çok derdim var da bununla kafamı dagitmaya çalışıyorumTek derdin bu olsun..
helal olsun9 aylık hamileyken bile kıskanan bir kocam var. Penguen gibi yürüyüşüm bile ona çekici geliyor galiba
Bunaltıcı biliyorum ama huy mu desem takıntı mı bilmiyorumhelal olsun
tabi orasi öyle . ama bu dönemde iyi biliyorsunuz ki daha hassas oluyoruzÜç beş ay da çekici değil sevimli olun, ne olacak? Hamileyim; en büyük endişem, derdim, tasam çocuğumun SAĞLIĞI, ihtiyaçları. O iyi olsun, ben çekici olmasam da olur.
bende öyle düşünüyorum resmen bak ben evliyim diyorum rahatim ama birilerinin bakmasini istemek değil ki eşimin aynı kiskanmasinin devam etmesini istiyorum çünkü ben kendimi begenmemeye başlıyorumSokaktaa ben de adamım diye dolaşan binlerce mal olsa da, hamile bir kadına da sulanmazlar artık diye düşünüyordur.
Normal değil mi sizce?
çok derdim var da bununla kafamı dagitmaya çalışıyorum
ama beni kiskanmaya alistirdigi için birden böyle yapınca...Bu arada benim kocam aşırı kıskanç ve hamileyken benim yüzde yüz ağlamalarım onun saçmalıkları yüzündendi bence rahat ol eşin şuan seni masum görüyor. Karnım leğen gibiydi yürüyemiyordum herkes acıyarak bakıyordu eşim bunu kıskançlıkla taçlandırıyordu
Bence o seni fazla kıskanarak bunaltmış şimdi bebeği için seni üzmek istemiyor . Keşke benim eşimde öyle olsaydı. Erkek Dr a tip tip bakardı . Sanki Dr bana yalvarıyor gel seni ben muane edeyim diye. Huzurlu mutlu olun yahu. Özendim vallaama beni kiskanmaya alistirdigi için birden böyle yapınca...
ben zaten giydigimi yakıştıramıyorum oda böyle yapınca oda beğenmiyor herhalde diyorum
ay yemin ederim bende sana çok ozendim :)Bence o seni fazla kıskanarak bunaltmış şimdi bebeği için seni üzmek istemiyor . Keşke benim eşimde öyle olsaydı. Erkek Dr a tip tip bakardı . Sanki Dr bana yalvarıyor gel seni ben muane edeyim diye. Huzurlu mutlu olun yahu. Özendim valla
yani cevabım şu mu ?Bu hamilelerinde kocalarina çekici olma derdi ne sabahtır anlamıyorum
Eşin gelip göbişini seviyormuş ne güzel mutlu ol. Disardaki hayvanlar hamile birine bakmazlar diye aşırı kiskanmiyordur. Bence tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?