ahaa su peri de gelmiş. nbr... ben fazla kalamıcam ama. ütüye kalkıorumç artık takip ederim sadece. bitince gelirim gene.
bilmiyorum canım nasıl oluyosa
geldim şekerim iyiyim hadi işlerini bitirde gel bekliyoruz
arkadaslar kurdelam kendi isteği ila kazene üyeliğini iptal ettirdi onlar iptal etmedi yani
arkadaslar kurdelam kendi isteği ila kazene üyeliğini iptal ettirdi onlar iptal etmedi yani
ya arkadaşlar böyle olmuyo kurdela ulaşan varsa başka isimle girsin yani pire için yorgan yakmasın çok üzüldük gerçekten malum şahısın amacı beyliydi başardıda. ama lütfen geri gelsin ya
dilek kurdelamın msni sende varmış neden açıpta kendin sormuyosun bunları
kızlar belki bana kızcaksınız ama. bence gereksiz muhabbet uzadı. kurdelam da yanlış yaptı hem uzatmakla hem de dediğiniz gibi gitmekle. pireye kızıp yorgan yaktı dediğiniz gibi yani. sonuçta burda herkes güzel vakit geçirmek için bulunuyor. ne gerek var luzumsuz polemiğe. bence biz de bırakalım bunları artık kaldığımız yerden burdakilerle devam edelim sohbete. kurdelam da diğerleri de istediklerinde, kendilerini daha iyi hissettiklerinde gelirler zaten geri eminim. bu söylediklerimden dolayı kızarsanız da açıkca söyleyin. kk dan çıkmam ben bu yüzden ama bu topiğe gelmeyebilirim isterseniz. benim tek amacım güzel vakit geçirmek, hoş sohbet etmek. sizlerle de gayet iyi gidiyo sohbet etmek hoşuma gidiyo yani.
yani o zman onların iptali sözkonusu deil o zaman,bende onlarda ceza falan aldı sandım :S
ok bencede devam edelim o zman,kızlar da inşallahh gelirler ve katılırlar tekrar aramıza ***