sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bende biliyorum onu ama hiç yapmadım biz arabaşı diye başka bir çorbaya deriz.. tavukları yada etleeri haşlayıp tiftiyosun yağda unu kavurup üzerine bolca salça sonra suyunu ve etleri ekleyip kaynatıyosun benim kocacım da bayılır gece yarısı bile yaptırdığı olmuştur... sana kolay gelsin bi ara senin yaptığının tarifini verirsen bizde deneriz cnm

hayatım sizinkine benziyo tavuklu acı bire salçalı bi çorba yapıyon hamurunu döküyon sonra hamuru baklava şeklinde kesiyon hamurla birlikte çiynemeden yutuyon çorbayı aman anlatması bile zor

ya kıslar çok komik olacak ama ben daha bu sohbeti kulanmayı tam öğrenemedim

biraz önce tam on dk bekledim msj gelcek diye bu gelen mesajları hemen görebiliyormuyuz bi yardım ederseniz ayarları yapayım yoksa her defasında başka konuya girip geri mi döncem

canım evet pembe dolapta benimde vardı bir resmim,nilide biliyorum ama sadece birkaçkez nasıl yaptığına baktım o kadar,şeker kız.ayrıca malum bu günlerde eşimde bende diyetteyiz,zeytini bile sayıyla yiyoruz kaldıki yumurtalı ekmek ama önceleri yapardım fakat yağı çok emiyor kuşum ya.ben genelde yumurtalı çörek,sosyetik ismiyle krep yapıyorum.

neyse kıazlar ben kaçıyom yine kımıldanıyo bziimki
hadi iyi geceler herkese

iyigeceler canım,öpüldün.

oy kıyamam sana ben
bak cnm sürekli sayfa değiştir yoksa göremezsin
sürekli güncelleme yapman gerek cnmcm

hayatım sizinkine benziyo tavuklu acı bire salçalı bi çorba yapıyon hamurunu döküyon sonra hamuru baklava şeklinde kesiyon hamurla birlikte çiynemeden yutuyon çorbayı aman anlatması bile zor

sana kolay gelsin cnm o zaman bizimki daha kolaymış galiba

canım şimdi mesajı okudun ya sonra altta sayfa numaraları var,bir önceki sayfayı tıkla,sonra yine en son sayfayı tıkla o zaman görürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…