kuşum ben varım kimse birşey yapamaz sana
valla durduk yerede ne yazsam düşünüyorum
yaz deyincede yazılmıyormuş
hosgeldinn
:76::76:
neler keşfettin bebişim kkda anlat bize
hoş geldin ya napıyorsun
cnmcım sen neler yapıyorsun günlerin nasıl geçiyor?
hakkaten canım ya bir kelime bile yazamıyorum boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar
kızlar ya eşimde benden yarın için onların yöresel bi okadar da zahmetli çorbası var hiçte canım istemiyo yapmak. arabaşı duydunuz mu hiç çorba yapıyorsun sonra onun hamuru var onu tepsiye döküyon muhallebiden biraz yoğun oluyo ama tutturmak zor hamurla çorbayı yutuyon nasıl ama
yani bir elin nesi var iki elin sesi varda diyebiliriz ona
kocama tembih ettim hafta sonu erken yatmak yok diye genelde hafta sonu bir gibi yatar ama genede on bir gibi uyanır..
şimdi oturuyoruz beraber yarın on ikiden önce kalkmayız inşallah
vallahi anam ağlıyor derler ya ezan sesiyle uyanıyorm her sabah:84:
karanlıkta....
pazar günüde erken kalkmama gibi bi tikim var
sende bendensin demek cnmnapım canım hafta ıcı iş hafta sonu evle ugrasıyorum cogu zaman.
simdide koçiş uyudu işte bende bakınıyodum burayı kesfettımhemen balıklama atladım
bir iki gün daha böyle olursa dra gidin cnm hayretkerem uyandı yine( onu sallıyodum .
ne oldu bu çocuğa ya 2 gecedir sık sık uyanıyo.hasta mı acaba
kk vitrin pembe dolap falan var sokak modası falanya bir kız kendi yaptığı saç modellerini koymuş ona baktım,sonra makyaj topiği vardı ona baktım,parfüm ve makyaj,kıyafet takası yapılan birt yer vardı birde ora baktım veee geldim
ay cnm bende yumurtalı ekmek yaparmısınız diye soracaktım???siz gözleme falan bahsedince uffffffff canım çekti sabah sabah bize iş çıktı şimdiiii
neyse kıazlar ben kaçıyom yine kımıldanıyo bziimki
hadi iyi geceler herkese
hayatım senin şu eşin gittikten sonra uyuyamama olayını üzerinden atman lazım yoksa işin zor uykusuz kalırsın:111::111:
neyse kıazlar ben kaçıyom yine kımıldanıyo bziimki
hadi iyi geceler herkese
nerenın yemeğiymiş canım bu
kırşehir ank yozgat kayseri buralarda yapılıyo genelde ama banada sıçradı
normaldir canım,genelde hepimiz kocalarımızı yatırıp buraya kaçıyoruznapım canım hafta ıcı iş hafta sonu evle ugrasıyorum cogu zaman.
simdide koçiş uyudu işte bende bakınıyodum burayı kesfettımhemen balıklama atladım
amaaan boşver bacım,accukta tembellik yap yatıver nolcek,bende yarın öğlene kadar yatarım artıkın.yani bir elin nesi var iki elin sesi varda diyebiliriz ona
kocama tembih ettim hafta sonu erken yatmak yok diye genelde hafta sonu bir gibi yatar ama genede on bir gibi uyanır..
şimdi oturuyoruz beraber yarın on ikiden önce kalkmayız inşallah
vallahi anam ağlıyor derler ya ezan sesiyle uyanıyorm her sabah:84:
karanlıkta....
pazar günüde erken kalkmama gibi bi tikim var
canım ben pek anlamam o yöresel yemeklerden çorbalardan ama süper yemekler yaparım o başka,mesela kaynana çorbam var benimde adı seninki gibi entelkızlar ya eşimde benden yarın için onların yöresel bi okadar da zahmetli çorbası var hiçte canım istemiyo yapmak. arabaşı duydunuz mu hiç çorba yapıyorsun sonra onun hamuru var onu tepsiye döküyon muhallebiden biraz yoğun oluyo ama tutturmak zor hamurla çorbayı yutuyon nasıl ama
kızlar ya eşimde benden yarın için onların yöresel bi okadar da zahmetli çorbası var hiçte canım istemiyo yapmak. arabaşı duydunuz mu hiç çorba yapıyorsun sonra onun hamuru var onu tepsiye döküyon muhallebiden biraz yoğun oluyo ama tutturmak zor hamurla çorbayı yutuyon nasıl ama