sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

arkadaslar kurdelam kendi isteği ila kazene üyeliğini iptal ettirdi onlar iptal etmedi yani

ya arkadaşlar böyle olmuyo kurdela ulaşan varsa başka isimle girsin yani pire için yorgan yakmasın çok üzüldük gerçekten malum şahısın amacı beyliydi başardıda. ama lütfen geri gelsin ya

ya arkadaşlar böyle olmuyo kurdela ulaşan varsa başka isimle girsin yani pire için yorgan yakmasın çok üzüldük gerçekten malum şahısın amacı beyliydi başardıda. ama lütfen geri gelsin ya

dilek kurdelamın msni sende varmış neden açıpta kendin sormuyosun bunları

kızlar belki bana kızcaksınız ama. bence gereksiz muhabbet uzadı. kurdelam da yanlış yaptı hem uzatmakla hem de dediğiniz gibi gitmekle. pireye kızıp yorgan yaktı dediğiniz gibi yani. sonuçta burda herkes güzel vakit geçirmek için bulunuyor. ne gerek var luzumsuz polemiğe. bence biz de bırakalım bunları artık kaldığımız yerden burdakilerle devam edelim sohbete. kurdelam da diğerleri de istediklerinde, kendilerini daha iyi hissettiklerinde gelirler zaten geri eminim. bu söylediklerimden dolayı kızarsanız da açıkca söyleyin. kk dan çıkmam ben bu yüzden ama bu topiğe gelmeyebilirim isterseniz. benim tek amacım güzel vakit geçirmek, hoş sohbet etmek. sizlerle de gayet iyi gidiyo sohbet etmek hoşuma gidiyo yani.

evet kızlar yaaa ,bide mzy ve aysen_34 te de kapsama alanı ndışı yazıoo,bu ne demek peki ????

ok bencede devam edelim o zman,kızlar da inşallahh gelirler ve katılırlar tekrar aramıza ***

ok bencede devam edelim o zman,kızlar da inşallahh gelirler ve katılırlar tekrar aramıza ***

evet yaa bence de. umarım gelirer. eee anlatın bakaım neler yapıosunuz başka.
biri konu bulsun benm beynim durdu. aklım oğlum ve kocamda. uyutmaya çalışıo benm oğlanı kocacım. ay bi de oğlum diş mi çıkarıo anlamadım bu aralar ii diil yaa. çok huysuz :S

biri konu bulsun benm beynim durdu. aklım oğlum ve kocamda. uyutmaya çalışıo benm oğlanı kocacım. ay bi de oğlum diş mi çıkarıo anlamadım bu aralar ii diil yaa. çok huysuz :S[/QUOTE]

merhabalar,
bence oğlunuzu ihmal etmeyin, ben çok arıyorum bebeğimin daha küçük olduğu zamanları... hiç bir anına doyamadan büyüyorlar... şimdi gidip onu koklayacağım ve uyuyacağım, yarın pazartesi, erken kalkmak lazım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…