de size ne derler.

Ben de onlar insan, kurt sürüsü değil dedim zaten? Düşünüp düşünüp cevap mi buluyorsunuz taksit taksit, ultra yüksek seviyeli hanımefendi 😂
Ben kimseyi aşağılamadım.sadece belirli bir zümre var bunu benzetmek için de bu terimleri kullandım
Sonuçta aynı şey
Bunu kalkıp aşağılanmak olarak algıladiysaniz
Bu sizin sorununuz

Niye burasıda gayet küçük

Üslup neresi kötü Allah aşkına?
Gayet pozitif bir dil ile yazdım

Irrite edici.
Bende insanlar arasinda sinif ayrimi yaparım. Bu sinif ayrimi maddi degil, yanlis anlasilmasin. Bencil insani sevmem, birseyi okumadan bilgi sahibiymis gibi konusanla görüşmem, sadece kendisni anlatanla gorusmem vs. Ama bende mukemmel degilim, benimde insan olarak eksik yanlarim vardir, bir baskasi da benimle gorusmek istemeyebilir.
Oyle bir anlatmissiniz ki sanki siz mukemmelsiniz ama insanlar berbat. Once bir ortama girin, bahsettiginiz günlere katilin, taniyin oyle karar verin. Daha tanimadan muge anli izleyip, borek yiyorlar diye eziklemissiniz

Serengeti düzlüklerinde bugün dışardan gelen dişi kedi, tüm aslanları gözlemliyor... gözlem yeteneği oldukça gelişmiş olan vahşi kediler, sadece 1 saat içinde aslan sürüsünün tüm dinamiklerini anlayabilir ve arkadaşlık için alfaya yanaşabilir. :deli:
Haaah işte bu kadar yeter di aslında
Edebiyat kasmaya ne gerek var
:KK70:

Hoş o da doğru 😆😆 gün deyince birden aklıma geldi. Mutlaka katalogdan ürün satmaya çalışan biri olurdu 😅
Ben en son Farmasi kataloğuna yetiştim 2017'de.
Şimdi gün yapanlar, yediklerinden çok, masadaki runner'dan tut, sunum tabaklarına kadar her şeyi eleştiriyor. Bizim masada yeri gelir tuvalet kağıdı rulosu olurdu, oradan koparıp koparıp sigara böreğini tutardık 😂
Hep bunlar (birbirimizi) yemekteyiz programları yüzünden oldu. Bir sunum çılgınlığı, bir beğenmemeye programlı kafalar.

Herkese merhaba :halay:
Lojmana taşındım.buradaki ortamda ğitim seviyesi aşağıda,meraklı teyzeler,gün partileri kendini dolmaya böreğe adamış müge anlı fanları ile dolu
Mesleğim gereği gözlem yeteneğim iyi sayılır ama yine de gözden kaçanlar vardır
Her neyse sorum şudur,
Hiç böyle bir ortama girmedim ama yabancı da değilim
Dikkat etmem gereken neler var?
Bu ortamdaki alfa beta omega kimler olur? ? Sürü kimi dinler?
Teşekkürler
Dedi Kraliçe Elizabeth

Irrite edici.
Bende insanlar arasinda sinif ayrimi yaparım. Bu sinif ayrimi maddi degil, yanlis anlasilmasin. Bencil insani sevmem, birseyi okumadan bilgi sahibiymis gibi konusanla görüşmem, sadece kendisni anlatanla gorusmem vs. Ama bende mukemmel degilim, benimde insan olarak eksik yanlarim vardir, bir baskasi da benimle gorusmek istemeyebilir.
Oyle bir anlatmissiniz ki sanki siz mukemmelsiniz ama insanlar berbat. Once bir ortama girin, bahsettiginiz günlere katilin, taniyin oyle karar verin. Daha tanimadan muge anli izleyip, borek yiyorlar diye eziklemissiniz
Şimdi bakın
Ben mükemmel bir insan değilim hatta hiç bir insan mukemmel.degildir
Ben tamamen bu ortamın elbet dikkat edilmesi gereken noktaları değerli kk uyeleri mutlaka bilir diye sordum.muge anlı ise bu toplumun bir çizgisi

Şimdi bakın
Ben mükemmel bir insan değilim hatta hiç bir insan mukemmel.degildir
Ben tamamen bu ortamın elbet dikkat edilmesi gereken noktaları değerli kk uyeleri mutlaka bilir diye sordum.muge anlı ise bu toplumun bir çizgisi
Yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorsunuz önce kısır güzellemesi geldi sonra müge anlı çizgimiz oldu sıradaki şey mi "ilkokul mezunu teyzeler bu toplumun yapı taşıdır"

Ben kimseyi aşağılamadım.sadece belirli bir zümre var bunu benzetmek için de bu terimleri kullandım
Sonuçta aynı şey
Bunu kalkıp aşağılanmak olarak algıladiysaniz
Bu sizin sorununuz
32 yaşındayım ve dile oldukça hakimim. Bu konu aşağılama içermiyor diyen bir kişi çıkmaz şurada.

Hmmmm ben bilgisayar mühendisiyim, bu yetmedi web tasarım okudum, yanına birde iş güvenliği ekledim, İngilizce ve Arapça öğrendim başka dillere merak saldım ama henüz hakkından gelmedim, maddi durumum anlama öğrenme kabiliyetim müsaitti bunları rahatça yaptım. X üniversite okuyamamış yada okumamış meslek sahibi olmamış yada olamamış, beni ondan üstün kılan ne? hiçbirşey!
Zaman geliyor elit ortamlarda kadeh tokuşturup kültür-sanat-siyaset muhabbeti de yapıyorum zaman geliyor kısırı böreği keki kendim yapıp eş dost çağırıp köydeki ineğinin doğurmasından bu yılki buğday zeytin hasatından babamın hastalığından çocukların okulundan sarmaya hangi baharatı eklediğimizden bahsediyorum. Hepsi insan hepsi eşit.
Siz eğitim-kültür durumuna göre sınıflandırdığınız insanların arasında neredesiniz?
Aç karnınızı doyurmak istiyorsanız lokantaya gidin yada aşçı tutun, yok dostluk kurmak istiyorsanız insanları aşağılamayı bırakın zira o insanlar sizde bunu sezerlerse hayal bile edemeyeceğiniz şekilde sizi yerin dibine sokarlar insanlığınızdan utanırsınız. Belki de böyle bir ders alma vaktiniz gelmiştir, grubun en yaşlı ve en sakin olanıyla diyalog kurun burada yazdıklarınızı ona söyleyin gereken dersi verir size

Yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorsunuz önce kısır güzellemesi geldi sonra müge anlı çizgimiz oldu sıradaki şey mi "ilkokul mezunu teyzeler bu toplumun yapı taşıdır"
Kısır her zkan güzel
Müge anlı çizgi derken
Bu çizgi toplumu ikiye ayrıyor

X