yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo
slm kızlarr ben de geldim. fazla duramıcam geç oldu ama gene de bi slm verm dedim. ne kaynatıonuz bakam. eksik kalmıyım...
zuhahahahahahhahahhahahah zuhahahahhaha zuhahahahha
slm kızlarr ben de geldim. fazla duramıcam geç oldu ama gene de bi slm verm dedim. ne kaynatıonuz bakam. eksik kalmıyım...
onu bende yapıyorm
koltuk silme huyum var üstüne oturulunca...
yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo
tamam canım saat ilerledi kayış kopuyo bende
o yüzden 2 sepet mandalım var işteen son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer
hoşgeldin canım her telden var temizlik ,bim ürünleri ,hayvanlar alemi...ne istersen
ahanda benim annem
o yüzden 2 sepet mandalım var işteen son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer
kızlarrr yazdıklarınızı şimdi okudum da... pisliğimden utandım. ben yanınızda evine girilmicek karıyım haaa. hayatta o kadar takıntılı olamam heralde :S camlarımı bile kirli gördüümde silerim kaldı ki koltuk felan silicem habire... sırf belli olamsın diye koyu renk koltuk aldım. kırmızıyı kiri belli etmediği için çok seviyorumnaptınız siz yaaa. kendimi kötü hissettim
hosbulduk kıssslarr bı yattım saat 10da ahada sımdı kalktım sınır oluyorum yaa doktora gıtcem ılac alıcam bıktım artık gecelerın karısı olmaktan bırazda gunduzlerın karısı cocugumun anası evımın hızmetcısı olmak ıstıyorum gunduz ölü gıbı yatmaktan bıktım
ahanda benim annem
dilekcim aynen ben katılsamm birincii olurumm yaa tamm güveniyorumm yemek konusunda kendimee..
dedğinn gibii trabzonlu bayan değişikk biri o yüsden gülüyommmm kızz
neysee kızlarrr hadi ben kaçarrr
sizee iyii geceelerrrr daddlıı rüyalarrr
hoşgeldin canım her telden var temizlik ,bim ürünleri ,hayvanlar alemi...ne istersen
kızlarrr yazdıklarınızı şimdi okudum da... pisliğimden utandım. ben yanınızda evine girilmicek karıyım haaa. hayatta o kadar takıntılı olamam heralde :S camlarımı bile kirli gördüümde silerim kaldı ki koltuk felan silicem habire... sırf belli olamsın diye koyu renk koltuk aldım. kırmızıyı kiri belli etmediği için çok seviyorumnaptınız siz yaaa. kendimi kötü hissettim
ay güzelim estafurullah öyle deme....kızlarrr yazdıklarınızı şimdi okudum da... pisliğimden utandım. ben yanınızda evine girilmicek karıyım haaa. hayatta o kadar takıntılı olamam heralde :S camlarımı bile kirli gördüümde silerim kaldı ki koltuk felan silicem habire... sırf belli olamsın diye koyu renk koltuk aldım. kırmızıyı kiri belli etmediği için çok seviyorumnaptınız siz yaaa. kendimi kötü hissettim
hosbulduk kıssslarr bı yattım saat 10da ahada sımdı kalktım sınır oluyorum yaa doktora gıtcem ılac alıcam bıktım artık gecelerın karısı olmaktan bırazda gunduzlerın karısı cocugumun anası evımın hızmetcısı olmak ıstıyorum gunduz ölü gıbı yatmaktan bıktım
ahanda benim annem
bnm mandal takıntım yok ya
temiz olsun çamaşırlar yetiyo bana
koptum
CEYDAAAA ŞU SARI NİCKLER NE YAAAA
hoş geldin bu avatar ne bebiş
ne bılım ya kendımı gordum azcık oda ben gıbı döwmelı bı tıp yanlıs gormedıysem
ay inanmıyorum size ya.çocuk olsunda o zamn görücem sizi