Ben viledayla yerleri sildikten sonra viledanın bezini sıcak suda yıkıyorum sonra kurumaya bırakıyorum. Temizlikten sonra yıkadığım için arasında bişey kalmıyor ama yine de sonradan belki tozlanmıştır diye ikinci temizlikte yerleri silmeden önce yine 2 su yıkayıp öyle temiz suyla silmeye başlıyorum.
anladım şekerim çok sağol
sende titiz hatunsun belli..
sağol canım.. yaparsın canım, neticede eminim evin toz toprak içinde değil ya, kendini toparla birazcık yaparsın
ah canım annem diyor ki evin tertemiz iş mi arıyorsun kendine
yerlerim mis gibi oldu toz aldım
dip temizlik olunca oldu dicem yani..neyse bitmez bu temizlik konusu
Kurdelam profilime albüm ekledim.. fotoğraflarımı görmek istersen bakabilirsin :78:
canım arkdaşımm gelmiş nihanım hoşgeldin sendee yaaaaakurdelam topiğin hayırlı olsun sen de topiklendin hadi bakalım
bende benedee esmerimm şeker sevgi pıtırcıgımmmmmbilmem mi yaaa ama çok sevinmiştim seni görünce
iyakşmalrrrrrrrr yer fıstıklarııııııııı
kızz sen den iziznsiz lakap takılırmıımelisdeniz sadece bu kadar mı?
hani sen bana kurdişimm falan derdin
iyakşmalr ezgi nasılsın cnaım[ı][sıze=3]selamm iyi akşamlar canımmmmm[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]selamm iyi akşamlar canımmmmm[/sıze][/ı]
iyakşmalrrrrrrrr yer fıstıklarııııııııı
herkese selam kızlarrrrrr,artık bende buradayım,kurdelam canım topiğin hayırlı olsun.
ooo istanbul tatilini çoktan unuttum ben canım ya şimdi yılbaşı tatiline hazırlanıyorum
genelde hamilelikle ilgili topiklerde geziniyorum bebeğim ya,10 ay önce düşük yapmıştımda,şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.
melisdeniz sadece bu kadar mı?
hani sen bana kurdişimm falan derdin
iyimm balıııı lokumumm sengüsel kankam gelmişşşşş napıosun sütlaçım bnm
iyimm balıııı lokumumm sen
ayy bi kurdelam bide senn takipp ediyoyunuz beniii yafff du bizde onunapim cnm yaaa peşindeimmmm takiptesin melisim