Sorum eşi kıskanç olanlara : hamileyken de eşiniz sizi kıskandi mi ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
evet arkadaşlar sorumu yukaridaki gibi.

6 aylık hamileyim . daha 1 yillik evli bile değilim. önceden eşim daha çok kiskanirdi.

ama şimdi ön onden arka arkadan firladigi için kendimi de begenmez oldum sanki eşim beni kiskanmiyor gibi geliyor.
önceden disari cikinca arardi merak ederdi bakanlara kizardi simdi gidiyorum demiyor ki bu hanim nerde kaldi öldü mü kaldı mi

bende üZülüyorum . zaten karnim çıktıkça ne giyersem giyiyim sadece sevimli olabiliyorum cekici olamiyorum
adam dekolte giysemde gelip gobegimi seviyor kendimi kadınsı hissetmiyorum oda böyle yapınca acaba ise zaten bakmaz mi diye düşünüyor ki ?

Hani bariz fark gormesem konuyu acmayacam
sizinde böyle oldu mu ?
dogumdan hemen sonra kilo verip kendime daha çok bakmayı düşünüyorum çünkü kendime olan ozguvenimi kaybettim.

sizler ne dersiniz bu deliye

Şöyle düşünün, sizi dışarı da ki insanlardan kıskanıyordu, ama şimdi kocaman göbeğinizle evli ve anne adayı olan bir kadın olduğunuz bariz belli olduğu için ondan kıskanmıyor olabilir mi :)

Ayrıca hamile kadınlar olarak, anne olacak olmanız nedeni ile bence hepiniz aşırı güzelsiniz !

Kıskanılmak nekadar önemli sizin için,ilginç. Özgüven probleminiz olmalı,birtarafından bu denli kıskanılıyor olmayı istemek..

Neden kendine bakmaktan vazgeçtin ki? Bence kendine bakmaya devam et :) ben öyle yapıyorum hiç birşey değişmedi. özgüvenim daha da fazla hatta eskisine göre :))

Ben konu ile alakalı cevap da yazmamışım. Kıskanılmaktan hoşlanıyorsunuz ama bu güzel birşey değil bence :)

erkeklerin yarısı özgüvensizlikten, diğer yarısı da kızlar kıskanlımaya bayılır düşüncesinden kıskanç davranışlar sergiliyorlar, sizinki 2. gruptanmış, artık rol kesmekten bıktı muhtemelen.

Kiskanilmayi istemek anormal degil hastalik derecesinde olmasin tabi:) hamileyken biraz daha rahat hissediyor olabilir belkide sizi bunaltmak istemiyordur esim bana birsey dediginde hamileyim kim bakcak bana derdim:)) siz kendinize bakin kendinizi iyi hissetmenizi saglar

Tahminen kaç kilo aldınız kiloyla alakalı değildir yaaa

Şikayet ediyorsun bu göbekle bile adam beni kıskanıyor artık dayanamıyorum diyorsun diye gelmiştim çok yanlış gelmişim ciddi ciddi kıskanılmaktan hoşlanıyor ve kıskanmadığı için kendini kötü mü hissediyorsun?

Bu hissettiklerin gerçekten normal değil , ve gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacın var. Bilinç altında ne varsa , her ne travma yaşayıp ruhunu bu hale soktu isen umarım çözümünü bulursun... Öncelikle hislerinin normal olmadığını kabullenmekle başla..

Hamile bir kadında öncelikle bebek dikkat çektiği için kadının çekiciliği 2. planda kalıyor bu nedenle kıskanması azalmış olabilir. Ancak bir kadın olarak sadece vücudunuz güzel olduğu için mi sevildiğinizi düşünüyorsunuz? Sadece bunun için sizi beğeniyorsa sizden daha güzel birini gördüğünde aldatması lazım. O nedenle bu fikrinizden kurtulun bence hamile olduğunuz için hassas davranıyorsunuz

İnsanların Hamile kadına yan gözle bakacak kadar şeref yoksunu olmadığını düşünüyor olabilir. Bir de insan güvendiği birini niye kıskanır ki.

Of hamileliginin keyfini cikarsana yok artik kiskanmiyo yok kilo aldim
Ayh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…