sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo

ahanda benim annem

o yüzden 2 sepet mandalım var işte en son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer [/QUOTE]

ay inanmıyorum size ya.çocuk olsunda o zamn görücem sizi

slm kızlarr ben de geldim. fazla duramıcam geç oldu ama gene de bi slm verm dedim. ne kaynatıonuz bakam. eksik kalmıyım...

ay cnm hg
neler kaynatmıyoruz ki
bimden girdik lohusalıktan çıktık sonra köpek kıyafetlerine ondan sonra deniz geldi zuhahhaaa dedii

onu bende yapıyorm
koltuk silme huyum var üstüne oturulunca...

kızlarrr yazdıklarınızı şimdi okudum da... pisliğimden utandım. ben yanınızda evine girilmicek karıyım haaa. hayatta o kadar takıntılı olamam heralde :S camlarımı bile kirli gördüümde silerim kaldı ki koltuk felan silicem habire... sırf belli olamsın diye koyu renk koltuk aldım. kırmızıyı kiri belli etmediği için çok seviyorum naptınız siz yaaa. kendimi kötü hissettim

yok artık
benim bi arkadaşımda eve misafir gelip gittikten sonra misafirlerin oturduğu koltukları bastığı halıları siliyo

ahanda benim annem

o yüzden 2 sepet mandalım var işte en son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer [/QUOTE]

ya arkadaşlar bendede asıl hastalık cam eşya alma hastalığı napçam bilmiyom tabakçıyı zengin ettim

hosbulduk kıssslarr bı yattım saat 10da ahada sımdı kalktım sınır oluyorum yaa doktora gıtcem ılac alıcam bıktım artık gecelerın karısı olmaktan bırazda gunduzlerın karısı cocugumun anası evımın hızmetcısı olmak ıstıyorum gunduz ölü gıbı yatmaktan bıktım

tamam canım saat ilerledi kayış kopuyo bende

dilekcim aynen ben katılsamm birincii olurumm yaa tamm güveniyorumm yemek konusunda kendimee..
dedğinn gibii trabzonlu bayan değişikk biri o yüsden gülüyommmm kızz

neysee kızlarrr hadi ben kaçarrr
sizee iyii geceelerrrr daddlıı rüyalarrr

o yüzden 2 sepet mandalım var işte en son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer

bnm mandal takıntım yok ya
temiz olsun çamaşırlar yetiyo bana
hoşgeldin canım her telden var temizlik ,bim ürünleri ,hayvanlar alemi...ne istersen

koptum

CEYDAAAA ŞU SARI NİCKLER NE YAAAA

ahanda benim annem

o yüzden 2 sepet mandalım var işte en son gümüş renk mandal aldım ama kocam farketmedi yoksam çok pis dalga geçer

ay inanmıyorum size ya.çocuk olsunda o zamn görücem sizi [/QUOTE]

ben de çok merak ediyorum o zaman beni

sen bize özenme bacım psikolocik deliyiz biz

kız sabahın 7sinde kalk bi kaç gün bak akşam olunca nasıl erkenden uykun geliyo

ahanda benim annem

ay inanmıyorum size ya.çocuk olsunda o zamn görücem sizi [/QUOTE]

aynııı benim annem tvalet salon eldengeçiyo valla

güle güle canım iyi geceler

sen benim kaynanamı görsen kadın pisikolokluk olmuş bir ev her gün süpürülürmü silinirmi camlar silinirmi yanına giyyiğim zaman 5 kilo veriyom ya bana eziyet için yapıyo.bende temizimde bunun kadar değil benim düzen olacak dolapların içi kitap gibi olcak o takıntı var bende girdimmi için ben kaybolmicam

ay güzelim estafurullah öyle deme....
sende bebişlisin yetişemessin tabi...
ben uzakta olduğum için zırt pırt misafirim gelmez onun için ara ara silerim
ama tozunu alırım temizlik yaparken koltuğun.
bence cam silmekten nefret ediyorum
birde mutfak dolapları offf

valla güzelim bencede bi an önce uyku düzeni yap kendine
şaka bi yana pskoloji bozar bu uyku düzensizliği aman aman

ahanda benim annem

ya arkadaşlar bendede asıl hastalık cam eşya alma hastalığı napçam bilmiyom tabakçıyı zengin ettim[/QUOTE]

ya bende de bi ara saklama kabı alma hastalığı vardı.. cam, plastik Allah ne verdiyse artık

bnm mandal takıntım yok ya
temiz olsun çamaşırlar yetiyo bana

koptum

CEYDAAAA ŞU SARI NİCKLER NE YAAAA

bacım şu sarıları çğrenmek için soruşturma başlattım şu dakikadan itibaren.. raporu en kısa zamanda sana sunarım :82:

çocuğa kim bakıyo gündüzleri ruh gibi mi dolanıyon yoksa

ay inanmıyorum size ya.çocuk olsunda o zamn görücem sizi

aynııı benim annem tvalet salon eldengeçiyo valla[/QUOTE]

bende var bi velet zaten bişiye yetişemiom onun yüzünden. bi de temizlik manyaa olsam heralde kendimden geçerim. halılarım kirlenmesin diye battaniye seriorum ortalığa o kadar pisisz bu aralar. ama napim yaa alıo eline biberonla meyve suyunu. sıkıyosa verme.. halıları suluyo resmen. sallaya sallaya. koltukları zaten demiyim ben size.. elimde ıslak mendil anca dolanıom gördüğüm yeri siliorum. hele ilk zamanlarda... yani yeni doğduğunda felan.. ocağın etrafını 9 aylık hamileyken bırakmıştım silmeyi anca 4 aylıkken felan silebildim. ıyy o zamanlar çok pistim yaa bişi yapamıodum. gene bu aralar temiz sayılırım. en azından dibim köşem temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…